Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(ZMama @ 2009 08 26, 22:59)
reikia jūsų darbštuolytės pagalbos  mirksiukas.gif . Siuvinėju metrika, todėl noriu paprašyti, kad įmestūte skaičiukų ir raidelių schemutes  mirksiukas.gif

gal iš čia kas tiks smile.gif

raidės

skaičiai
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 08 27, 00:23)
Nu nelygios tos lino gijos...

Ant kokio lino siuvinėji?

Little Angel, dar kartelį tave sveikinu su giganto užbaigimu thumbup.gif drinks_cheers.gif Niekada niekada nesugebėčiau įveikti tooooooooookio darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 26, 23:35)
Ant kokio lino siuvinėji?

zweigart belfast 32ct.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 26, 23:32)
gal iš čia kas tiks  smile.gif

raidės

skaičiai

oi kaip ačiū už nuorodėles, labai ir man jos pravers 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 08 27, 00:36)
zweigart belfast 32ct.
Nemažai darbų ant tokio lino esu siuvinėjusi ir neturėjau jokių problemų. Tavo fotkė neišsididina, nelabai ryški, bet kiek į manoma įžiūrėti, tai nieko tragiško nematau kol kas...
Atsakyti
pasirodo ir rusaitės tokios auksarankės ir galvotos moteros kaip mūsų Dvi lotuliukas.gif pamačiau ir aiktelėjau, bet Dvi žymiai gražiau atrodo wub.gif
user posted image
dar štai kokių radau:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 26 rugpjūčio 2009 - 23:14
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 27, 01:11)
galvotos moteros kaip mūsų Dvi 
Dvi paveikslas šiltesnis ir natūralesnis, o Nimue diedukas tai man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 08 26, 23:04)
Daiko, tavo darbo dydis įspūdingas, sėkmės 4u.gif

Aciu, pati jau noriu keiktis kad toki vyro ikalbeta prisiemiau siuvineti, vis siuvineji , o ka dirbai net nera ko parodyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 22:35)

uzjauciu , net turejo labai atsibosti fona siuvineti console.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 27, 00:13)
Dvi paveikslas šiltesnis ir natūralesnis, o Nimue diedukas tai man labai patiko  thumbup.gif

bet aš negaliu atsistebėti kokių yra kūrybingų žmonių wub.gif pavydžiu blush2.gif
va dar ką radau:
user posted image
user posted image
gal nepyksit kad teršiu temelę bet tikiuosi kils kokių gerų minčių nors vienai 4u.gif juk rėminimas net patį paprasčiausią darbelį gali paversti nepaprastu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 26 rugpjūčio 2009 - 23:31
QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 23:07)
bus dovana anytai.

Turbūt gera anyta, kad tokias dovanas gauna biggrin.gif aš jei tokį darbą padaryčiau, tai niekam neatiduočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad gera, gera kaip mama. Plius dar ji viena iš mano gerbėjų: jau bus trečias jai dovanotas darbas. Kai ji džiaugiasi, tai man dar maloniau. O dėl gailėjimo, tai tikrai negaila dovanoti artimiems ir mylimiems žmonėms
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 27, 01:23)
va dar ką radau:

O šitie man, žinok, nelabai... Nimue trilogijoj taip ir norisi trečio dieduko, ta fėjukė visai iš konteksto iškritus...
O baleriną ta skepeta, mano galva, gerokai perkrauna...
Atsakyti