Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

http://www.ipix.lt/desc/32237607/

Rodau savo maza darbeli ax.gif
Atsakyti
Su begaliniu malonumu rodau sesė darbelį bigsmile.gif , džiaugiasi mano širdis, kad ji vis dažniau parodo norą siuvinėti thumbup.gif Aš prisidėjau neženkliai, tik BS išsiuvinėjau ax.gif

user posted image

user posted image

Nusipirkom jau rėmuką, pasistengsiu šian įrėminti, nes savaitgalį bus įteiktas dovanų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 25 rugpjūčio 2009 - 09:00
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 25, 09:59)
Su begaliniu malonumu rodau sesė darbelį  bigsmile.gif , džiaugiasi mano širdis, kad ji vis dažniau parodo norą siuvinėti thumbup.gif  Aš prisidėjau neženkliai, tik BS išsiuvinėjau ax.gif

Labai gražu wub.gif wub.gif Siuvinėjimas, pasirodo, užkrečiamas hihihi.gif
Atsakyti
Šaunuolė tavo sesė, paukščiuk thumbup.gif O kad siuvinėjimas užkrėčiama liga - tai pritariu šimtu procentu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va aš ta liga irgi jau dvi drauges užkrėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aga1
gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Pritsidedu prie Čiolės ir Dvi, siuvinėjimas - greitai plintanti liga lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Paukčiuk,
labai gražus darbelis, kiek sesei metu? smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaičiukės, su malonumu perduosiu gerus atsiliepimus wub.gif

O kad liga užkrečiama tai senai žinojau, turiu ne vieną pvz kaip užsisakiusios kad išsiusvinėčiau metriką, paskum merginos prašo kad ir jas pačias pamokinčiau jas siuvinėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Sesė truputi jaunesnė už mane, 26m
Atsakyti
aga1 labai mielas darbelis.

Paukščiuk, tavo sesė šaunuolė. Manoji dar neužsikrėtė šia liga. Kaip tik ankščiau labai domėjosi siuvinėjimu. Šešėliniu staltieses siuvinėjo, o dabar kažkaip nelabai, nors turi susipirkus viską pagalvėlei su aguonom siuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 25, 10:59)
Aš prisidėjau neženkliai, tik BS išsiuvinėjau
Na, man atrodo, kad ženkliai, nes paveiksliukas iš esmės pasikeitė su BS bigsmile.gif smile.gif Linkėjimai sesei, puikų dizainą pasirinko 4u.gif
Atsakyti
Kaip as noreciau seses, kuri man backstitch'a siuvinetu. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes ... ilgai pas jus nerasiau nes vel buvo barniai visokie doh.gif pas jus dar reik zinot kaip ir ka rasyt o tai poto galima velniu gaut doh.gif ieskojimo temoj irgi barniai doh.gif visos saunuoles kurios siuvineja ... uzsukdavau darbu paziuret blush2.gif taigi kadangi jau turiu ka parodyti tai ir parasiu blush2.gif paskutinis mano darbelis (nepykit kad nelygintas ) greit nufotkinau ryte ir issinese fotika MB. user posted image

spalvas rinkau pati tik veidui jau kokios buvo nurodytos nes bijojau nusigrybauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 25 rugpjūčio 2009 - 10:22
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 25, 10:21)
sveikutes ... ilgai pas jus nerasiau nes vel buvo barniai visokie  doh.gif  pas jus dar reik zinot kaip ir ka rasyt o tai poto galima velniu gaut  doh.gif  ieskojimo temoj irgi barniai  doh.gif  visos saunuoles kurios siuvineja ... uzsukdavau darbu paziuret  blush2.gif  taigi kadangi jau turiu ka parodyti tai ir parasiu  blush2.gif  paskutinis mano darbelis (nepykit kad nelygintas ) greit nufotkinau ryte ir issinese fotika MB.
spalvas rinkau pati tik veidui jau kokios buvo nurodytos nes bijojau nusigrybauti biggrin.gif

Koks linksmuolis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 25, 11:21)
Kaip as noreciau seses, kuri man backstitch'a siuvinetu.  biggrin.gif

va va ir as ta pati pagalvojau thumbup.gif turiu sese, ale kas is to doh.gif gal pamegint ja backstichu apkrest ne kryziavojimu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 25, 11:21)
sveikutes ... ilgai pas jus nerasiau nes vel buvo barniai visokie  doh.gif   pas jus dar reik zinot kaip ir ka rasyt o tai poto galima velniu gaut  doh.gif  ieskojimo temoj irgi barniai  doh.gif   visos saunuoles kurios siuvineja ... uzsukdavau darbu paziuret  blush2.gif  taigi kadangi jau turiu ka parodyti tai ir parasiu  blush2.gif   paskutinis mano darbelis (nepykit kad nelygintas ) greit nufotkinau ryte ir issinese fotika MB.

va koks nuotaikingas virejas ir jau su pyragais ir kava drinks_cheers.gif grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 25 rugpjūčio 2009 - 11:35