Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(burbulinė @ 2009 08 26, 16:46)
Nėra ten jokio slapto ratelio, nebent moderatoriai atostogauja ir nėra kam tavęs patvirtinti.

ryte buvo tas psl. užlūžęs, gal dėl to ir negalėjo įeit smile.gif manęs irgi tuo metu neįleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 26, 16:56)
Kai kurioms merginoms siuvinėjant tokiu būdu lieka aiškios lapo žymės siuvinyje. Kad to išvengti, reikia keletą kryželių išsiuvinėti kito schemos lapo. Nežinau, ar aiškiai parašiau...

Aha aiškiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 26, 16:47)
va pvz kaip cia, kad is eiles ax.gif

nu man tai šitaip patogiau, nes, jei reiktų skaičiuot visus nutolusius plotus, kad su ta pačia spalva viską išsiuvinėčiau, privelčiau milijoną klaidų ir darbo nebaigčiau, keliautų į šiukšlių dėžę hihihi.gif
Atsakyti
mergaitės o gal turite kokią nuorodėlę su pavyzdžiu kaip atvirutę daryti? blush2.gif išsiuvinėjau mažą paveiksliuką ir nebežinau kaip įklijuoti jį į atviruką doh.gif būtų smagu jei galėčiau pamatyti kaip tai daroma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 26, 19:25)
mergaitės o gal turite kokią nuorodėlę su pavyzdžiu kaip atvirutę daryti?  blush2.gif  išsiuvinėjau mažą paveiksliuką ir nebežinau kaip įklijuoti jį į atviruką  doh.gif  būtų smagu jei galėčiau pamatyti kaip tai daroma  smile.gif

Kažkada fotografavau iš žurnalo, pirmam paveiksleli aiškiai matosi tik 1 ir 3 punktas tai kitame paveikslėli 2 punktas.
ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 26 rugpjūčio 2009 - 17:39
Tik dieną neprisėsk prie forumo, tai žiū' kiek visokių darbų priderėjo. Visoms už grožybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Cacuk, atsiprašau, kad tik dabar išsiunčiau blush2.gif blush2.gif Ko gero nesulaukus jau išsirinkai ką nors gražaus?.... g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 26 rugpjūčio 2009 - 17:39
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 26, 18:38)
Kažkada fotografavau iš žurnalo, pirmam paveiksleli aiškiai matosi tik 1 ir 3 punktas tai kitame paveikslėli 2 punktas.
ČIA

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 26, 16:46)
Oho, tau čia vidutinis atrodo ?  blink.gif Aš tokius priskiriu prie didelių jau  biggrin.gif
Pradėk abu siuvinėti, pasimainydama ir pabaigsi abu...
[b]

Aš anksčiau po 280x300 siuvinėdavau, nemaži visi buvo. 100x100 man yra jau nedidelis darbelis. Aišku dar reikia atsižvelgti į sudėtingumą... rolleyes.gif

Pradėsiu nuo medelio bigsmile.gif Jau siūlus užsakiau. Pagalvojau, kad pusseserei vis tiek turėčiau spėt, nes tik sausio pabaigoje gims. O paskui vis vien iškart nevažiuosiu lankyt, tik po kokio mėnesėlio, tad spėsiu vėliau metriką išsiuvinėti... blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(čiolė @ 2009 08 26, 18:39)
Cacuk, atsiprašau, kad tik dabar išsiunčiau  blush2.gif  blush2.gif  Ko gero nesulaukus jau išsirinkai ką nors gražaus?.... g.gif  g.gif

Dar neužsitvirtinau, bet vieną patinkantį radau. o taviškio negaliu pasižiūrėt, nes pas mane mac'as ir kažkodėl nerodo. Ryoj darbe pasižiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 26 rugpjūčio 2009 - 19:07
Labai gražūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 26, 16:56)
Kai kurioms merginoms siuvinėjant tokiu būdu lieka aiškios lapo žymės siuvinyje. Kad to išvengti, reikia keletą kryželių išsiuvinėti kito schemos lapo. Nežinau, ar aiškiai parašiau...

Nesupratau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 26, 18:25)
mergaitės o gal turite kokią nuorodėlę su pavyzdžiu kaip atvirutę daryti?  blush2.gif  išsiuvinėjau mažą paveiksliuką ir nebežinau kaip įklijuoti jį į atviruką  doh.gif  būtų smagu jei galėčiau pamatyti kaip tai daroma  smile.gif

As tai paprasciausiai apardau krastukus, kad butu vienodi, na siuliukus nutraukau, o tada su dvipuse lipnia juosta priklijuoju ant atviruko. Kazkada as, durna boba, buvau toki grazu drugeli ant lino issiuvinejusi, tai sugalvojau su super klijais priklijuoti. jomajo... doh.gif Dar buna atviruciu su iskirptais langeliais, tada gali kitoj puseje koki lapeli uzklijuoti. Bandziau pati langeli issipjauti su tuo kanceliariniu peiliuku, bet be rysio atrode...
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 26, 16:45)
Sveikutes, norejau sio to paklausti. Maciau viena panele siuvineja dideli paveiksla bet ji siuvineja is eiles viska, o as tarkim kaip buna i tam tikra plota visu pira isiuvineju vienos spalvos siulikais po to kitais. Ar yra koks skirtumas kai siuvineji viska is eiles? as dar naujoke sitoje srityje 4u.gif

As tai siuvineju nuo tai kaip pasisviecia , viena diena toliau kita diena kita vieta , juk vistiek reiks viska issiuvineti smile.gif
siuo metu pas mane atrodo va taip
user posted image
Atsakyti