Nuoširdžiai tikiu kad Juliukas išėjo į geresnį ir gražesnį pasaulį, į pasaulį be skausmo be kančių.
Mamytei - nuoširdi užuojauta, aš liūdžiu ir verkiu kartu su jumis...
Daivute, ash darbe bandau derintis del vazhiavimo. Bet tikrai dar nezhinau, ar ishleis
Dieve, duok stiprybes Editai
Dieve, duok stiprybes Editai
Juliuk,
pazinau Tave interneto pulapiuose Rugiles mamos deka. gyvenau Tavo liga, pergyvenau del nesekmiu ir dziaugiausi uz sekme. ir siandien man skauda, nes Tu isejai, o as nesuspejau Tau net parasyti. todel rasau dabar. Ramybes. visada mane guodzia viena mintis - Dievui nereikia blogu, Dievui reikia geriausiu. as tikiu, kad tik todel, kad Tu geriausias Jis Tave pasikviete.
Edita, stiprybes Tau ir visai seimai, visiems, kuriems skauda nuo sios zinios. Jo kancios nebuvo beprasmes, nes daugeliui padejo suprast kas is tiesu gyvenime reiksminga ir svarbu.
pazinau Tave interneto pulapiuose Rugiles mamos deka. gyvenau Tavo liga, pergyvenau del nesekmiu ir dziaugiausi uz sekme. ir siandien man skauda, nes Tu isejai, o as nesuspejau Tau net parasyti. todel rasau dabar. Ramybes. visada mane guodzia viena mintis - Dievui nereikia blogu, Dievui reikia geriausiu. as tikiu, kad tik todel, kad Tu geriausias Jis Tave pasikviete.
Edita, stiprybes Tau ir visai seimai, visiems, kuriems skauda nuo sios zinios. Jo kancios nebuvo beprasmes, nes daugeliui padejo suprast kas is tiesu gyvenime reiksminga ir svarbu.
Su tokia didele viltimi ir tikėjimu žiūrėjau paskutinę laidą per TV. Ir tokios gražios, Juliuk, buvo Tavo akytės. Ramybės Tau...
Ir toks tikras tikras, Edita, buvo Tavo tikėjimas. Stiprybės. Stiprybės. Stiprybės.
Ir toks tikras tikras, Edita, buvo Tavo tikėjimas. Stiprybės. Stiprybės. Stiprybės.
Labai gaila ,uzuojauta Juliuko mamai
Dieve, negalėjau patikėti, kad kalba eina apie tą patį Juliuką
Labai gaila, visada žiūrėjau laidas apie jį, baisiai gaila
Labai gaila, visada žiūrėjau laidas apie jį, baisiai gaila
Stiprybes tau, Edita. Ateisiu Juliuko islydeti, nes gyvenu pajuryje.
Gal kas zinot, kodel neina ieit i Rugutes internetini puslapį?
Gal kas zinot, kodel neina ieit i Rugutes internetini puslapį?
Jurda, mes su Muselyte irgi planuojame važiuoti ..........
Negaliu net dirbti ............ visą dieną galvoju apie Juos............ Širdis plėšosi ..........
Negaliu net dirbti ............ visą dieną galvoju apie Juos............ Širdis plėšosi ..........
Merginos, kas vaziuosit atsisveikinti su Juliuku, perduokit Editai visu visu musu uzuojautas.....
Jurda, man su Rugutes psl. problemu nebuvo - siandien kelis kart ten lindau.
Jurda, man su Rugutes psl. problemu nebuvo - siandien kelis kart ten lindau.
Uzuojauta stiprybes Tau Edita
apie Juliuka skaiciau ir domejausi beveik nuo pat istorijos pradzios, mano pagalba buvo menkute, palyginus su kitu mamu. Labai noreciau, kad kada ors Edita perskaitytu visu cia rasiusiu mintis. sunku isivaizduoti kas vyksta jos sirdyje ir galvoje. galbut nerimas, o gal ramybe. As visa sirdim tikiu, kad Juliukui dabar gera ir ramu, paskutiniu metu jis sutiko daug geru zmoniu, kurie dovanojo jam savo demesi ir siluma. Jis stiprus vaikas savo dvasia, tokios stiprybes pavydziu jam. Prisiminsiu ta berniuka, toki koki maciau per kaledas per tv. Edita, pailsek, tu atidavei viska kas imanoma ir neimanoma, laikas viska gydo, o atmintis suteikia jegu gyventi toliau.