Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(eMAr @ 2009 08 22, 17:09)
Čia omeny turima medžiagos, siūlai, žirklutės etc? biggrin.gif

Taip, viską ka naudojame siuvinejimui, ar palengvinant jį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 22 rugpjūčio 2009 - 15:26
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 21, 09:08)
o kur pigiausiai dmc siūliukus perkat? noriu didesnį paveikslėlį siuvinėt reikia daug spalvų.. ax.gif bet ir nepermokėt norisi. patarkit..

esu maciusi po 1,40 LT kur prie autobusu stoties yra laikrodziu parduotuve ir taisykla, tai kitoj taisyklos puseje, kur savarzle yra tai ten siuvimo reikmenyse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 22, 15:41)
aa  bigsmile.gif gražiai sugalvojai. tokias pat rankines turim  drinks_cheers.gif

aham, tokias pat, man vis nagiukai niežti tą 'liežuvuką' rankinės išsiuvinėt ax.gif , o tau ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 22 rugpjūčio 2009 - 15:52
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 22, 13:36)
Atėjau su pasiūlimu, nenorit tokios "akcijos" PARODYK SAVO "LOBYNA"

Labai idomu ko pačios turit, gal kokiu nauju idėju atsiras
(Kažkada . visai nesenai rode Toli savo lobyna, gerai butu sukurti daleiskim tokia tema ir visos kas tik norės nupaveiksluos ir pametės mum savo lobynu nuotraukas bigsmile.gif )

Man tai labai idomu butu paverst tokios temos puslapius, ir apsidairyti lotuliukas.gif

Na ir jūsu nuomuonės labai svarbios apie tokią įdėja mirksiukas.gif

as senai jau esu maciusi tokia temele, bet ji buvo kazkodel senai pamirsta, ir ten daug ideju pati radau, tai galim ne kurti, bet ja atgyvinti, butu labai saunu pasisemti kokiu ideju 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas tokiu pavadinimu yra
6 puslapyje yra
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 08 22, 18:04)
as senai jau esu maciusi tokia temele, bet ji buvo kazkodel senai pamirsta, ir ten daug ideju pati radau, tai galim ne kurti, bet ja atgyvinti, butu labai saunu pasisemti kokiu ideju 4u.gif  4u.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas   tokiu pavadinimu yra
6 puslapyje yra

O, net nežinojau smile.gif
Tada kviečiu visas apsilankyti
ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 22 rugpjūčio 2009 - 16:23
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 22, 13:42)
Iškeliavo mano sraigė į Paryžių  biggrin.gif ... pasisiuvau sau kosmetinę  bigsmile.gif

Nu faina, labai net. Šiaip prašyčiau schemos, bet... Kas Tau gaunasi idealiai - man ne visada sad.gif. Turiu omenyje tą drugelį tokį, a'la stilizuotą. Dariau dariau, ir voliojasi dabar nei skustas nei luptas.... sad.gif...

O dar klausimas: ar negaila aidos visai kosmetinei? Juk ta sraigytė tokia maža, o Aidos sunaudoji gabalą. Aš jaučiu būčiau tik aplikaciją prisiuvus. Nu žinau, kad ne mano reikalas, ale šiaip paklausiau g.gif

dar kažkas klausėt apie rėminimą Vilniuj. Man žiauriai patiko Žolyno 2.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 08 22, 18:24)
Nu faina, labai net. Šiaip prašyčiau schemos, bet... Kas Tau gaunasi idealiai - man ne visada sad.gif. Turiu omenyje tą drugelį tokį, a'la stilizuotą. Dariau dariau, ir voliojasi dabar nei skustas nei luptas.... sad.gif...

O dar klausimas: ar negaila aidos visai kosmetinei? Juk ta sraigytė tokia  maža, o Aidos sunaudoji gabalą. Aš jaučiu būčiau tik aplikaciją prisiuvus. Nu žinau, kad ne mano reikalas, ale šiaip paklausiau  g.gif

dar kažkas klausėt apie rėminimą Vilniuj. Man žiauriai patiko Žolyno 2.

Schemą rasi paveiksliuke, kur vėliau įdėjau mirksiukas.gif . Šią sraigę siuvinėjau tik baltu siūlu, tai nesigaut ji tiesiog negali biggrin.gif

Neturėjau juodo lino, tai naudojau kanvą ir visai negailą, nes neturiu kur jos kitur naudot. o sraigutė netokia ir mažutė 13*11cm gavos bigsmile.gif , o kosmetinė24*17cm. Galėjau dar kitą pusę išsiuvinėt, bet baisiai knietėjo siūti blush2.gif

Seniai taip besidžiaugiau pasidarius darbelį ax.gif
Atsakyti
na bet pauksciuk tu ir greitai cia apsiskraidei su ta kosmetine blink.gif tik ryte parodei sraigute, o po piet - kosmetine gatavutele thumbup.gif tempai superiniai doh.gif

va rodau toliau kiek pasistumejau su savo darbu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 22 rugpjūčio 2009 - 18:16
Dovyda kaip tu greit judi su tulpemis bigsmile.gif wub.gif
As savo vyra siryt issiunciau i Norvegus kad man medziagai ir siulam uzdirbtu lotuliukas.gif nu ir siaip daugiau laiko bus pasiuvinet lotuliukas.gif
bet jau pasiilgau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingius272: 22 rugpjūčio 2009 - 19:13
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 22, 16:52)
aham, tokias pat, man vis nagiukai niežti tą 'liežuvuką' rankinės išsiuvinėt  ax.gif , o tau ne?

žinok net nepamąsčiau apie tai bigsmile.gif man jis taip gražiai juodas vienspalvis žiūrisi, kad net minties nekilo smile.gif gal nebent raideles kokias g.gif

dovyda, tulpės ir greit ir labai gražiai juda smile.gif
Atsakyti
dovyda, tulpės pasakiškai atrodo swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Ir aš tokių noriu tongue.gif

Paukščiuk, nuostabi kosmetinė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 22 rugpjūčio 2009 - 21:57
QUOTE(dovyda @ 2009 08 22, 19:14)
na bet pauksciuk tu ir greitai cia apsiskraidei su ta kosmetine blink.gif tik ryte parodei sraigute, o po piet - kosmetine gatavutele thumbup.gif tempai superiniai doh.gif

va rodau toliau kiek pasistumejau su savo darbu ax.gif

Sraigutė gan greit išsisiuvinėjo ir pasiūt nebuvo sunku, tai visumoj kokią vieną val viskam užtrukau ax.gif
neatsispebiu kaip gražėja tavo tulpės thumbup.gif
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 22, 20:53)
žinok net nepamąsčiau apie tai  bigsmile.gif man jis taip gražiai juodas vienspalvis žiūrisi, kad net minties nekilo  smile.gif gal nebent raideles kokias  g.gif

dovyda, tulpės ir greit ir labai gražiai juda  smile.gif

O aš jau užsisakynėdama apie tai masčiau, bet dar nesubrendau šiam siuvinėjimui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 22 rugpjūčio 2009 - 21:56