Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

Dėkui kas padėsiu dėl raidelių 4u.gif
radau lotuliukas.gif dabar per daug gražių, nebežinau kurią biggrin.gif
Atsakyti
Sulaukėt biggrin.gif
nežinau ar visos užsiregistravote šiame forume bet neitiketina ko ten radau
Siuvinejimas kryželiu ir ne tik

Kai užsiregistravot, nueikit čia :
Lobiu sandelis

Ir vat i2kas štai tau tema: Abecėlės
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 14, 17:09)
Sulaukėt biggrin.gif
nežinau ar visos užsiregistravote šiame forume bet neitiketina ko ten radau
Siuvinejimas kryželiu ir ne tik

Kai užsiregistravot, nueikit čia :
Lobiu sandelis

Ir vat i2kas štai tau tema: Abecėlės

Ne taip greitai šiame forume viskas vyksta. Reikia parašyti ne mažiau dešimties žinučių ir prisistatyti kitom siuvinėtojom, tik tada tave įleis į schemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 14 rugsėjo 2009 - 18:09
sveikos ka galiu patart del shemuciu....tiesiog isivest i kompa programele su kuria galima bet koki paveiksleli ( net savo fotke)padaryt siuvinejimo shema...tereikia tik spausdintuvo jai atsisviesti...
ten galima net nustatyt kiek nori kad spalvu butu kokio dydzio nori paveikslo... tad jai kam reikia ...
Papildyta:
STITCH ART EASY
LENGVA JA NAUDOTIS...PATARIU NEBEREIKS SHEMUCIU IESKOT...TIK MIELUS SIRDZIAI PAVEIKSLIUKUS....
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 14, 20:50)
sveikos ka galiu patart del shemuciu....tiesiog isivest i kompa programele su kuria galima bet koki paveiksleli ( net savo fotke)padaryt siuvinejimo shema...tereikia tik spausdintuvo jai atsisviesti...
ten galima net nustatyt kiek nori kad spalvu butu kokio dydzio nori paveikslo... tad jai kam reikia ...
Papildyta:
STITCH ART EASY
LENGVA JA NAUDOTIS...PATARIU NEBEREIKS SHEMUCIU IESKOT...TIK MIELUS SIRDZIAI PAVEIKSLIUKUS....

Čia galęčiau pritaikyt šią patarlę:
Ne viskas auksas kas auksu žiba...
Programa tai gera, bet geriau rinktis profesionaliu dizaineriu schemas, juk ten tiek daug spalvu ir visokiu netikslumu primeta, ir nelabai matai išsiuvineta vaizda reliai man rodosi kad niekas nenori rizikuoti ir veliau spelioti kas gausis biggrin.gif taigi negalima aklai tuo pasitiketi .. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 14, 18:56)
Čia galęčiau pritaikyt šią patarlę:
Ne viskas auksas kas auksu žiba...
Programa tai gera, bet geriau rinktis profesionaliu dizaineriu schemas, juk ten tiek daug spalvu ir visokiu netikslumu primeta, ir nelabai matai išsiuvineta vaizda reliai man rodosi kad niekas nenori rizikuoti ir veliau spelioti kas gausis biggrin.gif  taigi negalima aklai tuo pasitiketi .. rolleyes.gif

igolki.net programa negalima pasitikėti, o apie STITCH ART EASY girdėjau tik gerus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 14, 21:00)
igolki.net programa negalima pasitikėti, o apie STITCH ART EASY girdėjau tik gerus atsiliepimus.

Programa tikrai gera,pati ja naudoju, bet velgi, visos programos primeta labai daug spalvu ir netikslumu rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi as ne profe tai spalvas daugmaz atsirenku kokiu noriu panasias suderinu... blush2.gif ax.gif

Papildyta:
jai kas nori programeles i az atsiusciau per skype...man ten jokiu netikslumu...fantazijos reikia..ir netinget nustatynet ko nori... happy.gif showoff.gif
Atsakyti
čia vakar pora merginų atsisiuntė stitch art easy programą ir man skundėsi ,kad padaryta schema neatsidaro ,nežinau kuom padėt galėjau ,nes pas mane viskas kuo puikiausiai veikia ,gal čia dabar kažkokie trukdžiai su atsiuntimu ir jis nekokybiškas ar dar kas nors ,bet taip nemalonu ,kai žmogui pasiūlai o jam nieko neišeina su tuo siūlymu,jaučiuosi kalta verysad.gif ,nes man ta programa veikia
Atsakyti
Sveikos,
ieškau ryškesnės, aiškesnės šių abėcėlinių fėjų schemos, bo atsispausdinau "best'u" ir vis tiek abejonės dėl spalvų kyla rolleyes.gif
user posted image
naminukui@gmail.com
Atsakyti
gal kuri turite sio tigro aiskia shema? Buciau labai dekinga smile.gif
antiuchoviene@gmail.com

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 14 rugsėjo 2009 - 21:12
[quote=vilmado,2009 09 14, 15:36]
mikes pukuotuko cool.gif ax.gif 4u.gif
[/quote]

1 puslapiu atgal kaip tik įkėliau Mikės Pukuotuko metriką - jei tinka, rašyk man į až kur siūsti, jei netinka - yra begalė schemučių su Mike, gali bet kokį paveiksliuką išsirinkti - padaryti metriką iš jo nėra sudėtinga mirksiukas.gif

http://picasaweb.goo...scimentoPooh77#

http://picasaweb.google.com/anypooh1
[/quote]

aciu aciu,lb lb wub.gif sunglasses2.gif
Atsakyti