Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 09, 22:12)
O kaip iš šitų puslapių išsisaugoti schemas didelio dydžio?  blush2.gif Rusų nei bum bum, tai tik ant paveiksliuko spaudžiu save as, bet labai jau mažos išsissaugo  blush2.gif

Kai pirmą kartą pasididini paveikslėlį, po juo dešinėj pusėj yra užrašas "сохранить оригинал" spaudi ant jo ir paveikslėlis išsididina iki maksimumo (originalaus dydžio) ir tada išsisaugai.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 09, 23:12)
O kaip iš šitų puslapių išsisaugoti schemas didelio dydžio?  blush2.gif Rusų nei bum bum, tai tik ant paveiksliuko spaudžiu save as, bet labai jau mažos išsissaugo  blush2.gif

kai atsidarai nuotrauką, dešinėje apačioje po nuotrauka yra parašyta "сохранить оригинал", paspaudi ir išsididina nuotrauka o tada jau "save as" 4u.gif jau Florestina paaiškino blush2.gif o dėl raidelių tai pati nusipiešk, jau kai kurias pagal schemą turėsi, o kitas sukurk, aš taip esu dariusi ir puikiai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 09 rugsėjo 2009 - 22:21
QUOTE(perkrauta @ 2009 09 09, 17:19)
4u.gif  aciu labai labai - net ramiau atsikvept galiu biggrin.gif (cia buvo tie kur Florestina dave link'a, kur summer winter ir t.t.). Bet norejau dar paklaust - ar ten visos spalvos surasytos? Man lyg kazko truksta  ax.gif (lyg pacio pauksciuko spalvu?). Gal yra kur nors kaip jie gyvai atrodo?

Paukstuku spalvos surasytos vienam lape sone (tos, kurios per visus paukstukus kartojasi), o kitos po kiekvienu paveiksleliu. Turiu nuotraukas triju gatavu, jei reikia galiu atsiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 08, 23:20)

QUOTE(rita7777 @ 2009 09 09, 12:13)
o gal žinote kur ieškoti daugiau tos princesės schemučių, na ta prasme kitokių?  ax.gif

CIA. Ir daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 09, 23:15)
Kai pirmą kartą pasididini paveikslėlį, po juo dešinėj pusėj yra užrašas "сохранить оригинал" spaudi ant jo ir paveikslėlis išsididina iki maksimumo (originalaus dydžio) ir tada išsisaugai.

QUOTE(rita7777 @ 2009 09 09, 23:18)
kai atsidarai nuotrauką, dešinėje apačioje po nuotrauka yra parašyta "сохранить оригинал", paspaudi ir išsididina nuotrauka o tada jau "save as"  4u.gif jau Florestina paaiškino  blush2.gif o dėl raidelių tai pati nusipiešk, jau kai kurias pagal schemą turėsi, o kitas sukurk, aš taip esu dariusi ir puikiai gavosi  mirksiukas.gif

Dekui merginos 4u.gif

Ui...sunkiai man sekasi su tom raidelem doh.gif jei ka tinkamo uzmatytumete, buciau deklinga, jei persiustumete man 4u.gif iewusia_v eta yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 10, 11:42)
Dekui merginos  4u.gif

Ui...sunkiai man sekasi su tom raidelem  doh.gif jei ka tinkamo uzmatytumete, buciau deklinga, jei persiustumete man  4u.gif iewusia_v eta yahoo.com

va įdedu raideles iš kurių aš pasidariau sau tinkamas, juk pagal duotas ir kitas nusipaišai lengvai, pasiimk lapą langeliais ir matysi bus puikiai, čia jau nemažai raidelių parašyta, pvz.: prie "P" pridėsi kojytę ir jau "R" turėsi mirksiukas.gif jei kuri nesigaus, sakyk, padėsiu, nors man tai besiuvinėjant spontaniškai visos išėjo puikiai ax.gif
user posted image
jei norėsi galėsiu atsiųsti savo darbelį kad matytum kaip realiai tos raidelės išsiuvinėtos atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 10 rugsėjo 2009 - 17:01
QUOTE(Dvi @ 2009 09 10, 11:11)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 10, 18:00)
va įdedu raideles iš kurių aš pasidariau sau tinkamas,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Raides raidemis irgi gerai 4u.gif bet ko pats tekstas vertas!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sedziu juokiuos pati su savim kaip nesveika lotuliukas.gif vaikai jau zada skambint 03 kad su tramdomaisiais atvaziuotu... lotuliukas.gif
Aciu prajuokinai po sunkios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 10, 20:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Raides raidemis irgi gerai  4u.gif bet ko pats tekstas vertas!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sedziu juokiuos pati su savim kaip nesveika  lotuliukas.gif  vaikai jau zada skambint 03 kad su tramdomaisiais atvaziuotu... lotuliukas.gif 

Dabar 112, o ne 03.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 10, 21:46)
Dabar 112, o ne 03.

thumbup.gif tai dar geriau- reiskia tikrai neisves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 10, 21:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Raides raidemis irgi gerai  4u.gif bet ko pats tekstas vertas!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sedziu juokiuos pati su savim kaip nesveika  lotuliukas.gif  vaikai jau zada skambint 03 kad su tramdomaisiais atvaziuotu... lotuliukas.gif 

aš šitą bobikę siuvinėjau kaip dovaną tik aišku tekstą sulietuvinau, tai reakcija visų buvo nereali thumbup.gif liuks dovana čia yra, ir greitai siuvinėjasi, ir reakcija kam dovanoji būna nepakartojama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 10, 18:00)
jei norėsi galėsiu atsiųsti savo darbelį kad matytum kaip realiai tos raidelės išsiuvinėtos atrodo  mirksiukas.gif

gali parodyt kaip atrodo jau issiuvinetas sitas geruliukas?
blush2.gif
Atsakyti