Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

galvoju, reik pasirodyt, kiek aš pasistūmėjau su savo procesu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Nu, merginos, pas jus ir tempai. thumbup.gif Nors kai aš pati du darbus vienu metu darau- tai gal ir tempai lėtesni.
Atsakyti
Saunuoles merginos 4u.gif sparciai dirbat thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif

Aš jau lyg irgi išsirinkau ką siuvinėti, jei dar neapsigalvosiu doh.gif . Niekaip neapsisprendžiu - ar geriau pusseserės leliukui, kuris gims sausį metriką siuvinėt (kurio neišsirenku niekaip blink.gif ), ar geriau krikšto mamai 60-mečio proga kokį paveikslą, kuris bus gruodį... ax.gif Ir nebežinau ką išsirinkti. Kol sugalvosiu, tai įtariu nebebus laiko siuvinėt, gimus dukrytei, visai mažai laiko turiu... verysad.gif
Atsakyti
cacuk, o tu nesinervink, parodyk iš ko neišsirenki, mes tau greit padėsim apsisipręst biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 25, 22:08)
galvoju, reik pasirodyt, kiek aš pasistūmėjau su savo procesu  blush2.gif

oho koks ugningas dangus jau matos thumbup.gif daug pasistumejai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 26, 08:59)
cacuk, o tu nesinervink, parodyk iš ko neišsirenki, mes tau greit padėsim apsisipręst  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na krikšto mamai išsirinkau tokį

user posted image

O pusseserei galvojau išsiuvinėti metriką, kur buteliukas su meškiukais, svarbiausia, kad schema būtų gera, o prie tų meškiukų nėra spalvų kodo doh.gif Tiesiog ieškau tokio metriko, kad kad būtų vidutinio dydžio(iki 200x200 kryžiukų, nes paskui labai didelis), todėl keletą dienų plaukioju po puslapius... doh.gif Dar kad vaizdas užkabintų, tiesiog pamatai ir viskas, noriu jį siuvinėti nors dabar... blush2.gif
Atsakyti
Kad jau prakalbot apie metrikus, parodysiu savo paskutinį darbelį, gal patiks smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 08 26, 09:37)
Kad jau prakalbot apie metrikus, parodysiu savo paskutinį darbelį, gal patiks smile.gif

Koks mielas wub.gif
Atsakyti
Manyka, mielas darbeliukas drinks_cheers.gif

Klausykit, nesuprantu kame bėda. Vis bandau prisiregistruoti į šitą forumą
http://siuvinejimas....forum/index.php
bet niekaip nesulaukiui patvirtinimo. Ar ten koks slaptas ratelis, kuris naujų narių nepriima? g.gif
Atsakyti
Nu labai gražus metrikas smile.gif O kokiu siūlu siuvinėjai varduką? Labai gražiai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai už pagyrimus blush2.gif 4u.gif 4u.gif

Vardo siūlas iš Anchoro serijos, nepamenu numerio unsure.gif
Pažiūrėt namie? Ryt pasakyčiau smile.gif
Atsakyti