Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(mažiausia @ 2009 08 27, 13:20)
Little angel, koks fainuolis virėjas, jau darbelio turėjai  doh.gif  bet anyta tikrai bus laiminga, šaunuolė  4u.gif

paukščiuk, dailūs darbeliai  wub.gif o tą nimue, tai medžiagą pati dažei ar pirkai tokią, labai įdomiai atrodo  wub.gif

Pirkau, tik ji kažkokia nedadaryta, kol nauja ir neplauta kieta kaip reikalas, o išplovus suminkštėja ir nebelieka jokio kietumo doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
ar priimsit naujokėlę? 4u.gif
man dar toli su savo kreivais kryželiais iki tokių grožių kuriuos čia rodot, wub.gif bet bandau.
prazuvusi siela užkrėtė mane siuvinėjimu blush2.gif nes siaip tai aš mezgėja užkietėjus
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 13:02)
turi omenį su nosinėm ir ilgosiom raidėm, aš nesu, bet juk niekas tau nedraudžia improvizuot, va kaip norėjau taip ir susidėliojau sau abėcėlę  smile.gif , tad ir tau pavyks  mirksiukas.gif

vat aš irgi noriu su kokiais piešinukais tarpeliuose, taip pagražint, tai teks nemažai paimprovizuot rolleyes.gif būtų smagu taip savo lėlytę lietuviškas raides mokyt, kitaip gali būti neįdomu, o man juk reiks gerokai pasistengt, kad ji lietuviškai išmoktų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 12:24)
Pirkau, tik ji kažkokia nedadaryta, kol nauja ir neplauta kieta kaip reikalas, o išplovus suminkštėja ir nebelieka jokio kietumo  doh.gif  schmoll.gif

o kur pirkai, internetu?
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 08 27, 12:35)
sveikos  biggrin.gif
ar priimsit naujokėlę? 4u.gif
man dar toli su savo kreivais kryželiais iki tokių grožių kuriuos čia rodot, wub.gif  bet bandau.
prazuvusi siela užkrėtė mane siuvinėjimu  blush2.gif nes siaip tai aš mezgėja užkietėjus

Sveika prisijungus.

Paukščiuk, labai gražiai įrėminta.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 08 27, 11:40)
Na va ir viskas aišku. Taip ir pačiai galima išsipjauti langelį tokio dydžio, kokio reikia. Tik va kaip iškirpti pačiai apvalų ar ovalų langelį  g.gif ?

na nusibraižai kokio reikia (apvalaus, ovalaus ir t.t.) ir iškerpi smile.gif juk nebūtina jau taip idealiai kaip iš fabriko lotuliukas.gif čia ir yra rankų darbas mirksiukas.gif galima su tais peiliukais aštriais išpjauti.
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 27, 13:40)
o kur pirkai, internetu?

ne, pas mus Klaipėdoj, 42lt/m

jei nori galiu persiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 14:13)
ne, pas mus Klaipėdoj, 42lt/m

jei nori galiu persiųst mirksiukas.gif

kurioj cia vietoj ? vaziuosiu i klp tai nusipirkciau ir as blush2.gif o kaip vadinasi spalva ?
Atsakyti
Čia Žardės iki parduotuvėj, siuvinėjimo parduotuvikėj, spalvos pavadinimo nėra užrašyta, ji tokia kakavinė. Nesu garantuota ar šiuo metu turės, bet visad turėdavo
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 14:35)
Čia Žardės iki parduotuvėj, siuvinėjimo parduotuvikėj, spalvos pavadinimo nėra užrašyta, ji tokia kakavinė. Nesu garantuota ar šiuo metu turės, bet visad turėdavo

ai tai netoli ... mano tevai prie big'o gyvena tai reiks nulekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bildukas @ 2009 08 26, 12:32)
Ir dar pas siuvinėtojas norėjau paklausti, ar siuvinėjot kuri paveiksliukus iš www.xrest.ru  Ten tiek daug grožybių, bet kažkaip abejoju ar ten schemos tikslios gaunasi..  g.gif

na pažiūrėjus į šią schemą tai aš tikrai neimčiau siuvinėti iš šio puslapio
http://www.xrest.ru/...855/preview.jpg
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 08 27, 16:08)
na pažiūrėjus į šią schemą tai aš tikrai neimčiau siuvinėti iš šio puslapio
http://www.xrest.ru/...855/preview.jpg

ajetau kaip sudirbta. turėjau wallpeper tokį ant ekrano. o čia nė iš tolo nepanašu į tą gražumą
Atsakyti