Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(rita7777 @ 2009 09 23, 19:02)
va ir man iš čia niekada nesisiunčia arba aš nemoku kažko  verysad.gif  gal kas gali paaiškint kaip iš ten siųstis?  blush2.gif

rita7777 special for you mirksiukas.gif

Jei nori parsisiusti failą iš "форум журнала РУЧНАЯ РАБОТА" :
1. Šalia įdėto paveiksliuko reikia ieškoti kito užrašo, pvz. "Скачать файл" arba "PM", arba ''Графика '', "здесь" ar pnš.
2. Paspaudus tą užrašą atidaro kitą puslapį " Dump.Ru" (jei pslp. ne tas, tada gali kilti problemų norint parsisiūsti failą) Jei pslp. TAS
3. Ieškoti didelio mėlyno užrašo su rodykle - "Скачать файл"
user posted image
4. Tada dar kartą persikrauna tas Dump.Ru ir tada reikia ieškoti melsvos nuorodėlės šalia kurios sukasi toks ratukas - paspaudus tą nuorodėlę atsidaro "File Dovnload" langas, kur duoda pasirinkti Open, save, arba close. Renkamės SAVe ir išsissaugom Rar archyvą.

Tai dabar nežinau ar būtent to reikėjo, gal kam pravers, jei kils kokių problemų - kreipkitės - padėsiu mirksiukas.gif
p.s.
Ir, kad negalvotumėt, kokia čia išsišokėlė išlindo - tiesiog aš pasikeičia nicą, buvau vilmado
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri kaciu myletoja turi sios serijos katytes( jos yra 6) geros kokybes schemutes ir spalvu rakta? ax.gif Aciu 4u.gif Siusti indraite2@yahoo.com
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ide: 24 rugsėjo 2009 - 17:48
Aciu, merginos, uz pakabuku schemas. Visoms padejusioms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal turit kalediniu atviruku schemuciu? Buciau labai dekinga smile.gif
agneskeberdyte8@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 09 24, 18:14)
rita7777 special for you  mirksiukas.gif

Jei nori parsisiusti failą iš "форум журнала РУЧНАЯ РАБОТА" :
1. Šalia įdėto paveiksliuko reikia ieškoti kito užrašo, pvz. "Скачать файл" arba "PM", arba ''Графика '', "здесь" ar pnš.
2.  Paspaudus tą užrašą atidaro kitą puslapį " Dump.Ru" (jei pslp. ne tas, tada gali kilti problemų norint parsisiūsti failą) Jei pslp. TAS
3.    Ieškoti didelio mėlyno užrašo su rodykle - "Скачать файл"
user posted image
4. Tada dar kartą persikrauna tas Dump.Ru  ir tada reikia ieškoti melsvos nuorodėlės šalia kurios sukasi toks ratukas  - paspaudus tą nuorodėlę atsidaro "File Dovnload" langas, kur duoda pasirinkti Open, save, arba close. Renkamės SAVe ir išsissaugom Rar archyvą.

Tai dabar nežinau ar būtent to reikėjo, gal kam pravers, jei kils kokių problemų - kreipkitės - padėsiu  mirksiukas.gif
p.s.
Ir, kad negalvotumėt, kokia čia išsišokėlė išlindo - tiesiog aš pasikeičia nicą, buvau vilmado

aš neaiškiai parašiau ir suklaidinau tave, aš nemoku parsisiųsti iš iFolder, o ne iš to forumo blush2.gif bet tavo parašyta informacija pravers tikrai kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2009 09 24, 18:38)
Sveikos,
gal kuri kaciu myletoja turi sios serijos katytes( jos yra 6) geros kokybes schemutes ir spalvu rakta? ax.gif Aciu 4u.gif  Siusti indraite2@yahoo.com

http://handmade.idvz.......;PN=1&TPN=2
Apie puslapio vidurį smile.gif
Atsakyti
Ką patartumėt išsiuvinėti močiutei 60-tmečio proga? wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos. parasau jusu pagalbos help.gif ieskau sitam paveiksliukui raideliu tinkanciu. savo lobyne nerandu verysad.gif gal kuri turi panasu ar toki pati srifta ?

metrikiukas cia
metrikiuko schemute
ir jo schemute. gal tilps vardas g.gif mergaites vardas-gabriele. aciu uz pagalba 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 26, 13:11)
Ką patartumėt išsiuvinėti močiutei 60-tmečio proga?  wub.gif  wub.gif

ssamantaa siulau sita paveiksliuka ziureti cia
Atsakyti

Ką nors iš gėlių mirksiukas.gif
Atsakyti

O jei sitas rozytes, tik ikomponavus vietoj uzraso 60? Jau kelios mergaites siuvinejo jas, man tai labai graziai ziurisi ir nera sudetinga 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jurgita L
Oi kaip fainai wub.gif Ne mano jėgom dar, gimtadienis vasario 2 o tem dar ant juodos kanvos tai išvis, bet turėsiu omenį wub.gif

Sandrulia
Žinoma smile.gif

Dantiste
Ir aš apie jį pagalvojau wub.gif O gal dar skaičiukus turi?
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 26, 17:19)
Dantiste
Ir aš  apie jį pagalvojau  wub.gif  O gal dar skaičiukus turi?

Ne, neturiu, bet manau galima is ivairiu alfabetu atsirinkt, ten gi buna ir skaiciu mirksiukas.gif arba kad ir toki paprasta:
user posted image
Buvo kazkuri davusi labai gera nuoroda, kur daug ivairiu abeceliu bet neissisaugojau doh.gif
Atsakyti