Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Čiole, ssamantaa buvo teisi - tas margas siūliukas yra Nr. 1315 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, auksarankes! 4u.gif
Norečiau paklausti apie darbelių reminimą - gal žinote kur Vilniuje galima įreminti darbelį su paspartu, tik kad remas butu paprastas medinis, kad galečiau ji tiesiog pati padažyti. Kažkada buvau užkliuvus, kaip vieną mergaitė apie tokias dirbtuves rašė, bet kur jau čia rasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 22:35)
Mystic Stitch "The Seafood shef"
Tai antras didesnis darbas, skirtas dovanai, nes kažkaip sau dar laikas neatėjo  blush2.gif
Siuvinėjau nuo 2008-09-27 iki 2009-08-26 taigi nepilnai metus.
Galima buvo ir greičiau, bet rudi atspalviai ir kiti neplanuoti darbai vis nuvydavo jį ant spintos, na bet svarbu kad jau pabaigiau.

Oi kaip sveikinu su pabaigtuvemis!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif geras, labai puikiai atsimenu, kai tu ji tik pradejai siuvineti biggrin.gif kaip greitai tas laikas bega ... smile.gif nu saunuole kad iveikei! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 26, 23:32)
gal iš čia kas tiks  smile.gif

raidės

skaičiai

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tikrai kažką išsirinksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 08 26, 20:23)
aš pasiskūsiu savo Nimue supynėmis... Nu nelygios tos lino gijos... pažiūrėkit kaip baisiai atrodo tamsūs kojyčių kryžiukai šonuose - visi kiekvienas savo dydžio verysad.gif

Nevyk Dievo į medį, su pyragu neiškrapšyti biggrin.gif normalūs kryžiukai, jokio skirtumo nematau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 27, 00:11)
pasirodo ir rusaitės tokios auksarankės ir galvotos moteros kaip mūsų Dvi  lotuliukas.gif  pamačiau ir aiktelėjau, bet Dvi žymiai gražiau atrodo  wub.gif

na, as irgi esu jau senokai issaugojus keleta ideju reminimui .. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 16:54)
O ką siuvinėji?
Pažįstamas jausmas  thumbup.gif

turiu idejusi savo darbeli pora psl. atgal jei neklystu mirksiukas.gif
Atsakyti
Little angel bigsmile.gif ir aš dar pamenu kaip apatinius fono kryžiukus pradėjai siuvinėt bigsmile.gif , liuks padirbėjai, darbo turėjai nerealiai daug thumbup.gif Čia tau už kantrybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Little angel, oho koks virėjas thumbup.gif išties nuostabus darbas.

šaunūs kūrybiškai įrėminti darbai wub.gif man ypač patiko vaikučių porelė paplūdimy ir žvejai su tinklu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedress @ 2009 08 26, 23:23)
Nu nelygios tos lino gijos... pažiūrėkit kaip baisiai atrodo tamsūs kojyčių kryžiukai šonuose - visi kiekvienas savo dydžio verysad.gif

aš taip pat nelabai matau kas negerai g.gif bet kartais lino gijas šiek tiek su adata pastumdau, jei labai jau nelygios.kartais truputį padeda ištiesinti kryželį rolleyes.gif
Atsakyti
Little angel, virėjas nuostabus thumbup.gif wub.gif šaunuolė 4u.gif

giedress nematau kas negerai g.gif mano elfukė irgi ant lino siuvinėjama (vis dar užmesta vargšelė blush2.gif ), tai nelygūs kryžiukai su lygiais susilieja ir gerai atrodo, man tuo linas ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
giedress aš iš viso ką parodei, matau du nelygius kryžiukus, bet tai juk linas ir viskas gerai, siuvinėk ir nesinervuok
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 21:35)
Mystic Stitch "The Seafood shef"

18 ct Zweighart aida, 80 DMC spalvų.
Siuvinėta dviem siūlais, dydis 250x250 kryželių
Jei matuot centimetrais tai 35x35 cm

Tai antras didesnis darbas, skirtas dovanai, nes kažkaip sau dar laikas neatėjo  blush2.gif
Siuvinėjau nuo 2008-09-27 iki 2009-08-26 taigi nepilnai metus.
Galima buvo ir greičiau, bet rudi atspalviai ir kiti neplanuoti darbai vis nuvydavo jį ant spintos, na bet svarbu kad jau pabaigiau.

Tai jau pabaigei,Saunuole! Saunus darbas thumbup.gif
Atsakyti