Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

Merginos gelbėkit help.gif help.gif Kažkada buvau radus tokią fainuolišką varną su ausinėm, nu neva kruta muzikė (šalia lyg ir magnetofonas dar padėtas.... g.gif g.gif ) Tai dabar sesės vaikas užsimanė tos varnos, o aš nerandu jau jos..... doh.gif doh.gif doh.gif Gal kuri nors galit patart kur paieškot, nes jau nebesumanau kur bežiūrėt.....
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 28, 18:01)
Gal kuri turit nuoroda , kur butu skirtuku didesnis pasirinkimas.   ax.gif

Milijonai skirtuku čia: http://photofile.ru/...dr/2414076/all/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 28 rugpjūčio 2009 - 20:31
sveikos.. gal kuri zinote kur galeciau rasti sio paveikslelio schemute http://picasaweb.goo...108713465104754
butu didelis aciu rasykit i a.z arba jei turite schemute tai i sigitele.isdykele@gmail.com
labai aciu..
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 28, 21:29)

aciu hi.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 28, 20:32)
nelabai supratau, ko ieškai  g.gif  gal gali kokį pavyzdį įdėt, kur jau esi išsisiuvinėjus?

Su idejimu man sunku ax.gif na bandysiu paaiskinti,tai nera konkreciai portretas,bet kaip sakant "zvilgsnis" buna akys,nosis lupos,labai grazus paveikslai kai pasikabinau ant sienos.Na as tikrai negaleciau pasakyti,kad visas veidas,bet na toks tikras zvilgsnis.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 28, 20:17)
Merginos gelbėkit  help.gif  help.gif Kažkada buvau radus tokią fainuolišką varną su ausinėm, nu neva kruta muzikė (šalia lyg ir magnetofonas dar padėtas.... g.gif  g.gif ) Tai dabar sesės vaikas užsimanė tos varnos, o aš nerandu jau jos.....  doh.gif  doh.gif  doh.gif Gal kuri nors galit patart kur paieškot, nes jau nebesumanau kur bežiūrėt.....

gal tame rusių siuvinėjimo forume paieškok g.gif ten tokių "prikolnų" schemelių būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas matėt ar turit kokybiška schema?
user posted image

ssamantaa999@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 29 rugpjūčio 2009 - 17:07
QUOTE(dragon @ 2009 08 28, 19:04)
g.gif Sveikos merginos,turiu dideli prasyma.Padekit,surasti zmogaus veido shemu,perejau visa foruma,anksciau buvau radus ir keleta issisiuvinejau.Noriu dar,oir yra norinciu,kad issiuvineciau,Jei kas turi imeskit i   vzvrikis@gmail.com  isanksto dekoju ax.gif

Paziurek CIA daug zmoniu visokiu, gal kas tiks mirksiukas.gif
gal tokie?
user posted image schema
user posted image schema (4 sekantys lapai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 29 rugpjūčio 2009 - 17:43
gal kas turit lietuviskos abeceles schemute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 28, 21:29)

Tikrai fantastiski skirtukai ir kiek daug! thumbup.gif Issirinkau keleta schemuciu, bet atsispausdint sunkiai sekasi, visos tokios "plaukiancios", neryskios..... doh.gif ar cia as, varna, nemoku?g.gif

Beje merginos, labai uzsimaniau vaikams skirtukus i knygas padaryt, o niekada to nedariau. Patarkit kaip darot- vienpusi? Ar kita puse medziaga apsiuvat? Ar kaip? O gal turit kokia metodine nuoroda nete kaip juos daryt? 4u.gif sorry jei ne i tema as cia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 08 30, 10:54)
Tikrai fantastiski skirtukai ir kiek daug!  thumbup.gif Issirinkau keleta schemuciu, bet atsispausdint sunkiai sekasi, visos tokios "plaukiancios", neryskios.....    doh.gif ar cia as, varna, nemoku?g.gif

Beje merginos, labai uzsimaniau vaikams skirtukus i knygas padaryt, o niekada to nedariau. Patarkit kaip darot- vienpusi? Ar kita puse medziaga apsiuvat? Ar kaip? O gal turit kokia metodine nuoroda nete kaip juos daryt?  4u.gif  sorry jei ne i tema as cia.... blush2.gif

As siuvinejau skirtukus,bet juos dariau dvigubus ir ant specialios,siuvinejimui skirtos juosteles.Ji mazdaug 5 cm plocio ir apsiutais krastais jau.I vidu dejau plastikinio padekliuko juostele del tvirtumo.Nezinau,ar aiskiai parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2009 08 30, 10:14)
As siuvinejau skirtukus,bet juos dariau dvigubus ir ant specialios,siuvinejimui skirtos juosteles.Ji mazdaug 5 cm plocio ir apsiutais krastais jau.I vidu dejau plastikinio padekliuko juostele del tvirtumo.Nezinau,ar aiskiai parasiau smile.gif

Labai aiskiai thumbup.gif viska supratau, dekui 4u.gif
Atsakyti