Ramybes Juliukui, stiprybes mamytei
Edita, Jis bus šalia Jūsų visą laiką, lydės Jus straksėdamas šalia per visą Jūsų gyvenimą ir jo pabaigoj pasitiks Jus. Jūs dar būtinai susitiksite Tikėkite tuo...
Uzuojauta visai jusu seimai
Vakar buvau Gargžduose, atsisveikinau su Juliumi...
Gėda, mamytės, prisipažinti, bet pamačiusi baltam karstely gulintį Juliuką aš praskydau. Edita pamačiusi, kad man ašaros kaip pupos rieda, paprašė, kad nevekčiau, "nereikia" pasakė... Žaviuosi Juliaus mamos stiprybe... Perdaviau visų jūsų užuojautą...
Gėda, mamytės, prisipažinti, bet pamačiusi baltam karstely gulintį Juliuką aš praskydau. Edita pamačiusi, kad man ašaros kaip pupos rieda, paprašė, kad nevekčiau, "nereikia" pasakė... Žaviuosi Juliaus mamos stiprybe... Perdaviau visų jūsų užuojautą...
Vilmux, asaros- jokia geda, tu saunuole, kad nuvaziavai. Aciu tau.
Siandien ir dangus Juliuko verkia....
Siandien ir dangus Juliuko verkia....
............ vakar su Muselyte irgi atsisveikinome su Juliuku ............. Kaip angelėlis skendėjo baltose gėlėse, o žvakių liepsnos ramus degimas privertė ne vieną susimatyti apie trapų gyvenimą...........
Apkabinusi Editą eilinį kartą įsitikinau Jos stiprybe......... Stiprybės Jai , kad tik nepalūžtų ...........
Apkabinusi Editą eilinį kartą įsitikinau Jos stiprybe......... Stiprybės Jai , kad tik nepalūžtų ...........
gaila, kad negaliu būti dabar ten su Edita... negaliu palydėti Juliuko...
Kita vertus, nemačiau ir netikiu, galvosiu, kad ir gyvena kažkur Klaipėdoje...
Mamyte, būk stipri
Kai Juliuka isnese is baznycios-truputi sviete saulute, nelijo. Edita, mes su tavim! Labai patiko, kad Edita buvo su sviesiu paltuku-ne viskas gyvenime taip juoda. Reikia padėti Editai, nes jai dabar labai reikia psichologu pagalbos,aisku, ir visada reikejo.
Labai skauda sirdi, negaliu siandien dirbt...
Labai skauda sirdi, negaliu siandien dirbt...
Kai iejom su Edira, Edita pasisukusi i mus su shypsena pasake: "Ar matot, koks jis grazhus, tas mano princas? Kaip jis shypsosi?"... Neishtveriau ir apsizhliumbiau... Tikrai, shypsojosi, kaip gyvas... Lyg kazhka labai grazhaus sapnuotu...
Bet ir stipri Edita... Dieve, saugok ja dabar... Sunkiausia bus, kai visi ishsiskirstys Perdavem forumo mamychiu uzhuojautas...
Bet ir stipri Edita... Dieve, saugok ja dabar... Sunkiausia bus, kai visi ishsiskirstys Perdavem forumo mamychiu uzhuojautas...
Atrodo, kad ji pati dar netiki, kad jis isejo......Isties, didziausias shokas gali uzklupti po kiek laiko, kai TIKRAI pajunti tustuma....
Uzuojauta Juliuko šeimai