Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 25, 11:21)
sveikutes ... ilgai pas jus nerasiau nes vel buvo barniai visokie  doh.gif  pas jus dar reik zinot kaip ir ka rasyt o tai poto galima velniu gaut  doh.gif  ieskojimo temoj irgi barniai  doh.gif  visos saunuoles kurios siuvineja ... uzsukdavau darbu paziuret  blush2.gif  taigi kadangi jau turiu ka parodyti tai ir parasiu  blush2.gif  paskutinis mano darbelis (nepykit kad nelygintas ) greit nufotkinau ryte ir issinese fotika MB.

saunuole labai linksmas thumbup.gif
Atsakyti
egliuchiux
Tai gerai kad ten dar muštyniu nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš iš tos serijos kaiptik siuvineju dabar vyrėja, tavasis labai gražus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 25, 12:45)
egliuchiux
Tai gerai kad ten dar muštyniu nėra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš iš tos serijos kaiptik siuvineju dabar vyrėja, tavasis labai gražus ax.gif

as dar viena zadu issiuvinet su morka puode ir vista ant stalo smile.gif

o ateiti pazadejau kad issiuvinesiu visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 25, 13:49)
as dar viena zadu issiuvinet su morka puode ir vista ant stalo smile.gif

o ateiti pazadejau kad issiuvinesiu visus smile.gif

Aš su morka ir višta dabar siuvineju wub.gif Čia mamos užgaida buvo, sako visi kambariai tuoj bus nusėsti tavaisiais darbeliais, o virtuve liks antledo biggrin.gif biggrin.gif tai viena diena siuvineju lyza,o kita vyrėja wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 25, 10:21)
Kaip as noreciau seses, kuri man backstitch'a siuvinetu.  biggrin.gif

Aš tai norėčiau tokios sesės, kaip paukščiukas - pavogčiau iš jos tą juodą kosmetinę! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 25 rugpjūčio 2009 - 14:16
Ačiū jum šmaikštuolės biggrin.gif 4u.gif , sesė gavo mano siuvinėtas orchidėjas, tai į kosmetinę nesikėsina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 08 25, 15:13)
Aš tai norėčiau tokios sesės, kaip paukščiukas - pavogčiau iš jos tą juodą kosmetinę!  lotuliukas.gif

O aš geriau tokios draugės kaip paukščiukas arba diudas. Tada kosmetinę gaučiau dovanų. O jei gera būčiau, tai dar ir tašiuką priedo. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 25 rugpjūčio 2009 - 15:08
QUOTE(Dvi @ 2009 08 25, 16:07)
O aš geriau tokios draugės kaip paukščiukas arba diudas. Tada kosmetinę gaučiau dovanų. O jei gera būčiau, tai dar ir tašiuką priedo.  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras įžvalgumas, aš jau draugei tašiuką tokį padovanojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, po truputi siuvineju ir as,m todel noriu parodyt kiek jau isiuvinejua, aisku cia tik 1 desimtoji dar gal isiuvineta ax.gif

http://public.fotki....s/dscn7045.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiskute: 25 rugpjūčio 2009 - 18:40
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 25, 19:40)
Sveikutes, po truputi siuvineju ir as,m todel noriu parodyt kiek jau isiuvinejua, aisku cia tik 1 desimtoji dar gal isiuvineta ax.gif

http://public.fotki....s/dscn7045.html

o kas čia bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 25, 19:46)
o kas čia bus?  g.gif

Na tokia sodyba, namukai, medziai ir t.t. gaila neturiu skaitmenines scemos, atsisvieciau ir vislkas verysad.gif
Atsakyti
bus grazu mirksiukas.gif kiek daug spalvyciu ir pavieniu kryzeliu drinks_cheers.gif
Atsakyti