Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Sveikos, kryziavotojos... 4u.gif seniai berasiau, nes nesinori tersti eterio, kol neturiu ka parodyti, bet temele seku nuolatos ax.gif
norejau pagirti visu darbelius ..ir mazesnius ir didesnius, visi dziugina aki wub.gif 4u.gif o ir pati semiuosiu jegu padsiziurejusi i jusu darbus nors trumpam prisokti prie kryziuku biggrin.gif
atskirai negirsiu, nes aisku pamirsiu kazka, nu bet ..
dovyda, tu tikrai mane stebini blink.gif tokiais tempais juda tavo tulpes doh.gif doh.gif o tu miegi bent kiek? g.gif biggrin.gif super, labai grazus paveikslas bus, ir toliau stebesiu procesa ir lauksiu uzbaigto mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar labai smalsu kaip baigesi su Toli sokejeju (skaitydama tuos drauges epitetus siuviniui luzau lotuliukas.gif )
Dvi ireminimas katineliu tiesiog be zodziu thumbup.gif
ir labai pasigedau jurateres su metija... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 22, 19:14)
va rodau toliau kiek pasistumejau su savo darbu ax.gif

blink.gif reaktyvinė
Atsakyti
Labai gražūs ir kruopštūs visi darbeliai. wub.gif

Dovyda, nu ir tempai pas tave. doh.gif
Atsakyti
Registruojuos ir aš bigsmile.gif
Nuostabūs darbeliai visų 4u.gif
Šiandien pas mamos skrynioje radau lino, tai dabar laukiu nesulaukiu, kada jis išdžiūs, bandysiu ant jo siuvinėti, pirmą kartą blush2.gif vėliau įdėsiu ir kaip man sekasi savo lėlių teatrą kryžiavot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 08 23, 01:32)
Dar labai smalsu kaip baigesi su Toli sokejeju (skaitydama tuos drauges epitetus siuviniui luzau lotuliukas.gif )

Anas pavargo, tad paguldziau pailseti. Siuo metu intensyviai uzsiimu statybomis Dimensions. Namuka pastaciau, vakar lieptuka surenciau, dabar valtele. tongue.gif
Atsakyti
Pasirodau ką aš dabar veikiu. Labai ilgai jau, su pertraukom siuvinėju, bet šiuo metu vien tik jį kryžiavoju (nors irgi labai po nedaug), tai gal šiais metais ir pabaigsiu lotuliukas.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 08 23, 12:54)
Pasirodau ką aš dabar veikiu. Labai ilgai jau, su pertraukom siuvinėju, bet šiuo metu vien tik jį kryžiavoju (nors irgi labai po nedaug), tai gal šiais metais ir pabaigsiu  lotuliukas.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 08 23, 01:32)
Dvi ireminimas katineliu tiesiog be zodziu  thumbup.gif

aciuks.gif Tuoj įmesiu į savo albumą dar kelias rėmo nuotraukas iš arčiau.
QUOTE(Reska @ 2009 08 23, 13:54)
Pasirodau ką aš dabar veikiu. Labai ilgai jau, su pertraukom siuvinėju, bet šiuo metu vien tik jį kryžiavoju (nors irgi labai po nedaug), tai gal šiais metais ir pabaigsiu  lotuliukas.gif

Fantastinis darbas. Ta povo uodega man - kaip laimės paukščio: spalvinga, žėrinti...
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 08 23, 13:54)

Labai grazus povas jau dabar atrodo , o kai baigsi tai atrodis isvis super wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Reska
Kaiptik šiandien tavo galerijoje pamačiau šias nuotraukas ax.gif
Gražuu wub.gif
Atsakyti
Kas čia švyturiais domisi, kokį grožį radau:

user posted image
Atsakyti