Sveikos darbstuolytes gal kas turit tokia schemute?cia
frigi1982@gmail.com
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 16, 14:15)
Zinau kazkas ieskojo ko nors nesudetingo japonijos tematika
As dar pasikartosiu tikrai niekas neturit sito schemos? Turiu is igolki, bet sakau gal yra ir normali schema, nes zinant kas is igolki schemu gaunasi, nesinori sau nervu gadintis, o paveikslelis man labai grazus jei kas nors atrastumet, mano el.pastas ilona.matulyte@gmail.com
As dar pasikartosiu tikrai niekas neturit sito schemos? Turiu is igolki, bet sakau gal yra ir normali schema, nes zinant kas is igolki schemu gaunasi, nesinori sau nervu gadintis, o paveikslelis man labai grazus jei kas nors atrastumet, mano el.pastas ilona.matulyte@gmail.com
čia
Florestina, kaip tik sita ir turiu, cia igolki gamybos bet aciu uz pastangas
QUOTE(Džeinė @ 2009 09 16, 17:36)
I sveikata, jei tiko , nes kokie ten siulai nelabai supratau...
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 20, 13:40)
Egluchiux, kaip jums pavyko surasti šią nuorodą? Aš pamėginau naršyti toje svetainėje, ten yra daug gražių shemų, bet reikia užsiregistruoti. Atrodo, viską užpildžiau, bet kažkas netinka, gal kalbą mokat?
QUOTE(Donalita @ 2009 09 17, 18:34)
Egluchiux, kaip jums pavyko surasti šią nuorodą? Aš pamėginau naršyti toje svetainėje, ten yra daug gražių shemų, bet reikia užsiregistruoti. Atrodo, viską užpildžiau, bet kažkas netinka, gal kalbą mokat?
juokaujat ? nibumbum as lenku ... kazkaip uzpildziau ir eina parsisiust schemas ... ne visas ... kitas ten meta kazka
pala o apie kuria nuoroda kalbat ? ar laura-stich nuoroda ar chomikuj.pl?
IESKAU SCHEMU SU ARKLIAIS KAD BUTU PILNAS .. NA SU FONU VISU .. IR NEMAZAS GALI BUT NET 300X400... ACIU
[quote=egliuchiux,2009 09 17, 19:37]
juokaujat ? nibumbum as lenku ...
i pagalba gali ateiti google translate http://translate.google.lt/#
o jei tiksliau tai i google irasykite google translate.atsidarykite.nukopijave jums reikiama nuoroda (kopy) padekite ja i google translete(paste)pasirenkate kalba is lenku i lietuviu ir jums isvercia ta puslapi
tikiuosi aiskiai papasakojau
Papildyta:
kur siusti?
juokaujat ? nibumbum as lenku ...
i pagalba gali ateiti google translate http://translate.google.lt/#
o jei tiksliau tai i google irasykite google translate.atsidarykite.nukopijave jums reikiama nuoroda (kopy) padekite ja i google translete(paste)pasirenkate kalba is lenku i lietuviu ir jums isvercia ta puslapi
tikiuosi aiskiai papasakojau
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 17, 20:42)
kur siusti?
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 17, 17:30)
Florestina, kaip tik sita ir turiu, cia igolki gamybos bet aciu uz pastangas
Tiesiog atsitiktinai pamačiau rusų forume.
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 17, 18:01)
IESKAU SCHEMU SU ARKLIAIS KAD BUTU PILNAS .. NA SU FONU VISU .. IR NEMAZAS GALI BUT NET 300X400... ACIU
Pasidairyk čia ir čia. Čia tikrai yra daug arklių.