Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 11:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.  blush2.gif

maniškė kai nei miega, valgo kas dvi valandas ir reikalauja daug dėmesio, tai po du kryžiukus per dieną sudygsniuoju... Bet visi vaikai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 11:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.   blush2.gif

iki metų turėjau laiko.. dabar gal kie mažiau bet ne siuvinėjimu užsiimu, kitais dalykais.. bet kad niekam laiko nelieka tai nzn.. čia nuo žmogaus norų priklauso.. na ir aišku nuo vaiko.. jei sirgs dažnai daug dėmesio jam reiks.. ir aišku reikia prisitaikymo.. aš ir po daug daug laiko pradėjau siuvinėt kai mažiui 3-4 mėn buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 26 rugpjūčio 2009 - 12:01
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 10:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.  blush2.gif

Maniškei metukai neseiniai suėjo, o aš jau trečią paveikslėlį baigiu smile.gif Buvau juos prieš dekretą pasiruošus, bet laukiantis taip ir neprisėdau, nes ir sėdėt nepatogu buvo ir šiaip tingėjosi.. O dabar abidvi dirbam drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Ir dar pas siuvinėtojas norėjau paklausti, ar siuvinėjot kuri paveiksliukus iš www.xrest.ru Ten tiek daug grožybių, bet kažkaip abejoju ar ten schemos tikslios gaunasi.. g.gif
Atsakyti
Masiniukas, labai grazus katinas. Bus puiki dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 08 26, 13:48)
Masiniukas, labai grazus katinas. Bus puiki dovana  thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau sio to paklausti. Maciau viena panele siuvineja dideli paveiksla bet ji siuvineja is eiles viska, o as tarkim kaip buna i tam tikra plota visu pira isiuvineju vienos spalvos siulikais po to kitais. Ar yra koks skirtumas kai siuvineji viska is eiles? as dar naujoke sitoje srityje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 08 26, 10:12)
kad kad būtų vidutinio dydžio(iki 200x200 kryžiukų, nes paskui labai didelis),

Oho, tau čia vidutinis atrodo ? blink.gif Aš tokius priskiriu prie didelių jau biggrin.gif
Pradėk abu siuvinėti, pasimainydama ir pabaigsi abu...

Manyka
, labai mielas metrikiukas 4u.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 26, 11:01)
Ar ten koks slaptas ratelis, kuris naujų narių nepriima?  g.gif
Nėra ten jokio slapto ratelio, nebent moderatoriai atostogauja ir nėra kam tavęs patvirtinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 26 rugpjūčio 2009 - 15:50
QUOTE(astulia @ 2009 08 25, 22:08)
galvoju, reik pasirodyt, kiek aš pasistūmėjau su savo procesu  blush2.gif

user posted image

va pvz kaip cia, kad is eiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 26, 16:45)
Sveikutes, norejau sio to paklausti. Maciau viena panele siuvineja dideli paveiksla bet ji siuvineja is eiles viska, o as tarkim kaip buna i tam tikra plota visu pira isiuvineju vienos spalvos siulikais po to kitais. Ar yra koks skirtumas kai siuvineji viska is eiles? as dar naujoke sitoje srityje 4u.gif

Na mano manymu tai skirtumo jokio. Kiekvienos pasirinkimas, kaip jai patogiau.
Mažesnius paveikslus aš visada siuvinėju spalvų ploteliais. Pradedu nuo tamsesnių spalvų ir baigiu šviesesnėm, taip mažiau išsipurvina (nors gale vistiek reikia plauti). Didelius paveikslus aš siuvinėju pagal schemos lapus. Vieną lapą išsiuvinėju, paskui kitą ir taip slenkuosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 16:48)
Na mano manymu tai skirtumo jokio. Kiekvienos pasirinkimas, kaip jai patogiau.
Mažesnius paveikslus aš visada siuvinėju spalvų ploteliais. Pradedu nuo tamsesnių spalvų ir baigiu šviesesnėm, taip mažiau išsipurvina (nors gale vistiek reikia plauti). Didelius paveikslus aš siuvinėju pagal schemos lapus. Vieną lapą išsiuvinėju, paskui kitą ir taip slenkuosi.  ax.gif

Aisku, dekui, nes jau pagalvojau, kad gal kazkaip ne taip darau blush2.gif na reikia lekti namo ir kibti i savo siuvini, uzsikabinus esu doh.gif taip ir laukiu kada namie busiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 26, 16:50)
Aisku, dekui, nes jau pagalvojau, kad gal kazkaip ne taip darau blush2.gif  na reikia lekti namo ir kibti i savo siuvini, uzsikabinus esu  doh.gif  taip ir laukiu kada namie busiu lotuliukas.gif

O ką siuvinėji?
Pažįstamas jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 17:48)
Didelius paveikslus aš siuvinėju pagal schemos lapus. Vieną lapą išsiuvinėju, paskui kitą ir taip slenkuosi.  ax.gif

Kai kurioms merginoms siuvinėjant tokiu būdu lieka aiškios lapo žymės siuvinyje. Kad to išvengti, reikia keletą kryželių išsiuvinėti kito schemos lapo. Nežinau, ar aiškiai parašiau...
Atsakyti