Merginos gelbėkit Kažkada buvau radus tokią fainuolišką varną su ausinėm, nu neva kruta muzikė (šalia lyg ir magnetofonas dar padėtas.... ) Tai dabar sesės vaikas užsimanė tos varnos, o aš nerandu jau jos..... Gal kuri nors galit patart kur paieškot, nes jau nebesumanau kur bežiūrėt.....
QUOTE(etaeta @ 2009 08 28, 18:01)
Gal kuri turit nuoroda , kur butu skirtuku didesnis pasirinkimas.
Milijonai skirtuku čia: http://photofile.ru/...dr/2414076/all/
sveikos.. gal kuri zinote kur galeciau rasti sio paveikslelio schemute http://picasaweb.goo...108713465104754
butu didelis aciu rasykit i a.z arba jei turite schemute tai i sigitele.isdykele@gmail.com
labai aciu..
butu didelis aciu rasykit i a.z arba jei turite schemute tai i sigitele.isdykele@gmail.com
labai aciu..
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 28, 21:29)
aciu
QUOTE(astulia @ 2009 08 28, 20:32)
nelabai supratau, ko ieškai gal gali kokį pavyzdį įdėt, kur jau esi išsisiuvinėjus?
Su idejimu man sunku na bandysiu paaiskinti,tai nera konkreciai portretas,bet kaip sakant "zvilgsnis" buna akys,nosis lupos,labai grazus paveikslai kai pasikabinau ant sienos.Na as tikrai negaleciau pasakyti,kad visas veidas,bet na toks tikras zvilgsnis.
QUOTE(čiolė @ 2009 08 28, 20:17)
Merginos gelbėkit Kažkada buvau radus tokią fainuolišką varną su ausinėm, nu neva kruta muzikė (šalia lyg ir magnetofonas dar padėtas.... ) Tai dabar sesės vaikas užsimanė tos varnos, o aš nerandu jau jos..... Gal kuri nors galit patart kur paieškot, nes jau nebesumanau kur bežiūrėt.....
gal tame rusių siuvinėjimo forume paieškok ten tokių "prikolnų" schemelių būna
Gal kas matėt ar turit kokybiška schema?
ssamantaa999@gmail.com
ssamantaa999@gmail.com
QUOTE(dragon @ 2009 08 28, 19:04)
Sveikos merginos,turiu dideli prasyma.Padekit,surasti zmogaus veido shemu,perejau visa foruma,anksciau buvau radus ir keleta issisiuvinejau.Noriu dar,oir yra norinciu,kad issiuvineciau,Jei kas turi imeskit i vzvrikis@gmail.com isanksto dekoju
Paziurek CIA daug zmoniu visokiu, gal kas tiks
gal tokie?
schema
schema (4 sekantys lapai)
gal kas turit lietuviskos abeceles schemute
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 28, 21:29)
Tikrai fantastiski skirtukai ir kiek daug! Issirinkau keleta schemuciu, bet atsispausdint sunkiai sekasi, visos tokios "plaukiancios", neryskios..... ar cia as, varna, nemoku?
Beje merginos, labai uzsimaniau vaikams skirtukus i knygas padaryt, o niekada to nedariau. Patarkit kaip darot- vienpusi? Ar kita puse medziaga apsiuvat? Ar kaip? O gal turit kokia metodine nuoroda nete kaip juos daryt? sorry jei ne i tema as cia....
QUOTE(Gytė @ 2009 08 30, 10:54)
Tikrai fantastiski skirtukai ir kiek daug! Issirinkau keleta schemuciu, bet atsispausdint sunkiai sekasi, visos tokios "plaukiancios", neryskios..... ar cia as, varna, nemoku?
Beje merginos, labai uzsimaniau vaikams skirtukus i knygas padaryt, o niekada to nedariau. Patarkit kaip darot- vienpusi? Ar kita puse medziaga apsiuvat? Ar kaip? O gal turit kokia metodine nuoroda nete kaip juos daryt? sorry jei ne i tema as cia....
As siuvinejau skirtukus,bet juos dariau dvigubus ir ant specialios,siuvinejimui skirtos juosteles.Ji mazdaug 5 cm plocio ir apsiutais krastais jau.I vidu dejau plastikinio padekliuko juostele del tvirtumo.Nezinau,ar aiskiai parasiau
QUOTE(JustArm @ 2009 08 30, 10:14)
As siuvinejau skirtukus,bet juos dariau dvigubus ir ant specialios,siuvinejimui skirtos juosteles.Ji mazdaug 5 cm plocio ir apsiutais krastais jau.I vidu dejau plastikinio padekliuko juostele del tvirtumo.Nezinau,ar aiskiai parasiau
Labai aiskiai viska supratau, dekui