Sveikos, kryziavotojos... seniai berasiau, nes nesinori tersti eterio, kol neturiu ka parodyti, bet temele seku nuolatos
norejau pagirti visu darbelius ..ir mazesnius ir didesnius, visi dziugina aki o ir pati semiuosiu jegu padsiziurejusi i jusu darbus nors trumpam prisokti prie kryziuku
atskirai negirsiu, nes aisku pamirsiu kazka, nu bet ..
dovyda, tu tikrai mane stebini tokiais tempais juda tavo tulpes o tu miegi bent kiek? super, labai grazus paveikslas bus, ir toliau stebesiu procesa ir lauksiu uzbaigto
Dar labai smalsu kaip baigesi su Toli sokejeju (skaitydama tuos drauges epitetus siuviniui luzau )
Dvi ireminimas katineliu tiesiog be zodziu
ir labai pasigedau jurateres su metija...
ir labai pasigedau jurateres su metija...
QUOTE(dovyda @ 2009 08 22, 19:14)
va rodau toliau kiek pasistumejau su savo darbu
reaktyvinė
Labai gražūs ir kruopštūs visi darbeliai.
Dovyda, nu ir tempai pas tave.
Dovyda, nu ir tempai pas tave.
Registruojuos ir aš
Nuostabūs darbeliai visų
Šiandien pas mamos skrynioje radau lino, tai dabar laukiu nesulaukiu, kada jis išdžiūs, bandysiu ant jo siuvinėti, pirmą kartą vėliau įdėsiu ir kaip man sekasi savo lėlių teatrą kryžiavot
Nuostabūs darbeliai visų
Šiandien pas mamos skrynioje radau lino, tai dabar laukiu nesulaukiu, kada jis išdžiūs, bandysiu ant jo siuvinėti, pirmą kartą vėliau įdėsiu ir kaip man sekasi savo lėlių teatrą kryžiavot
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 08 23, 01:32)
Dar labai smalsu kaip baigesi su Toli sokejeju (skaitydama tuos drauges epitetus siuviniui luzau )
Anas pavargo, tad paguldziau pailseti. Siuo metu intensyviai uzsiimu statybomis Dimensions. Namuka pastaciau, vakar lieptuka surenciau, dabar valtele.
QUOTE(Reska @ 2009 08 23, 12:54)
Pasirodau ką aš dabar veikiu. Labai ilgai jau, su pertraukom siuvinėju, bet šiuo metu vien tik jį kryžiavoju (nors irgi labai po nedaug), tai gal šiais metais ir pabaigsiu
Labai gražu.
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 08 23, 01:32)
Tuoj įmesiu į savo albumą dar kelias rėmo nuotraukas iš arčiau.
QUOTE(Reska @ 2009 08 23, 13:54)
Pasirodau ką aš dabar veikiu. Labai ilgai jau, su pertraukom siuvinėju, bet šiuo metu vien tik jį kryžiavoju (nors irgi labai po nedaug), tai gal šiais metais ir pabaigsiu
Fantastinis darbas. Ta povo uodega man - kaip laimės paukščio: spalvinga, žėrinti...
QUOTE(Reska @ 2009 08 23, 13:54)
Labai grazus povas jau dabar atrodo , o kai baigsi tai atrodis isvis super
Reska
Kaiptik šiandien tavo galerijoje pamačiau šias nuotraukas
Gražuu
Kaiptik šiandien tavo galerijoje pamačiau šias nuotraukas
Gražuu
Kas čia švyturiais domisi, kokį grožį radau: