Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

Gal kas gali man tą praeitos temos JuodosKatytės ryžą apsivalgiusį katiną atsiųsti?

gbaubinaite @ gmail.com
Atsakyti
JuodaKatyte, turiu visas tavo norimas schemas mirksiukas.gif bet dauguma .xsd formatu verysad.gif aš nebepamenu kokios ten programos reikia kad atidarytų, kažkokios lyg patern maker view ar pan... paklausinėk mergaičių siuvinėjimo temelėj mirksiukas.gif o aš viską tau persiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau šios schemukės, gal galėtumet kuri atsiųsti tiju4 @ yahoo.com rolleyes.gif
user posted image

taip pat šios tik aiškios user posted image
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
gal kuri turit metrikiukui batukus? tik kad butu nei berniukiski, nei mergaitiski (dar nezinau kas gims) ax.gif doh.gif el. pastas: romanciuke@gmail.com is anksto dekoju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 08 19, 15:31)
Gal kas gali man tą praeitos temos JuodosKatytės ryžą apsivalgiusį katiną atsiųsti?

gbaubinaite @ gmail.com

išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2009 08 19, 15:35)
Norėčiau šios schemukės, gal galėtumet kuri atsiųsti tiju4 @ yahoo.com  rolleyes.gif

pirmąjį tuoj išsiųsiu, o antrojo apsižiūrėjau, kad irgi schemutė nelabai aiški doh.gif atsiųsiu vis tiek abi, gal manoji bus bent šiek tiek aiškesnė 4u.gif

QUOTE(romanciuke @ 2009 08 19, 15:40)
sveikos, merginos  4u.gif
gal kuri turit metrikiukui batukus? tik kad butu nei berniukiski, nei mergaitiski (dar nezinau kas gims)  ax.gif  doh.gif  el. pastas: romanciuke@gmail.com is anksto dekoju...  4u.gif

o tu nenori, pvz., kad ir šiuos bačiukus su žaliais raišteliais išsiuvinėt? juk spalvas gali ir pati parinkt, nebūtina pagal spalvų raktą smile.gif

user posted image
Atsakyti
tiju - kūdikėlį išsiunčiau mirksiukas.gif
oj nemačiau jau ir astulia tikriausiai tą patį padarė blush2.gif na nieko, kai jau supuolam padėti tai visos lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
o aš ieškau kažko panašaus į šį (jau anoje temoje rašiau, bet pasikartosiu blush2.gif ), noriu mažam berniukui į vonią išsiuvinėti ax.gif
va dar šitas variantas tiktų bet man jis toks labai niūrus verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 19 rugpjūčio 2009 - 15:07
na situ batuku schema turiu, bet kad tu raisteliu visai nemazai atspalviu yra, na nebent bandyt is akies kaip nors graziai kad nueitu tie spalvu perejimai... kazkaip baisu rizikuot truputi... blush2.gif be to paziurjau, kad nelabai aiskia ju schema turiu... blush2.gif o ir spavu raktas matyt kazkur isimaise, neberandu... tai gal kuri galetumet atsiust?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romanciuke: 19 rugpjūčio 2009 - 15:15
rita7777 - dideliausias aciu tau is visos sirdies user posted image
tu nuostabus zmogus, tiesiog angelas user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 19, 16:14)

na tik jau nereikia blush-anim-cl.gif nail.gif lotuliukas.gif dar išpuiksiu nuo tiek pagyrų lotuliukas.gif smagu padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 19, 17:14)

drinks_cheers.gif as ir prisidedu,dekui uz visas shemutes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 08 19, 16:28)
drinks_cheers.gif as ir prisidedu,dekui uz visas shemutes 4u.gif  wub.gif

mirksiukas.gif jei tik galėsiu padėti visada taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti