o netiktu gatavai primarginta DMC kanva? maciau GA dbr akcija, 16 lt yra tokios rudos su tokiais raizgalais..nu kaip cia paaiskint tokiais israitymais linijom. ne zodziai aisku, bet man ji visai neblogai atrode
QUOTE(r_tina @ 2009 08 20, 23:53)
o netiktu gatavai primarginta DMC kanva? maciau GA dbr akcija, 16 lt yra tokios rudos su tokiais raizgalais..nu kaip cia paaiskint tokiais israitymais linijom. ne zodziai aisku, bet man ji visai neblogai atrode
Nezinojau kad tokios buna pirkt Kazkaip GA nesilankau, mat Casa Lana arciau namu, o ten tik vienspalviu turi reikes uzsukt, aciu
QUOTE(Daiko @ 2009 08 21, 02:28)
Idedu parodyti ka issiuvinejau sunenams rugsejo 1-ajai
beliko sutvarkyti ir nesti ireminti
P.S. schemute naudojau is kaskurios mamytes albumo
labai graziai atrodys iremintas
Sveikutes
Gal galetumete pagelbeti truputi? Siuvineju viena darbeli ir prie spalvos kodo parasyta 904 1,fil nesuprantu ar cia viena siuliuka reikia imti ar dar kazka zymi Buciau labai dekinga
Gal galetumete pagelbeti truputi? Siuvineju viena darbeli ir prie spalvos kodo parasyta 904 1,fil nesuprantu ar cia viena siuliuka reikia imti ar dar kazka zymi Buciau labai dekinga
sveikos,
Daiko, fainuolis koks ateivis pasižiūrėjus, tai pakelia nuotaiką, kad sūnenai bus laimingi, manau
eMar, labai dailus darbas, o kad siuvinėjai pereinamų spalvų siūlais, sakyčiau daug dailiau žiūrisi, nei auksiniais o be to, tai lengviau buvo siuvinėt, nei tais metalizuotais. Aš esu metalizuotais siuvinėjus, tai vaje
ta proga, kad grįžau, pasirodau su naujausiu darbeliu - dovana sesei...
Daiko, fainuolis koks ateivis pasižiūrėjus, tai pakelia nuotaiką, kad sūnenai bus laimingi, manau
eMar, labai dailus darbas, o kad siuvinėjai pereinamų spalvų siūlais, sakyčiau daug dailiau žiūrisi, nei auksiniais o be to, tai lengviau buvo siuvinėt, nei tais metalizuotais. Aš esu metalizuotais siuvinėjus, tai vaje
audradv , darbelis labai
Koks simpatiskas paveikslelis !!!
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 21, 09:00)
sveikos,
Labai grazu ir labai graziai iremintas. Tikrai, manau, tai labai puiki dovana - visgi ranku darbas ir skirtas konkretiems asmenims. Saunuole !!!
labai grazus as toki irgi turiu issiuvinejus,tik pas mane atvirkstinem spalvom
fotkinau is sono,nes labai jau stiklas atsispindejo
tai va,o beja,mamytes nesipykit,juk bent jau registraciju nebera
idedu kelis paskutinius:
dovana grupiokei bus
cia seip,knietejo issiuvinet
o sita vakar nuo 6 ryto iki pietu ir damusiau,(taip pat kazkuri mamyte buvo idejusi schemute)
bandysiu remint pasidarytais remeliais is modelino,jei gausis kaip tikiuosi
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 08 21, 09:14)
labai grazus as toki irgi turiu issiuvinejus,tik pas mane atvirkstinem spalvom
Nu bet ir dailumas tavo darbeliu, dziaugsmeli. Visi tokie mieli darbeliai.
O cia su tom registracijom tai pakelei nuotaika - seniau pirmuju temos puslapiu nereikedavo net skaityti, nes budavo vien tik prisiregistravimai ir sveikinimai.
------------
Beje, labas rytas kryziavotojos.
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 20, 23:35)
Dar apie kanvos dazyma...Mane labai sitos Dimensions orchidejos zavi, bet va ten ant kanvos spauzdinti kaip ir uzrasai, nu zodziu, gatavai marga. Kazi ar eitu kaip nors graziai pamargint kanva kad butu panasu i originala, nes manau ant vienspalves ne taip gerai ziuretusi
as tai uzsisakiau sitam darbeliui tokia kanva pasikonsultavau su dariusiom si darbeli tai sake si labiausiai atitinka pagal Dimensions tai laukiu dabar kol atsius
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 08 21, 09:24)
Nu bet ir dailumas tavo darbeliu, dziaugsmeli. Visi tokie mieli darbeliai.
O cia su tom registracijom tai pakelei nuotaika - seniau pirmuju temos puslapiu nereikedavo net skaityti, nes budavo vien tik prisiregistravimai ir sveikinimai.
------------
------------
aciu labai kazkaip didysis mano darbas stovi vietoj(kaip sustojo taip sustojo)vis neprisiruosiu pabaigt o mazieji darbeliai eina kaip is pypkes
tai va su tom registracijom,net keista,kad taip visos issiauklejo,kazkaip tikejaus kad atsiras bent viena besiregistrujanti,bet pasirodo nebuvo PAZANGA