http://img10.imagesh...6/drambliai.jpg
sveikos merginos, labai ieskau sio paveikslo shemos. Noreciau iskart pradeti siuvineti. Tad jei galite padeti, tai shemutes lauksiu adresu nedamot@yahoo.com
QUOTE(inieska @ 2009 08 19, 21:38)
as ir sito norec
jei gausiu, pasidalinsiu.1. Paveiksliukų necituokim naujai (užima vietą)
2. Papildomų schemų prašykim a.ž. pagalba (skaityti 3 temos puslapius su prašymais "... ir man..." menkas malonumas)
3. Ačiū
tyli tyla, sirdingai dekoju uz nuoroda Tik dar reikia vyro priprasyti kad suinstaliuotu kokia tai programa, nes neatidaro, man tu shemu
QUOTE(necka @ 2009 08 19, 23:11)
tyli tyla, sirdingai dekoju uz nuoroda Tik dar reikia vyro priprasyti kad suinstaliuotu kokia tai programa, nes neatidaro, man tu shemu
Jos suspaustos, kad maziau vietos uzsimtu. Atsisiusk Winzip ar Winrar.
Sveikos. Kažkur buvau užmačiusi paveikslą, kuriame didelis aguonų laukas..neberandu Gal galite pagelbėti?????
QUOTE(Toli @ 2009 08 19, 21:36)
Jos suspaustos, kad maziau vietos uzsimtu. Atsisiusk Winzip ar Winrar.
Aciu uz pagalba, nereikejo ne vyro, susitvarkiau kuo puikiausiai ir pati. dziaugiuosi dabar shemute.
Aciu merginos, kad taip greitai padejote
IEŠKAU KAS GALĖTŲ IŠSIUVINĖTI VAIKO METRIKĄ. BŪTŲ GERAI, KAD ATILIEPTŲ KAUNIETĖS. AČIŪ
nebesuprantu pati,kazkur lyg ir rasiau,kad noreciau schemutes su trim karvytem voniai,ten buvo ikelta vienos merginos ir foto,o dabar pati neberandu,kur ta mano zinute kazkaip keista
tad nepykit pasikartosiu prasydama tu karvyciu(viena valosi dantis,kita dziovinasi plaukus,o trecia ten kazka irgi veikia ),jei uzmatysit,atsiuskit i indriuniukas@gmail.com
busiu dekinga
tad nepykit pasikartosiu prasydama tu karvyciu(viena valosi dantis,kita dziovinasi plaukus,o trecia ten kazka irgi veikia ),jei uzmatysit,atsiuskit i indriuniukas@gmail.com
busiu dekinga
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 08 20, 08:52)
nebesuprantu pati,kazkur lyg ir rasiau,kad noreciau schemutes su trim karvytem voniai,ten buvo ikelta vienos merginos ir foto,o dabar pati neberandu,kur ta mano zinute kazkaip keista
busiu dekinga
busiu dekinga
buvo nuoroda ydeta :)va cia daug karvyciu karvytes
QUOTE(Mil@na @ 2009 08 19, 22:58)
Sveikos. Kažkur buvau užmačiusi paveikslą, kuriame didelis aguonų laukas..neberandu Gal galite pagelbėti?????
Tpkio tipo paveikslų daug, gal gali labiau sukonkretinti.
Florestina, o gal būtų galima pamatyti tuos paveikslėlius, tada žinočiau Lyg kažkur reikia užsiregistruoti ir pasiprašyti į draugus...Sorry, jei kartojuosi