Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Dvi, labai grazu diedukas thumbup.gif
Dar labai patiko Pauksciuko, sraige - kosmetine wub.gif negaliu nepagirti
Kalibra, kiek darbeliu pazerei, thumbup.gif rolleyes.gif
blizgutis11, suanus ciucikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 08 24, 10:09)

Dar labai patiko Pauksciuko, sraige - kosmetine wub.gif negaliu nepagirti

flirt.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 08 24, 09:33)
ačiuks už info. Jis tikrai vertas pasilikti sau.Tai kaupi visą kolekciją?  thumbup.gif

Pamažu kaupiu, bet ne visą. Ne visi man dizainai patinka. ax.gif
Atsakyti
dėkui už pagyrimus smile.gif

aš irgi negaliu atsižiūrėti koks fainas Dieduliukas su skrybėle thumbup.gif
Atsakyti
oj, mergytės, tik ateik čia ir gali iš kojų išvirst nuo tokių darbų mega_shok.gif good.gif

paukščiuk, šauni kosmetinė ir tikslingai panaudotas siuvinėlis wub.gif

Kalibra, labai gražių darbelių pažėrei bigsmile.gif tas katinas toks mielas tinginukas wub.gif

Dvi, tu kaip visada nepakartojama wub.gif belieka tik seilę varvint nuo tavo taip kruopščiai atliktų darbų good.gif
Atsakyti
Visi darbdeliai nuostabūs. wub.gif

O aš savajį vėl ardžiau, nors atrodė, kad sunkaiusia dalis jau praeity. Bet turbūt sunkiausias dalis darom labai atidžiau, o lengvesnėse vietose atsipalaiduojam. ax.gif
Atsakyti
Oi merginos o jau darbelių grožis wub.gif wub.gif
ŠAUNUOLĖS!!!!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš su savo pilim pastrigau... blush2.gif liko jau lyg ir nedaug ir jau 27 dieną dovanot reikia, bet aš niekaip neprisiverčiu eit siuvinėt... Nepatinka man tie metalizuoti siūlai schmoll.gif slysta baisiai verysad.gif
Atsakyti
Aciu labai uz pagirimus mano ciuckai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 24, 17:55)
O aš su savo pilim pastrigau... blush2.gif  liko jau lyg ir nedaug ir jau 27 dieną dovanot reikia, bet aš niekaip neprisiverčiu eit siuvinėt... Nepatinka man tie metalizuoti siūlai schmoll.gif  slysta baisiai verysad.gif

O tu prie adatos galo pabandyk mazgiuką padaryt, jei dvigubu siulu siuvinėji mirksiukas.gif Štai čia parodyta aiškiau: http://ausrines.pusl...lt/abcmetal.php
Man kažkada labai padėjo šis būdas rolleyes.gif

Gražių darbelių vėl prisižiūrėjau thumbup.gif Šaunuolės merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 24 rugpjūčio 2009 - 18:02
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 08 24, 18:58)
O tu prie adatos galo pabandyk mazgiuką padaryt, jei dvigubu siulu siuvinėji  mirksiukas.gif Štai čia parodyta aiškiau: http://ausrines.pusl...lt/abcmetal.php
Man kažkada labai padėjo šis būdas  rolleyes.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif einu pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Mergaiciukas aciu uz LABAI gera patarima thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 08 24, 18:58)
O tu prie adatos galo pabandyk mazgiuką padaryt, jei dvigubu siulu siuvinėji  mirksiukas.gif Štai čia parodyta aiškiau: http://ausrines.pusl...lt/abcmetal.php
Man kažkada labai padėjo šis būdas  rolleyes.gif

su vienu siūlu siuvinėjant irgi galima atlikti šitą fintą - tiesiog mazgelį reikia rišti su trumpu siūlo galu. Na, gaunasi vienas ilgas, su kuriuo siuvinėji, kitas prie adatos styro. Bet mazgelis vietoj 4u.gif
Atsakyti