Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(Manyka @ 2009 08 26, 10:04)
Ačiū labai už pagyrimus blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Vardo siūlas iš Anchoro serijos, nepamenu numerio  unsure.gif
Pažiūrėt namie? Ryt pasakyčiau smile.gif

Būtų gerai ax.gif ax.gif
Atsakyti
cecukas - labai grazus darbas ir bent jau man schemute nematyta - bus labai grazu
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2009 08 26, 10:13)
cecukas - labai grazus darbas ir bent jau man schemute nematyta - bus labai grazu

dėkui 4u.gif Va kai išsirinksiu metriką, sakiau iškart užsisakau siūlus, reik pradėt, nes nagai niežti... nail.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
rodausi su savo pilimi šiandien pabaigsiu jau, bet nebeturėsiu galimybės nufotografuot tai rodau tokią. 4u.gif
http://public.fotki....isaibaigta.html
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 26, 10:41)
Sveikos merginos,
rodausi su savo pilimi šiandien pabaigsiu jau, bet nebeturėsiu galimybės nufotografuot tai rodau tokią. 4u.gif

Oho blink.gif ir kokio dydžio tas paveikslas? bigsmile.gif (kryžiukais ax.gif ) Jau maždaug įsivaizduoju, kaip įspūdingai atrodys kai įsirėmins. (o kiek rėminimas kainuos... doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 26, 10:41)
Sveikos merginos,
http://public.fotki....isaibaigta.html

Vou koks grožis. Kiek laiko užtruko išsiuvinėt? Vidutiniškai kiek laiko siuvinėji per dieną?
Mano planuose irgi yra šita pilis. Tik dabar esu užsiėmus daug didesniais darbais, tai nelabai prieinu prie mažesnių, o ir laiko neperdaugiausia, ir sveikatėlė nelabai leidžia ilgai sėdėt prie siuvinio sad.gif
Kadangi čia rašau pirmą kartą, tai jei kam įdomu galite pasižiūrėti mano darbelius www.laurukas.taris.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurukasr: 26 rugpjūčio 2009 - 09:58
Pražuvusi siela
Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Manyka
Koks fainas ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Čiole
MAn atrodo kad Manyka siuvinėjo su ANCHOR siulu kurio numeris :
1315 victory.gif nes ir aš tokią spalvą turiu mirksiukas.gif

Laurukasr
Pežėjau tavo darbelius,na visai gražiai išsiuvinėti 4u.gif 4u.gif , i kap pastebejau siuvineji jau pakankamai senai clap.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 26 rugpjūčio 2009 - 10:04
kokie bokstai ohmy.gif Labai grazus darbas. Ir kiek uztruko sitokia pili pastatyti?
Kadangi retai uzsuku, tai dar noriu pagirti:
pauksciuko sraige,
blizgucio jorksyriuka,
ir nimue skrybeliuota vyriuka, jei neklystu tai buvo dvi darbelis.
Ir zemai lenkiu galva pries merginu pradetus didziuosius darbus thumbup.gif butinai seksiu ir lauksiu uzbaigtuviu.
Atsakyti
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada. blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano bokšteliam. blush2.gif Paveikslas nelabai didelis 168x138.
Užtrukau ilgai apie 3 mėn., tačiau siuvinėdavau tikrai nekiekviena dieną . Jei siuvijėjan kasdien tai maždaug triju savaičių darbas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 11:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.  blush2.gif

Man retai kada tenka... verysad.gif Nes dar ir dirbu, tai krūvos darbų būna parėjus, tai pasiuvinėju kai susitvarkau ir dukrytė tuo pačiu miega, tai kokią valandą gaunasi. Ir tai ne kasdien tokia šventė būna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 26, 09:06)
Dar norėjau pasiteirauti tų, kurios turi leliukus iki metų. Ar lieka laiko siuvinėjimui? Man visi vis sako, kad kai leliuką turėsiu, tai siuvinėjimą galėsiu užmiršt, nes nebebus kada.  blush2.gif

Na maniske, kadangi buvo labai rami, tai galedavau siuvineti kiek tik noredavau. Bet dabar, kai jau po truputi vaiksciot pradejo ir visur laipioti, tai nebelabai iseina biggrin.gif Nes tik pamato, kad kazka pasiimu i rankas tai tuoj pat prisistato patikrinti visus siulus, o jau nekalbu apie shemu lapus. Tai vat, pripuolu prie siuvinio tik kai pietu miega ir vakare po kokia valandele. smile.gif
Atsakyti