Padėkit surasti, kur galima susikurti schemą tekstui. Buvo kažkurioj temoj nuoroda, kur įsirašai tekstą, pasirenki dydį, kokio šrifto nori, ir išmeta schemą. Neišsisaugojau, o dabar neberandu.
Papildyta:
Gal galėtum konkrečiau? Maždaug įsivaizduoji ko norėtum, na vaikiuko, meškiuko, Mikės Pūkuotuko ar batukų? Turi visos tų metrikų, bet kad nežinia koks tau patiktų
1 puslapiu atgal kaip tik įkėliau Mikės Pukuotuko metriką - jei tinka, rašyk man į až kur siūsti, jei netinka - yra begalė schemučių su Mike, gali bet kokį paveiksliuką išsirinkti - padaryti metriką iš jo nėra sudėtinga
Ką darai, jei pamatai savo EX visą kruviną, bėgiojantį tavo kieme ir šaukiantį pagalbos? Teisingas atsakymas: Išlieki rami, užsitaisai ir šauni dar kartą...
Dėkoju, kas man siuntė nuorodas. Geri pasiūlymai, tik didokos raidės. Šiaip taip atkapsčiau pati tuos šaltinius. Sudedu ir čia gal kam prireiks: Teksto užrašymui (1) Teksto užrašymui (2) Man atsiųstos nuorodos: Keltų rašmenys Raidynai Dar neblogas įvairių raidžių rinkinukas yra čia. Tiktų ir toms, kurios ieško puošnių, tinkamų monogramoms variantų.
P.S. Manau, kad tokios (ir panašios) nuorodos praverstų ir kuriant naują temą. Nes jų nuolat kam nors prireikia.