Niu o manęs tiek daug dalykų nenervina, kiks js, nes nebūna tai. Pvz. tai aš noriu valgyt lovoje, o ne jis, tai jis nervinas kai aš čiaudau:) o jei dar žagsiu ant klozeto kraštų nesisioja. Bet tikrai yra kas labai nervina, tai manęs negirdėjimas. Kai kvieti valgyt, turi kartot 10kartų, kai kažko paklausi išgirsta tik iš 3karto, nevisada taip, bet laaabai dažnai. Šie du pgr. dalykėlaii mane erzina
Labiausiai tai erzina jo letumas, nesnekejimas (prie to pridedu, kad nemoka savo nuomones apgint, 'pastovet uz save') netvarkingumas (tiksliau, jis daug graziau namus sutvarko nei as, bet tam ilgai ruosiasi ), cepsi ..
Erzina, kad yra darboholikas..
Erzina, kad nemegsta linksmintis ten kur daug zmoniu (pvz klubai, kavines), jam simta kart geriau poilsis gamtoje..
Erzina, kad yra darboholikas..
Erzina, kad nemegsta linksmintis ten kur daug zmoniu (pvz klubai, kavines), jam simta kart geriau poilsis gamtoje..
QUOTE(Emse @ 2005 05 19, 14:45)
Pavyzdziui mane labai nervina kai maniskis nenuleidzia dangcio tualete. Nors kiek kartu jam tai sakiau - jokios naudos.
Arba kai palieka tapkes ant tako , o as einu ir kliunu uz ju
O kaip jus? Kokiu keistu iprociu turi jusu vyras kuriu jus negalit pakesti?
Arba kai palieka tapkes ant tako , o as einu ir kliunu uz ju
O kaip jus? Kokiu keistu iprociu turi jusu vyras kuriu jus negalit pakesti?
Maniškis irgi tapkes numeta vidury kambario, rūko, namuose dažniausiai padaro tai ko prašau/nurodau, bet jei neprašau/nenurodau, tai ir nedaro, o tai kartais nervina
Nors kartais pats griebia siurblį, šluotą ir tvarko namus, tada aš būnu apšalusi
O KrissTinos vyras tai labai lankstus, arba jaunas, arba paklusnus
Aha, mane irgi nustebino, kad KrissTinos vyrui pakako tik pasakyti ir viskas susitvarke. Butu paprasta gyventi Jei as taip pasakyciau, tai 0 demesio Nori ir nenuleidzia...
svarbu - kaip pasakyt...
QUOTE(KrissTina @ 2005 05 20, 07:33)
Tokios temos jau aptarinėjamos :
http://www.supermama...?showtopic=4783
http://www.supermama...showtopic=32215
O šiaip tai galiu pasakyt, mano vyras irgi nenuleidinėjo dangčio toolike, nu ir ką, vietoj to, kad kažkam guostis, kaip mane tai nervina, vieną kartą jam išėjus iš ten, sulaikiau prie durų, ir pasakiau:"zuikuti, negi sunku nuleist dangtį atgal, būk geras, nepamiršk to padaryt " patikėkit manim, tai labai gerai suveikė.
Sakot nervuoja kai kramto nagus???
Mano vyras, kai pradėjom draugaut ir su iki gyvuonies nukramtytais nagais buvo.
Aš paėmiau kartą jo ranką, kai kramtė nagus ir pasakiau:"Tavo tokios gražios rankos, nu bet nagai kokie baisūs " ir pasiėmiau dilde ir iš to kas buvo galima dar pamėginiau manikiūrą padaryt.Kai tik matydavau, kad bent kiek paauga nagai, visada nukirpdavau ir padildindavau.Kai po kurio laiko, pats pamatė pokyčius, kurie buvo laaabai pastebimi, dabar beveik visada, paaugus nagam atsineša žirklutes, aš jam nukerpu nagučius ir pamanikiūrinu
Taip kad kalbėti apie tai, kas nervina vyro elgesyje - tuščias laiko gaišimas, geriau pagalvokit, kaip padaryt, kad taip nebūtų.
