Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

Na persiprašau,gal per riebiai pasakiau,bet čia savo ir kitų forumiečių labui.Nes patyrusios schemų ieškotojos gali išsibėgioti,tada naujokėm ir nepatyrusiom paieškose,tokiom kaip aš,gali nebepadėti.Nes tingės skaityt prašymų ir tarp jų gali nepastebėt jusų ieškomų schemučių.Gerbkim jų laiką.Nors rita777tavo tiesa.Tvarkos nebus vistiek. Taigi nesinervinkim.
Atsakyti
na pamirškim viską, yra kaip yra drinks_cheers.gif geriau kibkim viena kitai į paieškų pagalbą 4u.gif taigi kas ko ieško? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, GYVENKIME DRAUGIŠKAI mirksiukas.gif
Nesipykim 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif

Visos esam šaunuolės gražuolės blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Kažkur mačiau tris baltas šokėjas žaliam fone, gal galima būtų gauti schemutę ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 24, 16:24)
man pačios pačiausios atvirutės yra šios  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

bigsmile.gif o kaip ta grozi reikia pasidaryti...????
O cia tai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
grasimm
Pirmiausiai reikia turėti schema, vėliau išsisiuvinėti, o galiausiai iklijuoti i atvirute.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turit schemą, nes su reikalinga programa man atidaro tik paveiksliuką, tik ją ir atspausdina. Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
rasyte31@yahoo.com
Tikiu, kad Giedrei su tomis savo aguonomis jau atsibodau nerealiai... blush2.gif

http://stitchfanclub...tvtzln0ywut.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mil@na: 25 rugpjūčio 2009 - 10:43
QUOTE(grasimm @ 2009 08 25, 08:11)
bigsmile.gif  o kaip ta grozi reikia pasidaryti...????
O cia tai labai grazu 4u.gif

Vieną esu siuvinėjusi. Žr. mano parašą.

Geriausia priemonė atsikratyti žinučių "ir man" yra nereaguoti į jas ir nepulti siųsti, jei nepaprašoma per AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 25 rugpjūčio 2009 - 10:43
QUOTE(Dvi @ 2009 08 25, 11:43)
Vieną esu siuvinėjusi. Žr. mano parašą.

Geriausia priemonė atsikratyti žinučių "ir man" yra nereaguoti į jas ir nepulti siųsti, jei nepaprašoma per AŽ.

drinks_cheers.gif good.gif aš irgi taip manau!!!
o į temą kalbant tai gal dar kas nors turite kokių gražių atviručių schemelių? ax.gif ypač ieškau vaikiškų su skaičiukais ar kažko panašaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 25 rugpjūčio 2009 - 10:57
QUOTE(Mil@na @ 2009 08 25, 10:41)
Mergaitės, gal kas turit schemą, nes su reikalinga programa man atidaro tik paveiksliuką, tik ją ir atspausdina. Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
rasyte31@yahoo.com
Tikiu, kad Giedrei su tomis savo aguonomis jau atsibodau nerealiai... blush2.gif

http://stitchfanclub...tvtzln0ywut.jpg

O gal tokios patiktų: http://www.streampho...n/95612/?page=1
Atsakyti
rita7777, tokių vaikiškų radau ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2009 08 25, 14:17)
rita7777, tokių vaikiškų radau  ax.gif

labai ačiū 4u.gif
o gal dar kas galite padėti rasti skaičių kokių (reikia "6")? sugalvojau atviruką greit padaryti ir laiko visai nedaug turiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 25 rugpjūčio 2009 - 13:47
rita7777, su skaičiais tokius tik radau
user posted image user posted image

O čia paprasti skaičiai
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 25 rugpjūčio 2009 - 14:49