Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

o netiktu gatavai primarginta DMC kanva? smile.gif maciau GA dbr akcija, 16 lt yra tokios rudos su tokiais raizgalais..nu kaip cia paaiskint g.gif tokiais israitymais linijom. ne zodziai aisku, bet man ji visai neblogai atrode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 20 rugpjūčio 2009 - 22:54
QUOTE(r_tina @ 2009 08 20, 23:53)
o netiktu gatavai primarginta DMC kanva? smile.gif maciau GA dbr akcija, 16 lt yra tokios rudos su tokiais raizgalais..nu kaip cia paaiskint g.gif  tokiais israitymais linijom. ne zodziai aisku, bet man ji visai neblogai atrode

Nezinojau kad tokios buna pirkt blush2.gif Kazkaip GA nesilankau, mat Casa Lana arciau namu, o ten tik vienspalviu turi g.gif reikes uzsukt, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Idedu parodyti ka issiuvinejau sunenams rugsejo 1-ajai lotuliukas.gif
beliko sutvarkyti ir nesti ireminti
user posted image
P.S. schemute naudojau is kaskurios mamytes albumo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 21 rugpjūčio 2009 - 01:30
QUOTE(Daiko @ 2009 08 21, 02:28)
Idedu parodyti ka issiuvinejau sunenams rugsejo 1-ajai  lotuliukas.gif
P.S. schemute naudojau is kaskurios mamytes albumo  blush2.gif

labai graziai atrodys iremintas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal galetumete pagelbeti truputi? Siuvineju viena darbeli ir prie spalvos kodo parasyta 904 1,fil nesuprantu ar cia viena siuliuka reikia imti ar dar kazka zymi g.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

Daiko, fainuolis koks ateivis thumbup.gif pasižiūrėjus, tai pakelia nuotaiką, kad sūnenai bus laimingi, manau thumbup.gif

eMar, labai dailus darbas, o kad siuvinėjai pereinamų spalvų siūlais, sakyčiau daug dailiau žiūrisi, nei auksiniais bigsmile.gif o be to, tai lengviau buvo siuvinėt, nei tais metalizuotais. Aš esu metalizuotais siuvinėjus, tai vaje doh.gif

ta proga, kad grįžau, pasirodau su naujausiu darbeliu - dovana sesei...

user posted image
Atsakyti
audradv , darbelis labai wub.gif
Atsakyti
P.S. schemute naudojau is kaskurios mamytes albumo  blush2.gif

Koks simpatiskas paveikslelis !!! 4u.gif

QUOTE(mažiausia @ 2009 08 21, 09:00)
sveikos,

Daiko, fainuolis koks ateivis  thumbup.gif  pasižiūrėjus, tai pakelia nuotaiką, kad sūnenai bus laimingi, manau  thumbup.gif

eMar, labai dailus darbas, o kad siuvinėjai pereinamų spalvų siūlais, sakyčiau daug dailiau žiūrisi, nei auksiniais  bigsmile.gif  o be to, tai lengviau buvo siuvinėt, nei tais metalizuotais. Aš esu metalizuotais siuvinėjus, tai vaje  doh.gif

ta proga, kad grįžau, pasirodau su naujausiu darbeliu - dovana sesei...

Labai grazu ir labai graziai iremintas. Tikrai, manau, tai labai puiki dovana - visgi ranku darbas ir skirtas konkretiems asmenims. Saunuole !!! drinks_cheers.gif
Atsakyti

labai grazus 4u.gif as toki irgi turiu issiuvinejus,tik pas mane atvirkstinem spalvom biggrin.gif user posted image
fotkinau is sono,nes labai jau stiklas atsispindejo 4u.gif

tai va,o beja,mamytes nesipykit,juk bent jau registraciju nebera lotuliukas.gif

idedu kelis paskutinius:
dovana grupiokei bus
user posted image
cia seip,knietejo issiuvinet
user posted image
o sita vakar nuo 6 ryto iki pietu ir damusiau,(taip pat kazkuri mamyte buvo idejusi schemute) 4u.gif user posted image
bandysiu remint pasidarytais remeliais is modelino,jei gausis kaip tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 21 rugpjūčio 2009 - 08:15
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 08 21, 09:14)
labai grazus 4u.gif as toki irgi turiu issiuvinejus,tik pas mane atvirkstinem spalvom biggrin.gif

Nu bet ir dailumas tavo darbeliu, dziaugsmeli. Visi tokie mieli darbeliai.
O cia su tom registracijom tai pakelei nuotaika - seniau pirmuju temos puslapiu nereikedavo net skaityti, nes budavo vien tik prisiregistravimai ir sveikinimai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
------------
Beje, labas rytas kryziavotojos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 20, 23:35)

Dar apie kanvos dazyma...Mane labai sitos Dimensions orchidejos zavi, bet va ten ant kanvos spauzdinti kaip ir uzrasai, nu zodziu, gatavai marga. Kazi ar eitu kaip nors graziai pamargint kanva kad butu panasu i originala, nes manau ant vienspalves ne taip gerai ziuretusi  g.gif
user posted image

as tai uzsisakiau sitam darbeliui tokia kanva pasikonsultavau su dariusiom si darbeli tai sake si labiausiai atitinka pagal Dimensions g.gif tai laukiu dabar kol atsius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 08 21, 09:24)
Nu bet ir dailumas tavo darbeliu, dziaugsmeli. Visi tokie mieli darbeliai.
O cia su tom registracijom tai pakelei nuotaika - seniau pirmuju temos puslapiu nereikedavo net skaityti, nes budavo vien tik prisiregistravimai ir sveikinimai.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
------------
Beje, labas rytas kryziavotojos.  4u.gif

aciu labai 4u.gif kazkaip didysis mano darbas stovi vietoj(kaip sustojo taip sustojo)vis neprisiruosiu pabaigt 4u.gif o mazieji darbeliai eina kaip is pypkes biggrin.gif

tai va su tom registracijom,net keista,kad taip visos issiauklejo,kazkaip tikejaus kad atsiras bent viena besiregistrujanti,bet pasirodo nebuvo biggrin.gif PAZANGA 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti