laba diena norejau paklausti kiek mazdaug cm uzdedat medziagos aplink paveiksla siuvinejama.siuvinejau prastesne medziaga tai ai mazdaug o db brangesne gaila daug palikti.ar uzteks mazdaug 5 cm.
QUOTE(evitele @ 2009 08 23, 18:28)
laba diena norejau paklausti kiek mazdaug cm uzdedat medziagos aplink paveiksla siuvinejama.siuvinejau prastesne medziaga tai ai mazdaug o db brangesne gaila daug palikti.ar uzteks mazdaug 5 cm.
Pakanka
QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 23, 19:21)
sveikos
ar kas nors naudojate siūlų kondicionierių? radau siuvinejimomagijoj, gundausi, bet nežinau ar veiksmingas spėju su metaliku siuvinėjant gal ir veiksmingas, bet kaip su medvilniniais siūlais?
ar kas nors naudojate siūlų kondicionierių? radau siuvinejimomagijoj, gundausi, bet nežinau ar veiksmingas spėju su metaliku siuvinėjant gal ir veiksmingas, bet kaip su medvilniniais siūlais?
Kas naudojai, tai sako kad puikus daiktas,bet pati nenoriu pradėt su juo, kad veliau neužsiveščiau
QUOTE(Kalibra @ 2009 08 23, 19:24)
nauji pabaigtukai
Lenkiuos prieš tave
Na stai ir atsitempiu uz pavadelio savo jorksyriuka
Cia nuotrauka pries staline lempa tai nelabai ryskios spalvos:
O cia jau pries langa tikresnes spalvos:
Kokybe ne kokia nes jau tamsu
Cia nuotrauka pries staline lempa tai nelabai ryskios spalvos:
O cia jau pries langa tikresnes spalvos:
Kokybe ne kokia nes jau tamsu
Blizguti,ciuciukas labai labai fainuolis. Kaip iš nuotraukos. O tu tikrai vaikas? Tai kokį lygį pasieksi kai mūsų amžiaus sulauksi? Ir dar su naujom technologijom ir galymybėm. Kai aš pradėjau,nebuvo nei schemų,nei siūlų tiek spalvų.Šaunuolė.
Leiskite pristatyti: Džentelmenas su cilindru, dar kitaip žinomas Girtos kepurės vardu. Blaivas ir visam jėgų žydėjime. Prašau mylėti ir gerbti.
Darbas pagal Jean Baptiste Monge iliustraciją. Scema daryta rusaitės, gauta dovanų už garbės žodį jos neplatinti. Dėl to gerbdama savo pažadą iš karto atsiprašau tų, kurios norės schemos. :pardon:
Darbas pagal Jean Baptiste Monge iliustraciją. Scema daryta rusaitės, gauta dovanų už garbės žodį jos neplatinti. Dėl to gerbdama savo pažadą iš karto atsiprašau tų, kurios norės schemos. :pardon:
Dvi
Nu koks fainas ir ant lino taip gerai žiurisi
Nu koks fainas ir ant lino taip gerai žiurisi
Oi, Dvi, toliau vartai mumis is koto. toks mazuuuliukas, bet toooks efektingas. Ir pagarba uz garbes zodi.
QUOTE(tute28 @ 2009 08 23, 21:39)
Blizguti,ciuciukas labai labai fainuolis. Kaip iš nuotraukos. O tu tikrai vaikas? Tai kokį lygį pasieksi kai mūsų amžiaus sulauksi? Ir dar su naujom technologijom ir galymybėm. Kai aš pradėjau,nebuvo nei schemų,nei siūlų tiek spalvų.Šaunuolė.
Na tikrai esu vaikas
Ir tikrai zdiaugiuos kad ismogau siuvineti
Labai aciu kad mane palaikot siuvinejime kad ir vaikas esu vien jusu palaikymas man daug ka padeda
DVI nu džentelmenui dabar damos trūksta O koks jo ūgis su kepure? (na dydis:) ir kam jis atiteks? Pastebėjau,kad dauguma kitiem siuvinėja.
QUOTE(Dvi @ 2009 08 23, 21:41)
Leiskite pristatyti: Džentelmenas su cilindru, dar kitaip žinomas Girtos kepurės vardu. Blaivas ir visam jėgų žydėjime. Prašau mylėti ir gerbti.
man seilė iki žemės ištįso , mirsiu iš pavydo
Turiu tik paveiksliukus jų išsisaugojusi, tai kaip supratau teks dar lukterti