Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(Toli @ 2009 08 26, 21:58)
As tai paprasciausiai apardau krastukus, kad butu vienodi, na siuliukus nutraukau, o tada su dvipuse lipnia juosta priklijuoju ant atviruko. Kazkada as, durna boba, buvau toki grazu drugeli ant lino issiuvinejusi, tai sugalvojau su super klijais priklijuoti. jomajo... doh.gif Dar buna atviruciu su iskirptais langeliais, tada gali kitoj puseje koki lapeli uzklijuoti.  Bandziau pati langeli issipjauti su tuo kanceliariniu peiliuku, bet be rysio atrode...

aš lapą sulenkiau į tris dalis, vidurinėje dalyje išpjoviau langelį, įklijavau siuvinuką ir vieną šoninę dalį užklijavau smile.gif na turbūt nieko nesupratot nes pati kai skaitau nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif ryt pafotografuosiu ir parodysiu mirksiukas.gif gavosi labai puikiai kaip pirmą kartą darant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 26, 22:09)
aš lapą sulenkiau į tris dalis, vidurinėje dalyje išpjoviau langelį, įklijavau siuvinuką ir vieną šoninę dalį užklijavau  smile.gif  na turbūt nieko nesupratot nes pati kai skaitau nesuprantu  doh.gif  lotuliukas.gif  ryt pafotografuosiu ir parodysiu  mirksiukas.gif  gavosi labai puikiai kaip pirmą kartą darant  tongue.gif

As tai supratau, tai geriausias variantas. O su kuo tu pjovei?
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 26, 22:13)
As tai supratau, tai geriausias variantas. O su kuo tu pjovei?

su žirklėmis iškirpau ax.gif pasidariau skylę viduryje o po to gražiai pagal liniją iš vidaus iškirpau, visai puikiai gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 26, 21:09)
aš lapą sulenkiau į tris dalis, vidurinėje dalyje išpjoviau langelį, įklijavau siuvinuką ir vieną šoninę dalį užklijavau  smile.gif  na turbūt nieko nesupratot nes pati kai skaitau nesuprantu  doh.gif  lotuliukas.gif  ryt pafotografuosiu ir parodysiu  mirksiukas.gif  gavosi labai puikiai kaip pirmą kartą darant  tongue.gif

Aš pirkau kasiuluose gatavą, tai būtent taip jis ir paruoštas. g.gif
Atsakyti
Mystic Stitch "The Seafood shef"

18 ct Zweighart aida, 80 DMC spalvų.
Siuvinėta dviem siūlais, dydis 250x250 kryželių
Jei matuot centimetrais tai 35x35 cm

Tai antras didesnis darbas, skirtas dovanai, nes kažkaip sau dar laikas neatėjo blush2.gif
Siuvinėjau nuo 2008-09-27 iki 2009-08-26 taigi nepilnai metus.
Galima buvo ir greičiau, bet rudi atspalviai ir kiti neplanuoti darbai vis nuvydavo jį ant spintos, na bet svarbu kad jau pabaigiau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 21:35)

18 ct Zweighart aida, 80 DMC spalvų.
Siuvinėta dviem siūlais, dydis 250x250 kryželių
Jei matuot centimetrais tai 35x35 cm

Tai antras didesnis darbas, skirtas dovanai, nes kažkaip sau dar laikas neatėjo  blush2.gif
Siuvinėjau nuo 2008-09-27 iki 2009-08-26 taigi nepilnai metus.
Galima buvo ir greičiau, bet rudi atspalviai ir kiti neplanuoti darbai vis nuvydavo jį ant spintos, na bet svarbu kad jau pabaigiau.

Dailus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 26, 22:27)
Aš pirkau kasiuluose gatavą, tai būtent taip jis ir paruoštas. g.gif

aš irgi norėjau iš ten pirkti, bet per vėlai sugalvojau, tai nusprendžiau pasidaryti ax.gif ir manau gavosi ne ką blogiau, o kainavo tik 0,20 ct tongue.gif ir užtrukau gal 10 minučių biggrin.gif
Atsakyti
o nuėjus į specializuotą popieriaus parduotuvę, galima įsigyti ir tekstūrinio popieriaus su gumbeliais, iškilimais ir pan. Būtų ir gražu ir originalu, o ir dydį gali pats pasidaryt, atsižvelgdamas į siuvinio dydį, o ne taikyt siuvinį prie atviruko. Taip atsiveria platesnės galimybės. Svarbiausia, turėti itin aštrų peiliuką ir nubrėžti tikslias ir TIESIAS LINIJAS, ir kampukus gražiai išpjaut, kad neliktų burbuliukų it nuplėšus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 26 rugpjūčio 2009 - 21:58
labas vakaras,

reikia jūsų darbštuolytės pagalbos mirksiukas.gif . Siuvinėju metrika, todėl noriu paprašyti, kad įmestūte skaičiukų ir raidelių schemutes mirksiukas.gif

iš anksto dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 22:35)

Koks kantrybės išbandymas blink.gif dar nori ką nors rudu siūlu siuvinėt? hihihi.gif
Labai dailu, atrodo, kad piešta thumbup.gif šaunuolė 4u.gif

Daiko, tavo darbo dydis įspūdingas, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 26 rugpjūčio 2009 - 22:06
Ta kakučių spalva dar ilgai prieš akis stovės. Nauda bent ta, kad visas kakučių spalvas mintinai žinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Čia ne mano stiliaus darbas, pati mėgstu labiau spalvotus, bus dovana anytai.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 08 26, 21:53)
Nesupratau  g.gif  g.gif

siuvinėjant lapais, kiekvieno lapo kryžiukus baigiant ten, kur baigiasi lapas, ant siuvinio, būna, lieka tokios it linijos - matosi kur ir keliais lapais siuvinėta. Ypatingai, jeigu siuvinys yra pilnai siuvinėtas, be tarpų (pvz, kaip Little angel virėjas). Dėl to, kad tų linijų išvengti, siuvinėjami ir keli kryželiai iš kito lapo, kad tie lapai persidengtų. Na, nebaigti lapo kraštu, o ta spalva, kuria siuvinėji, išsiuvinėti ir kito lapo kryžiukus.
QUOTE(Little angel @ 2009 08 26, 22:35)

nerealu clap_1.gif

aš pasiskūsiu savo Nimue supynėmis... Nu nelygios tos lino gijos... pažiūrėkit kaip baisiai atrodo tamsūs kojyčių kryžiukai šonuose - visi kiekvienas savo dydžio verysad.gif
user posted image
Atsakyti