Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 08 23, 22:16)
DVI nu džentelmenui dabar damos trūksta  lotuliukas.gif  O koks jo ūgis su kepure? (na dydis:) ir kam jis atiteks? Pastebėjau,kad dauguma kitiem siuvinėja.

Dydzio nezinau, eisiu matuoti. O bus jis man man man man man lotuliukas.gif Nimukų aš nedovanoju. Nykštukai turi gyventi namuose.
Atsakyti
Va dar šie gražuliai, bet ir schemų nėra
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 23, 22:29)
Va dar šie gražuliai, bet ir schemų nėra

Schemos yra tos pačios rusaitės, bet ji schemų neplatina.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 23, 22:31)
Schemos yra tos pačios rusaitės, bet ji schemų neplatina.

Ptatina, kaip supratau, tik ne visiem biggrin.gif
Atsakyti
Dydis 10.5 x 7 cm, siuvinėta ant Belfast Raw linen 32 ct.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 23, 22:33)

jau suku mintį persipiešti nuo jūsų siuvinėtų paveiksliukų ax.gif , bus vargo, bet manau verta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 23, 22:41)
Leiskite pristatyti: Džentelmenas su cilindru, dar kitaip žinomas Girtos kepurės vardu. Blaivas ir visam jėgų žydėjime. Prašau mylėti ir gerbti.  biggrin.gif
user posted image user posted image
Darbas pagal Jean Baptiste Monge iliustraciją. Scema daryta rusaitės, gauta dovanų už garbės žodį jos neplatinti. Dėl to gerbdama savo pažadą iš karto atsiprašau tų, kurios norės schemos.  :pardon:

Keliu i viršu, nes žiauriai pakerėjo wub.gif grožėkites visi thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dvi, negaliu atsižiūrėti į tavo dieduliuką smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms. Taip miela skaityti jūsų komentarus. Ir stimulas stengtis bei nustebinti jus kuo nors gražiu atsiranda biggrin.gif Va jums visoms oro_buckis.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Dvi kai pasirodo tai taip ir palieku atvepusiu zandikauliu lotuliukas.gif Taip nerealiai wub.gif O dar sakei po zymiojo katino musu niekuom nenustebinsi lotuliukas.gif
Tokie efektingi darbai kad prisireikia kelis kartus grizt ir vel apziureti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif palaikancioms mano tulpikes mirksiukas.gif
kalibra - mieli tavo naujieji darbeliai, pradziugins 4u.gif

Dvi - ale jau diedukas... blink.gif is stuomens ir is liemens thumbup.gif labai vykes darbas ir toks kruopstukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 23, 22:33)

ačiuks už info. Jis tikrai vertas pasilikti sau.Tai kaupi visą kolekciją? thumbup.gif
Atsakyti