Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(juodakate @ 2009 09 03, 13:08)
Aciukas, ilindau.... Nelabai randu paciu schemuciu...Nieko nesuprantu ta kalba...  blush2.gif  Na, bet einu kapstytis, gal ka nors...

Pasirenki norima srifta - spaudi ant jo - tada apacioje pasirenki kaip atridaryti (as renkuosi antraji varianta).
Cia foto: user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 03, 13:22)
Pasirenki norima srifta - spaudi ant jo - tada apacioje pasirenki kaip atridaryti (as renkuosi antraji varianta).
Cia foto: user posted image

Na taip, jau prisikrapsciau kruva PDF formatu smile.gif Aciukas
Kazko internetas pas mane siandien punktyrais eina.... g.gif
Atsakyti
Smagu, kad galejau pagelbeti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 03, 13:30)
Smagu, kad galejau pagelbeti.  smile.gif

Dekui, 2saulyte2 tikrai. Smagu, kai tokia geranoriska kompanija blush2.gif
Atsakyti
gal kuri turite schemuciu su raidemis ? y az arba email: meiluke147@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 09 03, 17:22)
gal kuri turite schemuciu su raidemis ? y az arba email: meiluke147@gmail.com

Žr. 1 puslapis atgal doh.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 03, 11:11)
Sveika prisiminus siuvinejima is naujo.
Gal CIA ka rasi tinkamo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 03 rugsėjo 2009 - 16:41
mergytes,
bus drauges vieneriu metu vestuviu sukaktis tai noriu kazka ta proga issiuvinet.... kaip manot kas tiktu? ax.gif
labai lauksiu patarimu, nres jau spalio vidury reiks sveikint... ne tiek ir daug laiko liko ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2009 09 03, 23:39)
mergytes,
bus drauges vieneriu metu vestuviu sukaktis tai noriu kazka ta proga issiuvinet.... kaip manot kas tiktu?  ax.gif
labai lauksiu patarimu, nres jau spalio vidury reiks sveikint... ne tiek ir daug laiko liko ...  4u.gif

Cia yra visokiu: http://picasaweb.goo...svet/Vestuvems# ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2009 09 03, 23:39)
mergytes,
bus drauges vieneriu metu vestuviu sukaktis tai noriu kazka ta proga issiuvinet.... kaip manot kas tiktu?  ax.gif
labai lauksiu patarimu, nres jau spalio vidury reiks sveikint... ne tiek ir daug laiko liko ...  4u.gif

aš manau kad tokia proga tiktų bet kas, juk čia jau ne vestuvės o tik sukaktis, tai gali kažkokį paveikslėlį jiems namams išsiuvinėti, tik kažin ką mėgsta tavo draugė, kokie jos namai, na kad kažką pritaikyti... aš pavyzdžiui savo broliui norėčiau kai bus metai kaip susituokęs išsiuvinėti raktams pasikabinti paveikslėlį va tokį:
user posted image
na aišku gali ir metriką vestuvių siuvinėti, bet kažkokį subtilesnį o ne tą grynai su baltom suknelėm, nes jau vestuvės buvo, va man šita širdelė graži:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, na jau kiek groziu pridejusios tai .... wub.gif tiesiog trukta zodžiu.
Užsimaniau issisiūvinėti dekliuka mobilkei, alia i akys krenta tik kreizovi paveiksliukai kaip pvz šis: user posted image Tik beda- nerandu as jo shemutės verysad.gif
Papildyta:
šis- tai tas su varlytėm
Atsakyti
Ar man niekas su varlytėm nepadės???? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 09 04, 12:21)
Ar man niekas su varlytėm nepadės???? sad.gif

Varlytės. 4u.gif
Atsakyti