Patikėkit manim, tai tikrai nėra labai sunku, su sąlyga, kad myli tą žmogų,,,
http://www.supermama...?showtopic=4783
http://www.supermama...showtopic=32215
O šiaip tai galiu pasakyt, mano vyras irgi nenuleidinėjo dangčio toolike, nu ir ką, vietoj to, kad kažkam guostis, kaip mane tai nervina, vieną kartą jam išėjus iš ten, sulaikiau prie durų, ir pasakiau:"zuikuti, negi sunku nuleist dangtį atgal, būk geras, nepamiršk to padaryt " patikėkit manim, tai labai gerai suveikė.
Sakot nervuoja kai kramto nagus???
Mano vyras, kai pradėjom draugaut ir su iki gyvuonies nukramtytais nagais buvo.
Aš paėmiau kartą jo ranką, kai kramtė nagus ir pasakiau:"Tavo tokios gražios rankos, nu bet nagai kokie baisūs " ir pasiėmiau dilde ir iš to kas buvo galima dar pamėginiau manikiūrą padaryt.Kai tik matydavau, kad bent kiek paauga nagai, visada nukirpdavau ir padildindavau.Kai po kurio laiko, pats pamatė pokyčius, kurie buvo laaabai pastebimi, dabar beveik visada, paaugus nagam atsineša žirklutes, aš jam nukerpu nagučius ir pamanikiūrinu
Taip kad kalbėti apie tai, kas nervina vyro elgesyje - tuščias laiko gaišimas, geriau pagalvokit, kaip padaryt, kad taip nebūtų.
Patikėkit manim, tai tikrai nėra labai sunku, su sąlyga, kad myli tą žmogų,,,
Oho kokia KANTRYBE. ko gero vyras, del kurio verta stengtis...o kiek laiko jus kartu?
QUOTE(mumis1 @ 2005 06 02, 16:38)
Oho kokia KANTRYBE. ko gero vyras, del kurio verta stengtis...o kiek laiko jus kartu?
ketvirti metai \ir tai tikrai Vyras, dėl kurio verta stengtis, juo labiau, kad ir jis stengiasi...
mane labiausiai nervina tas, kad jis pasideda savo daiktus bele kur, o po to kai reikia, pats neberanda tai visada, jei reikia ko, manes klausia, kur tas, kur anas. is pradziu dar vaiksciojau paskui ir dedavau i vietas, kad nors pati zinociau, kur kas guli, o dabar paprasciausiai nebesikisu ir kai eilini karta klausia, kur jo svarios kelnes, atsakau : "o kas geriau turi tai zinot, tu ar as?" tai pamazu persiaukleja...
O mano vyras geria labai, aš jo prašiau ir gražiuoju, ir piktuoju, ir kaip tik įmanoma, bet jis vis vien geria, o mane tai žiauriai nervina. Ir jau nusibodo stengtis dėl jo, nes jis pats dėl savęs nesistengia ir net noro nerodo. Ooooo.... kad tik ta problema būtų dėl WC dangčio, aš jį pati uždenginėčiau, kad tik jis negertų....
Didelis namiseda, dangcio ir tulike nenuleidzia, ir dar labiausiai nervina, jei eina parde tai nuperka tik ta kas sarasiuke parasyta, nieko daugiau... netgi nepagalvoja apie mus, gal mes ko nors skanaus norim, apart darzoviu ir mesos o as i parde nemegstu vaiksciot, nes labai nepatinka tept sunkius maisus is jos
QUOTE(Jurgitele @ 2005 06 03, 11:57)
Didelis namiseda, dangcio ir tulike nenuleidzia, ir dar labiausiai nervina, jei eina parde tai nuperka tik ta kas sarasiuke parasyta, nieko daugiau... netgi nepagalvoja apie mus, gal mes ko nors skanaus norim, apart darzoviu ir mesos o as i parde nemegstu vaiksciot, nes labai nepatinka tept sunkius maisus is jos
ot problema , taigi įsirašykit daugiau sąrašiuke, ko norit ir nupirks .