Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 11:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.  blush2.gif

siuvineju i diena po valanda kai miega manasis ... ir ne kasdien ... nes tuoj per laisva minute begu skalbtis tvarkytis smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 26, 09:58)
Manyka
Koks fainas ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif 

Čiole
MAn atrodo kad  Manyka siuvinėjo su ANCHOR siulu kurio numeris :
1315 victory.gif  nes ir aš tokią spalvą turiu mirksiukas.gif

ssamantaa, ačiū aciuks.gif

Čiole, pasakysiu tiksliai ryt, jau užsirašiau į kalendorių, kad pažiūrėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 11:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.  blush2.gif

Svarbiausiai nenusiteik, kad reiks pamirsti. As kaip tik po ilgo laiko vel grizau prie siuvinejimo antro vaiko besilaukdama ir paskui jau nebemeciau. Gims vaikas, isivaziuosi i ritma ir rasi laiko siuvineti ir kitiems rankdarbiams irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 26, 11:26)
Svarbiausiai nenusiteik, kad reiks pamirsti. As kaip tik po ilgo laiko vel grizau prie siuvinejimo antro vaiko besilaukdama ir paskui jau nebemeciau. Gims vaikas, isivaziuosi i ritma ir rasi laiko siuvineti ir kitiems rankdarbiams irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif

Aš tai tiesiog nutariau (kai taip nereguliariai siuvinėju) siuvinėti mažesnius darbelius. Mėgstu didelius, tik tokius po pusę metų dabar reikės siuvinėt. Taigi mežesni darbai yra geriau nei jokių. rolleyes.gif Mačiau daugybė gražių mažų darbelių. Aišku tikiuosi ateityje, jog kada vėl gi ir didesnį išsiuvinėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 08 26, 11:12)
Man retai kada tenka...  verysad.gif Nes dar ir dirbu, tai krūvos darbų būna parėjus, tai pasiuvinėju kai susitvarkau ir dukrytė tuo pačiu miega, tai kokią valandą gaunasi. Ir tai ne kasdien tokia šventė būna.  unsure.gif

QUOTE(necka @ 2009 08 26, 11:14)
Na maniske, kadangi buvo labai rami, tai galedavau siuvineti kiek tik noredavau. Bet dabar, kai jau po truputi vaiksciot pradejo ir visur laipioti, tai nebelabai iseina biggrin.gif Nes tik pamato, kad kazka pasiimu i rankas tai tuoj pat prisistato patikrinti visus siulus, o jau nekalbu apie shemu lapus. Tai vat, pripuolu prie siuvinio tik kai pietu miega ir vakare po kokia valandele. smile.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 26, 11:19)
siuvineju i diena po valanda kai miega manasis ... ir ne kasdien ... nes tuoj per laisva minute begu skalbtis tvarkytis smile.gif  doh.gif

QUOTE(liepsnike @ 2009 08 26, 11:26)

Ačiū už padrąsinimą. Jei jūs randat laiko, vadinasi ir aš rasiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuole 4u.gif na va ir as sukrizevojau pirma savo gyvenime uzsakimuka... blush2.gif cia bus ziurstukui,dovanu darbu mokitojai,tai jau stengiaus kiek imanydama...Drauge paparase padeti tai tiesiog nebuvo kaip atsisakyti.... 4u.gif
user posted image
foto nekokia ,nes vakare fotkinau.Darbelis jusus teismui... notworthy.gif
Atsakyti
masiniukas thumbup.gif clap_1.gif
O žiūrstuką pati siūsi? Būtų įdomu pamatyt, kaip galutinis variantas atrodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 11:51)
masiniukas  thumbup.gif  clap_1.gif
O žiūrstuką pati siūsi? Būtų įdomu pamatyt, kaip galutinis variantas atrodys  ax.gif

Ne nepati,sake kad kaskokia siuvejele surado biggrin.gif jai man parodis kaip atrodo galutinis varijantas tai ir jums parodysiu.. 4u.gif
Atsakyti
Visų labai gražūs darbeliai 4u.gif
Aš šian pagalvojau, kad jau reiktų kaip ir kalėdom ruoštis, tuolab kad kai mokslai ant nosies tuoj, tai laiko daug nebeliks g.gif Schemučių kaip ir radau, tik va gal galėtumėt pasakyti kur Kaune galėčiau nusipirkti tų atviručių siuviniams įklijuot? jei kas atsakys, būsiu begaaaaalo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 26, 12:00)
Visų labai gražūs darbeliai  4u.gif
Aš šian pagalvojau, kad jau reiktų kaip ir kalėdom ruoštis, tuolab kad kai mokslai ant nosies tuoj, tai laiko daug nebeliks g.gif  Schemučių kaip ir radau, tik va gal galėtumėt pasakyti kur Kaune galėčiau nusipirkti tų atviručių siuviniams įklijuot? jei kas atsakys, būsiu  begaaaaalo dėkinga  4u.gif

Aš Kaune kur jų galima rasti, tai nežinau, bet jų tikrai yra www.kasiulai.lt Šios parduotuvės atstovybė Kaune ir kiek žinau galima susitart, kad atsiimt, tai nereikės mokėt už siuntimą mirksiukas.gif
Atsakyti
masiniukas
labai grazu clap.gif clap.gif Puikiai padirbeta ploja.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 12:03)
Aš Kaune kur jų galima rasti, tai nežinau, bet jų tikrai yra www.kasiulai.lt Šios parduotuvės atstovybė Kaune ir kiek žinau galima susitart, kad atsiimt, tai nereikės mokėt už siuntimą  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif Bandysiu tartis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 26 rugpjūčio 2009 - 11:13