Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 20, 21:06)
Visas sveikinu su nauja temele, greit ir as rodysiuos su savo jorksyriuku  bigsmile.gif

As irgi prisidedu prie sveikinimu ir tesdama anoje temoje pradeta sveikinimu koncerta siunciu sveikinima http://www.youtube.c...4...CF4&index=3

O dabar rimtai, kaip tolygiai nudazyti medziaga su arbata? kelis kartus bandziau, bet vis tiek lieka sviesesniu demeliu ar per buvusias sulenkimo vieta tamsiau nusidazo. Siandien ir makalavau keleta kartu, bet vis tiek sh... Su kuo dar dazote is naturaliu dalyku. Maciau Winia su vynu daze. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 20 rugpjūčio 2009 - 20:26
QUOTE(Toli @ 2009 08 20, 15:17)
Registruojuosi. Dekavoju. Juokauju.  biggrin.gif Negaliu pakesti tokiu veju.
Pasiulymas. Kita karta sukurus nauja tema potemeje parasyti mazdaug Schemu prasymui yra atskira tema.
O dar toks klausimas. Kazkada buvau radusi puslapi, kur buvo ne konvertavimo lentele, bet kur kas isplesciau parasyta, kokios spalvos kokios firmos atitinka kitos firmos, zodziu daugiau nei po viena/du pasirinkimus. Gal kas turit? neberandu.  ax.gif

čia gal ne visai tai, bet pasirinkus režimą, kad rodytų pavadinimą, numerį ir spalvą, galima pamatyti koks konvertavimo neatitikimas
http://www.findstitc...chor/mode,color (reikia grįžti į conversion, ten bus galima pasirinkti tai, ko norite)
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2009 08 20, 21:50)

Seniai girdėta thumbup.gif Kaip sekasi kryžiavot? GK daug jau įveikei? unsure.gif
Atsakyti
čia gal ne visai tai, bet pasirinkus režimą, kad rodytų pavadinimą, numerį ir spalvą, galima pamatyti koks konvertavimo neatitikimas
http://www.findstitc...chor/mode,color (reikia grįžti į conversion, ten bus galima pasirinkti tai, ko norite)

Oi eMar, muzikinio sveikinimo nedesiu, bet labai aciu, kaip tik tai, ko ieskojau. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 20, 21:24)
kelis kartus bandziau, bet vis tiek lieka sviesesniu demeliu ar per buvusias sulenkimo vieta tamsiau nusidazo.

Aš jau ne kartą dažiau su arbata. Man gerai gaunasi. Kišu į arbatą jau šlapią, netgi išskalbtą su muilu audinį (jie gi būna krakmolinti ar kitaip kietinti), nepalieku "pagulėti", pamakalavusi vėl išskalauju šiltame vandenyje. Jei dar mažai nusidažė vėl kišu, vėl pamakaluoju, ištraukiu ir išskalauju šiltu vandeniu. Kai jau spalva tinka perskalauju šaltu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 08 20, 20:53)

Seniai girdėta thumbup.gif Kaip sekasi kryžiavot? GK daug jau įveikei? unsure.gif

Ne, jau metai kai GK nejuda smile.gif Sulaužiau savo adatų organaizerį, tai laukiu įkvėpimo jam taisyti lotuliukas.gif Bet jau schemą atsispausdinau ant A3 formato lapų, kad geriau matyčiau cool.gif
Kol kas siuvinėju tik vienspalvius. Kažkurioje vietoje perdegiau nuo siuvinėjimo... Bet nemečiau rolleyes.gif
Mano naujausias pasididžiavimas:
user posted image

Schema iš žurnalo "Juodasis siuvinėjimas". Tik nusprendžiau, kad su auksiniais siūlais bus neįdomu, todėl pasirinkau pereinamų spalvų DMC siūlus.
Atsakyti
audradv
Labai gražu wub.gif

eMar
Puikiai pasirinkai spalvą 4u.gif wub.gif

Toli
Ar būtina kabinėtis prie žodžiu doh.gif
Nesuprantu kaip tau viska pakomentuoti reikia, juk galima ir pro akis praleisti jei taip jau nepatinka g.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

aš labai seniai čia esu pasisakius, nors skaitau kasdien, bet nebeiškenčiau doh.gif ir kaip dauguma pilnamečių senbuvių neturiu, ką pasakyti, nes... tas "sveikinimų koncertas" (gerai čia Toli pavadinai 4u.gif) jau nebežinau... atsibodo... atrodo supranta žmogus, bet vistiek ir toliau taip daro ir prašo, kad prie jo nesikabinėtų g.gif
neturiu nieko prieš nei vieną iš siuvinėtojų, bet BŪTŲ SMAGU BAIGTI TĄ SVEIKINIMŲ KONCERTĄ!!!

Sorry, jei ką įžeidė mano pasisakymas, bet daugiau tai tęstis nebegali doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 20 rugpjūčio 2009 - 21:40
QUOTE(Reska @ 2009 08 20, 21:59)
Kišu į arbatą jau šlapią, netgi išskalbtą su muilu audinį (jie gi būna krakmolinti ar kitaip kietinti), nepalieku "pagulėti", pamakalavusi vėl išskalauju šiltame vandenyje. Jei dar mažai nusidažė vėl kišu, vėl pamakaluoju, ištraukiu ir išskalauju šiltu vandeniu. Kai jau spalva tinka perskalauju šaltu vandeniu.

Bandysiu kisti slapia ir nemirkyti. Gal del to ir meta demem, kad jis sausas. Aciu. 4u.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 20, 22:19)
Toli
Nesuprantu kaip tau viska pakomentuoti reikia, juk galima ir pro akis praleisti jei taip jau nepatinka g.gif

Lakstingala negali neciulbeti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 20, 21:19)
Toli
Ar būtina kabinėtis prie žodžiu doh.gif

kodėl mes turime praleisti pro akis, jeigu kažkas praleidžia pro ausis? g.gif
Atsakyti
Turiu pasiūlymą, kas nori ką pasveikinti, tegu sveikina per AZ. O čia kalbam apie siuvinėjimą.

eMAr, gražus darbelis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 rugpjūčio 2009 - 22:01
audradv, labai mielas tas apklotelis ir pagalve. wub.gif Vat kai snekejot apie siuvimo masina, galvojau kiek pagalveliu ir visokiu mielu daikteliu galima butu pasisiuti. Noretusi kokiu mazu siuvinetu drobiniu maiseliu prigamint, ale pamastau kad reiks juos rankom siuti tai ir kisu drobe atgal i spinta lotuliukas.gif
eMAr, grazus tas paveikslas, toks stiliovas ir ireminimas man labai fainas, taip elegantiskai atrodo. Spalvos irgi labai gerai ziurisi thumbup.gif
As irgi rodaus savo nauja smulkmenele, kad neterst temos vien blevyzgojimais mirksiukas.gif
Panele Svarstykle :
user posted image

Ir jau tikiuosi rytoj pradeti svyturi siuvinet, siandien uzsakymas issiustas, tai gal ryt gausiu siulus. Oi kaip knieti pradet, schema guli ant stalo ir akis bado lotuliukas.gif

Dar apie kanvos dazyma...Mane labai sitos Dimensions orchidejos zavi, bet va ten ant kanvos spauzdinti kaip ir uzrasai, nu zodziu, gatavai marga. Kazi ar eitu kaip nors graziai pamargint kanva kad butu panasu i originala, nes manau ant vienspalves ne taip gerai ziuretusi g.gif
user posted image
Atsakyti