Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Rodausi su savo katik baigtu tigriuku 4u.gif 4u.gif
neistveriau vakar nieko nepradejus blush2.gif
http://public.fotki....iai/tigras.html
atsiprasau uz kokybe blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prazuvusi siela: 27 rugpjūčio 2009 - 20:14
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 27, 21:05)
sveikos prisijungę, kuo daugiau, tuo smagiau  mirksiukas.gif

manęs užsiprašė draugė dovanų išsiuvinėt metriką, kitą savaitę parodysiu, kiek jau išsiuvinėjau. Darbelio tai nemažai, o backstich'o dar daugiau  doh.gif  vaikas pats sau paveiksliuką išsirinko  lotuliukas.gif  Bus toks...

bigsmile.gif žiauriai fainas wub.gif wub.gif
Atsakyti
mažiausia
Per kiek laiko žadi išsiuvinėti? mirksiukas.gif
Labaiii gražus wub.gif

prazuvusi siela
Nuostabu clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 27 rugpjūčio 2009 - 20:58
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 20:23)
bigsmile.gif žiauriai fainas  wub.gif  wub.gif

man irgi patinka wub.gif tik va, kai viršuj ir apačioj paveikslėlio prisidės vardas ir gimimo data tai paveikslėlis šiek tiek išsitemps į ilgį, bet šiaip labai mielas širdžiai wub.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 27, 20:46)
mažiausia
Per kiek laiko žadi išsiuvinėti? mirksiukas.gif

na kadangi nuolat siuvinėt negaliu dėl sveikatos, tai iki lapkričio planuoju pabaigt rolleyes.gif

prazuvusi siela, šauniai pasidarbavai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
man labai patiko šitos akys jau turiu mintį kaip įreminti ir pakabinti smile.gif labai nekantrauju. Gal žinot kur Kaune nebrangiai rėmina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prazuvusi siela: 27 rugpjūčio 2009 - 21:13
QUOTE(astulia @ 2009 08 27, 19:18)
parodyk, kokias turi  blush2.gif

aha ir man labai įdomu blush2.gif ir šiaip aš visada nudžiungu pamačiusi kad burbulinė jau kažkokį darbelį rodosi, nes taip man gera į juos žiūrėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 08 27, 19:45)
Little angel>Smalsu pasidare ar "savo vireja" pirkote online ar parduotuveje?
Lankiausi Mystic Stitch tinklapyje, daugybe grozybiu tenais. Tik, va, idomu, ar tie paveiksleliai counted ar stamped?  doh.gif

Nelabai supratau, bet bandysiu atsakyti. Savo virėjo schemos nepirkau, radau kažkada inete klaidžiojančią, išsisaugojau, atsispausdinau ir siuvinėjau.

Jei tu klausi apie variantą schemos gavimo perkant, tai galima ją gauti emailu PDF formatu arba paštu atspausdinto ant A4 formato lapo ir įrištų su tokiom plastikinėm spaudėm.

Mano schema matosi, kad buvo atsisiųsta paprastu paštu ir nuskenuota, nes matėsi spaudės.

Kaip geriau ir pigiau? Nežinau, bet prieš kažką perkant, geriau pabandyti paieškoti nelegaliai, nes vistiek išlaidų turėsi. Ir labai nemažų.
Atsakyti
Sveikutės
Na aš dar pasirodau vieną iš savo meškinų. Tik fotografas iš manęs tai nekoks ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2009 08 27, 22:47)
Sveikutės
Na aš dar pasirodau vieną  iš savo meškinų. Tik fotografas iš manęs tai nekoks ax.gif

Jau koks mielas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Little angel dekui
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2009 08 27, 22:47)
Na aš dar pasirodau vieną  iš savo meškinų.

koks meilutis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 08 27, 13:35)
sveikos  biggrin.gif
ar priimsit naujokėlę? 4u.gif
man dar toli su savo kreivais kryželiais iki tokių grožių kuriuos čia rodot, wub.gif  bet bandau.
prazuvusi siela užkrėtė mane siuvinėjimu  blush2.gif nes siaip tai aš mezgėja užkietėjus

o meskute 4u.gif sveika, prisijungus ir cia drinks_cheers.gif
Atsakyti