Gal kas gali man tą praeitos temos JuodosKatytės ryžą apsivalgiusį katiną atsiųsti?
gbaubinaite @ gmail.com
JuodaKatyte, turiu visas tavo norimas schemas bet dauguma .xsd formatu aš nebepamenu kokios ten programos reikia kad atidarytų, kažkokios lyg patern maker view ar pan... paklausinėk mergaičių siuvinėjimo temelėj o aš viską tau persiųsiu
sveikos, merginos
gal kuri turit metrikiukui batukus? tik kad butu nei berniukiski, nei mergaitiski (dar nezinau kas gims) el. pastas: romanciuke@gmail.com is anksto dekoju...
gal kuri turit metrikiukui batukus? tik kad butu nei berniukiski, nei mergaitiski (dar nezinau kas gims) el. pastas: romanciuke@gmail.com is anksto dekoju...
QUOTE(Kaktusine @ 2009 08 19, 15:31)
Gal kas gali man tą praeitos temos JuodosKatytės ryžą apsivalgiusį katiną atsiųsti?
gbaubinaite @ gmail.com
gbaubinaite @ gmail.com
išsiunčiau
QUOTE(tiju @ 2009 08 19, 15:35)
Norėčiau šios schemukės, gal galėtumet kuri atsiųsti tiju4 @ yahoo.com
pirmąjį tuoj išsiųsiu, o antrojo apsižiūrėjau, kad irgi schemutė nelabai aiški atsiųsiu vis tiek abi, gal manoji bus bent šiek tiek aiškesnė
QUOTE(romanciuke @ 2009 08 19, 15:40)
sveikos, merginos
o tu nenori, pvz., kad ir šiuos bačiukus su žaliais raišteliais išsiuvinėt? juk spalvas gali ir pati parinkt, nebūtina pagal spalvų raktą
tiju - kūdikėlį išsiunčiau
oj nemačiau jau ir astulia tikriausiai tą patį padarė na nieko, kai jau supuolam padėti tai visos
Papildyta:
o aš ieškau kažko panašaus į šį (jau anoje temoje rašiau, bet pasikartosiu ), noriu mažam berniukui į vonią išsiuvinėti
va dar šitas variantas tiktų bet man jis toks labai niūrus
oj nemačiau jau ir astulia tikriausiai tą patį padarė na nieko, kai jau supuolam padėti tai visos
Papildyta:
o aš ieškau kažko panašaus į šį (jau anoje temoje rašiau, bet pasikartosiu ), noriu mažam berniukui į vonią išsiuvinėti
va dar šitas variantas tiktų bet man jis toks labai niūrus
na situ batuku schema turiu, bet kad tu raisteliu visai nemazai atspalviu yra, na nebent bandyt is akies kaip nors graziai kad nueitu tie spalvu perejimai... kazkaip baisu rizikuot truputi... be to paziurjau, kad nelabai aiskia ju schema turiu... o ir spavu raktas matyt kazkur isimaise, neberandu... tai gal kuri galetumet atsiust?
rita7777 - dideliausias aciu tau is visos sirdies
tu nuostabus zmogus, tiesiog angelas
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 19, 16:14)
na tik jau nereikia dar išpuiksiu nuo tiek pagyrų smagu padėti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 19, 17:14)