Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(juratere @ 2009 08 27, 09:49)

Juratere, kur tu prapuolusi?????? g.gif
ka siuvineji?... ar irisus pasislepusi kryziavoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 26, 22:09)
aš lapą sulenkiau į tris dalis, vidurinėje dalyje išpjoviau langelį, įklijavau siuvinuką ir vieną šoninę dalį užklijavau  smile.gif  na turbūt nieko nesupratot nes pati kai skaitau nesuprantu  doh.gif  lotuliukas.gif  ryt pafotografuosiu ir parodysiu  mirksiukas.gif  gavosi labai puikiai kaip pirmą kartą darant  tongue.gif

Gal galėsi įmest nuotraukytę kaip atrodo? Nes aš kažkaip nesuvokiu, kur dingsta lenkimo linijos? Ar jos lieka matytis? ax.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 22:35)
Mystic Stitch "The Seafood shef"

Su pabaigtuvėm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kiskute @ 2009 08 27, 08:50)
turiu idejusi savo darbeli pora psl. atgal jei neklystu mirksiukas.gif

Na va ką reiškia kartais patingėti ir visko neperversti 4u.gif Susirasiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 08 27, 09:05)
QUOTE(juratere @ 2009 08 27, 09:49)

Juratere, kur tu prapuolusi?????? g.gif
ka siuvineji?... ar irisus pasislepusi kryziavoji? bigsmile.gif

Ups.. Cia,kartu su visomis... Vasara,-kaimai,sodyba. Pasiskaitau pas jus,perziuriu visus grozius,o pati tai vos keleta kartu prisedusi buvau per pora menesiu prie siuvinejimo. Siuvineju gatve . Neperdaugiausiai liko,jau reiks pabaigti kazkaip prisesti.Irisai dar vis planuose,siulai surinkti,medziaga paruosta,tik,-galvoju,-kad vel juos teks atideti iki kito karto,kadangi turbut uzsakyma turesiu. smile.gif
Atsakyti
na va rodau kaip dariau atviruką:
user posted image
o čia mano jau padarytas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
O aš turiu pirktinę atvirutę, tik dar nepadarius.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 26, 15:46)
Manyka[/b], labai mielas metrikiukas  4u.gif

aciuks.gif 4u.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 21:57)
o nuėjus į specializuotą popieriaus parduotuvę,

Little angel, o sakyk, kur tokią pard. Vilniuje randi?????? g.gif Aš buvau aptikus centre, Skapo g., bet ji te bankrutavo! unsure.gif

Atsakyti
Mergaitės, gal galit paprotint, aš nesusigaudau.... verysad.gif
kaip rasti nimue schemose spalvų kodus???
pripaišyta visokių širdelių, o skaičiuko - jokio!
nu va, pvz.:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 27, 10:40)
na va rodau kaip dariau atviruką:

Na va ir viskas aišku. Taip ir pačiai galima išsipjauti langelį tokio dydžio, kokio reikia. Tik va kaip iškirpti pačiai apvalų ar ovalų langelį g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 10:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.  blush2.gif

darbeliai tavo nuostabus, butinai pas mus rodyk dabartinio darbelio ir busimo sedevro siuvinejimo eiga 4u.gif bigsmile.gif
as turejau laiko kada pasiuvineti, nes vaikutis miegodavo ne mazai, tik va dabar jau sunkiau, nes lenda, nori siulus ir visa kita paimti, jau dabar truputeli sunkiau, bet kai uzmiega puolu siuvineti, o ne prie puodu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 08 27, 08:20)
Čiole, ssamantaa buvo teisi - tas margas siūliukas yra Nr. 1315  smile.gif

Ačiū už rūpestėlį notworthy.gif notworthy.gif Reiks pasižvalgyt man jo, jau labai gražiai žiūrisi smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 08 27, 12:52)
uzmiega puolu siuvineti, o ne prie puodu  4u.gif  bigsmile.gif
Aš taip pat visą buitį "apeinu" kartu su vaiku, o kai miega - marios laiko siuvinėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 27, 11:56)
Aš taip pat visą buitį "apeinu" kartu su vaiku, o kai miega - marios laiko siuvinėti  thumbup.gif

Aš panašiai darau savaitagaliais, va tada ir laiko truputį atrdandu. O darbo dienom tai darbas visą laiką suryja. Kartais darbe nebūna ką veikt, galvojau, reiktų kada atsinešt, pasislėpt kur kamputyje ir siuvinėt lotuliukas.gif Prieš porą savaičių per pietus darbe siuvinėjau, nes galvojau, kad nebespėsiu, o Vilnių kaip tik važiavom, tai rėmint kaip tik vežiau. rolleyes.gif
Atsakyti