Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

laba diena norejau paklausti kiek mazdaug cm uzdedat medziagos aplink paveiksla siuvinejama.siuvinejau prastesne medziaga tai ai mazdaug o db brangesne gaila daug palikti.ar uzteks mazdaug 5 cm. blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ar kas nors naudojate siūlų kondicionierių? radau siuvinejimomagijoj, gundausi, bet nežinau ar veiksmingas blush2.gif spėju su metaliku siuvinėjant gal ir veiksmingas, bet kaip su medvilniniais siūlais?
Atsakyti
nauji pabaigtukai smile.gif

pėdutės - maža dovanėlė mano mamai - magnetukas ant šaldytuvo
user posted image
metrikas - dovana vyro pusbrolio mergytei krikštymų proga
user posted image
ir katinas ant sofutės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 08 23, 18:28)
laba diena norejau paklausti kiek mazdaug cm uzdedat medziagos aplink paveiksla siuvinejama.siuvinejau prastesne medziaga tai ai mazdaug o db brangesne gaila daug palikti.ar uzteks mazdaug 5 cm. blush2.gif

Pakanka smile.gif smile.gif

QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 23, 19:21)
sveikos 4u.gif

ar kas nors naudojate siūlų kondicionierių? radau siuvinejimomagijoj, gundausi, bet nežinau ar veiksmingas blush2.gif  spėju su metaliku siuvinėjant gal ir veiksmingas, bet kaip su medvilniniais siūlais?

Kas naudojai, tai sako kad puikus daiktas,bet pati nenoriu pradėt su juo, kad veliau neužsiveščiau biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kalibra @ 2009 08 23, 19:24)
nauji pabaigtukai smile.gif

Lenkiuos prieš tave notworthy.gif
Atsakyti
Na stai ir atsitempiu uz pavadelio savo jorksyriuka doh.gif
Cia nuotrauka pries staline lempa tai nelabai ryskios spalvos:
user posted image
O cia jau pries langa tikresnes spalvos:
user posted image
Kokybe ne kokia nes jau tamsu doh.gif
Atsakyti
Blizguti,ciuciukas labai labai fainuolis. Kaip iš nuotraukos. O tu tikrai vaikas? Tai kokį lygį pasieksi kai mūsų amžiaus sulauksi? g.gif Ir dar su naujom technologijom ir galymybėm. Kai aš pradėjau,nebuvo nei schemų,nei siūlų tiek spalvų.Šaunuolė.
Atsakyti
Leiskite pristatyti: Džentelmenas su cilindru, dar kitaip žinomas Girtos kepurės vardu. Blaivas ir visam jėgų žydėjime. Prašau mylėti ir gerbti. biggrin.gif
user posted image user posted image
Darbas pagal Jean Baptiste Monge iliustraciją. Scema daryta rusaitės, gauta dovanų už garbės žodį jos neplatinti. Dėl to gerbdama savo pažadą iš karto atsiprašau tų, kurios norės schemos. :pardon:
Atsakyti
Dvi
Nu koks fainas ax.gif ir ant lino taip gerai žiurisi mirksiukas.gif
clap_1.gif first.gif
Atsakyti
Oi, Dvi, toliau vartai mumis is koto. toks mazuuuliukas, bet toooks efektingas. Ir pagarba uz garbes zodi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 23 rugpjūčio 2009 - 20:48
QUOTE(tute28 @ 2009 08 23, 21:39)
Blizguti,ciuciukas labai labai fainuolis. Kaip iš nuotraukos. O tu tikrai vaikas?  Tai kokį lygį pasieksi kai mūsų amžiaus sulauksi? g.gif Ir dar su naujom technologijom ir galymybėm. Kai aš pradėjau,nebuvo nei schemų,nei siūlų tiek spalvų.Šaunuolė.

Na tikrai esu vaikas bigsmile.gif
Ir tikrai zdiaugiuos kad ismogau siuvineti ax.gif
Labai aciu kad mane palaikot siuvinejime kad ir vaikas esu vien jusu palaikymas man daug ka padeda wub.gif
Atsakyti
DVI nu džentelmenui dabar damos trūksta lotuliukas.gif O koks jo ūgis su kepure? (na dydis:) ir kam jis atiteks? Pastebėjau,kad dauguma kitiem siuvinėja.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 23, 21:41)
Leiskite pristatyti: Džentelmenas su cilindru, dar kitaip žinomas Girtos kepurės vardu. Blaivas ir visam jėgų žydėjime. Prašau mylėti ir gerbti.  biggrin.gif

Darbas pagal Jean Baptiste Monge iliustraciją. Scema daryta rusaitės, gauta dovanų už garbės žodį jos neplatinti. Dėl to gerbdama savo pažadą iš karto atsiprašau tų, kurios norės schemos.   :pardon:

bigsmile.gif man seilė iki žemės ištįso wub.gif wub.gif , mirsiu iš pavydo blush2.gif
Turiu tik paveiksliukus jų išsisaugojusi, tai kaip supratau teks dar lukterti doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 23 rugpjūčio 2009 - 21:28