Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Šian įrėminau du darbelius smile.gif

Seniai siuvinėtą abcėlę savo mažiui wub.gif (viršuje liko daugiau vietos, bet kitaip nebeišėjo blush2.gif )
user posted image

ir sesės darbuką smile.gif
user posted image

Manyka spalvas nymukui pasirink pagal kitus paveiksliukus, kur yra surašyti kodai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 rugpjūčio 2009 - 11:53
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 13:52)
(viršuje liko daugiau vietos, bet kitaip nebeišėjo blush2.gif )
Kodėl? mirksiukas.gif
O pijokėlis labai labai dailiai įrėmintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 12:52)
Šian įrėminau du darbelius  smile.gif

kokia šauni abėcėlė bigsmile.gif o ir pijokėlis dailus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 27, 12:54)
Kodėl?  mirksiukas.gif
O pijokėlis labai labai dailiai įrėmintas  thumbup.gif

Nes medžiagos apačioj neužteko doh.gif , pirkau standartinį rėmuką

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
dabar taip susimąsčiau, ar esat kuri nors kur nors užmačius lietuvišką abėcėlę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 27, 12:58)
dabar taip susimąsčiau, ar esat kuri nors kur nors užmačius lietuvišką abėcėlę?  g.gif

turi omenį su nosinėm ir ilgosiom raidėm, aš nesu, bet juk niekas tau nedraudžia improvizuot, va kaip norėjau taip ir susidėliojau sau abėcėlę smile.gif , tad ir tau pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražu man tos abėcėlės, tik va aš jų nelabai įsivaizduoju kabant namuos ax.gif ax.gif na nebent pirmokėlių klasėj g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 27, 10:40)
na va rodau kaip dariau atviruką:

Na va dabar tai jau viskas aišku. Dėkui 4u.gif

QUOTE(e.meskine @ 2009 08 27, 11:52)
darbeliai tavo nuostabus, butinai pas mus rodyk dabartinio darbelio ir busimo sedevro siuvinejimo eiga  4u.gif  bigsmile.gif 

Dėkui už pagyras. Būtinai pasirodysiu. Jau nebelabai daug beliko iki antrojo lapo pabaigos. Tikiuosi iki spalio kaip nors išsiuvinėsiu ax.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 12:52)
Šian įrėminau du darbelius  smile.gif

Kokie mieli darbeliai. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Paukščiukas
O ar daug už rėmus mokėjai? blush2.gif ax.gif

Čiole
Na jei reikia tai negaila smile.gif Tik kai pirksi ta siūla,nepamiršk, jis anchorinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 27, 12:58)
dabar taip susimąsčiau, ar esat kuri nors kur nors užmačius lietuvišką abėcėlę?  g.gif

as vienam forume maciau tokia ... prasiau schemos bet taip ir negavau verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 27, 13:08)
Gražu man tos abėcėlės, tik va aš jų nelabai įsivaizduoju kabant namuos  ax.gif  ax.gif  na nebent pirmokėlių klasėj  g.gif  g.gif  g.gif

aš siuvinėjau, kad su mažium galėtume vėliau jas pasimokinti, net stiklo nedėjau, kad jas paliesti galėtume smile.gif O kai matysiu, kad nebereikia, juk visad padovanot galėsiu darželiui ar mokyklėlei rolleyes.gif

Ačiū mergaičiukės 4u.gif
Atsakyti
Little angel, koks fainuolis virėjas, jau darbelio turėjai doh.gif bet anyta tikrai bus laiminga, šaunuolė 4u.gif

paukščiuk, dailūs darbeliai wub.gif o tą nimue, tai medžiagą pati dažei ar pirkai tokią, labai įdomiai atrodo wub.gif
Atsakyti