Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(rita7777 @ 2009 08 24, 19:25)
padaryta  mirksiukas.gif

gal galima butu ir man sitas shemutes 4u.gif is anksto dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ei,kiek galima teršt temą su prašymais. Negi taip sunku per Až prašyt. Jau n-kartų šnekėta. Gal pagaliau persiorientuojam? Ar čia tik mane užknisa? Tada tiek to. Pelės ratelis greit sukasi.
Atsakyti
sveikos,
gal kas turit sita paukstuka???gal galetumet atsiusti i azuolinezasis@gmail.comuser posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 08 24, 20:25)
Ei,kiek galima teršt temą su prašymais. Negi taip sunku per Až prašyt. Jau n-kartų šnekėta. Gal pagaliau persiorientuojam? Ar čia tik mane užknisa? Tada tiek to. Pelės ratelis greit sukasi.

ogo koks pyktis unsure.gif
Atsakyti
Bet rimtai, mergaitės, prašykim schemų per až, nes dabar 50 proc. temos tik prašymai doh.gif
Atsakyti
Taip taip meginos, aš už schemu "kaulyjima" per až nono.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 24, 21:01)
Taip taip meginos, aš už schemu "kaulyjima" per až nono.gif

na jai jus tai vadinate kaulyjimu soris daugiau ne vienos schemos neprasysiu.
atsiprasau uz sutrukdyma Jusu brangaus laiko siunciant viena kita schema
sekmes darbuose
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 08 24, 21:40)
sekmes darbuose

Argi mes kalbam apie nesidalijimą schemomis? g.gif Ar atkreipei dėmesį, kad kabutėse šis žodis buvo? Tikiuosi, praeis pačiai tas neaiškus pyktis, kabinėjimasis ir ryt jau viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 08 24, 22:40)
sekmes darbuose

Man tikrai negaila, jei turiu, tai visad atsiunčiu, tiesiog žmogui, kuris siunčia schema mano manimu (man) butu patogiau kad rašytumet i až, nes bendru taisykliu laikytis reikia, ir nesureikšminkit per dayg, ir Ačiū už palinkėjimą 4u.gif

*Laume*
Ačiu už palaikyma thumbup.gif man nebereikia litanijos rašyti drinks_cheers.gif

O šiaip nėra ko pyktis, juk viskas tik dėl bendros tvarkos
Geriau padekokim krepšininkams už laimėjimą, jei pyktis reikia del tokiu dalyku lithuania.gif
Atsakyti
čia juk yra viešas forumas ir tikrai neverta gadintis nervų ir pyktis 4u.gif vienoms vienaip atrodo gerai, kitoms kitaip, taigi nekreipiam į nieką dėmesio ir toliau dalijamės schemelėmis drinks_cheers.gif 4u.gif kas nepatinka tiesiog nematykim juk gyvenime ir taip daug streso ir pykčio taigi nors šitą forumą pasilikime kaip RAMYBĖS UOSTĄ kur ateiname pailsėti ir pasinerti į sau malonią veiklą 4u.gif o tvarkos tikrai nepadarysime, nes visos esame labai skirtingos taigi ir elgesys bei požiūris taip pat labai skiriasi ax.gif
Atsakyti
Bet stengtis turim visos, o ne numesti viską tam pasakymui visos esam skirtingos ir darykim, kaip norim... Juk namie apsitvarkom, ar ne? mirksiukas.gif Tai ir čia stenkimės palaikyt tvarką 4u.gif Niekas nieko nereikalauja juk, tiesiog siūlo pačiom nepasimest tarp tėmelės puslapių smile.gif

Visoms kantrybės ir ramybės drinks_cheers.gif Ieškom ir dalinamės toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Laume*: 24 rugpjūčio 2009 - 21:00
tą tvarką bandoma palaikyti jau oj kaip seniai bet vis atsiranda tokių kurioms tikriausiai priimtina kitokia tvarka doh.gif taigi tada gaunasi dideli pykčiai ir man asmeniškai jau geriau skaityti pasikartojančias žinutes "ir man gal galima" negu pykčius kažkokius ax.gif čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Papildyta:
gal kas turite:
user posted image
Atsakyti