Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

QUOTE(Herta @ 2004 04 10, 21:17)
Dar mane nervina jo čiaudėjimas.Nu jau taip garsiai,kad ir numirėlį prikeltų. blink.gif

Aha, mane irgi tas žiauriai užknisa doh.gif ph34r.gif O dar tas čiaudėjimas ne tik labai garsus, bet ir toks dažnas, ar kaip čia pasakius rolleyes.gif Niekad nebūna, kad po 1-2 kartus atsičiaudėtų. Jau kai pradeda, tai 6-7 kartus huh.gif . Taip ir norisi gun_rifle.gif
Atsakyti
supergirl, "serijinis" čiaudėjimas -vienas iš alerginės slogos simptomų. Gal jam gydytojo reikia, o ne suirzusios žmonos? biggrin.gif
Atsakyti
Erzina turbūt daugelis Jūsų čia išvardintų dalykų: nesiklausymas, kai kalbi, "Formulės" žiūrėjimas - šventas reikalas, Kompo užvaldymas vakarais ir pan. Bet turbūt labiausiai užknisa jo nuolatiniai klausinėjimai: Kur tas ir anas? Kur padėjai tą? Kur yra anas? Lyg svetimi, o ne jo paties namai būtų! Lyg jis pats čia negyventų! Toks vaizdas, kad namuose nieko nežino ir pasiklystų! doh.gif
Atsakyti
labiausiai erzina netvarkingumas, o ypac nesvariu kojiniu ir triusiku palikinejimas prie lovos. doh.gif nuotaika visai dienai sugadinta
Atsakyti
oii......maniskis ir gi kazkaip klauso, bet kai paprasau pakartot, pasirodo kad nieko negirdejo gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Pavyzdziui mane labai nervina kai maniskis nenuleidzia dangcio tualete. ax.gif Nors kiek kartu jam tai sakiau - jokios naudos.
Arba kai palieka tapkes ant tako doh.gif , o as einu ir kliunu uz ju g.gif
O kaip jus? Kokiu keistu iprociu turi jusu vyras kuriu jus negalit pakesti? biggrin.gif
Atsakyti
Mane nervina kai nesasi i kambari valgyti visokiu cipsus, reisutus ir tt. ir amzinai pritrupina, o valyti reikia man schmoll.gif
Dar , kad palieka savo tapkes ant tako, o as uz ju kliunu schmoll.gif
Atsakyti
Kramto nagus blink.gif
Atsakyti
Tokios temos jau aptarinėjamos :

http://www.supermama...?showtopic=4783

http://www.supermama...showtopic=32215

O šiaip tai galiu pasakyt, mano vyras irgi nenuleidinėjo dangčio toolike, nu ir ką, vietoj to, kad kažkam guostis, kaip mane tai nervina, vieną kartą jam išėjus iš ten, sulaikiau prie durų, ir pasakiau:"zuikuti, negi sunku nuleist dangtį atgal, būk geras, nepamiršk to padaryt smile.gif" patikėkit manim, tai labai gerai suveikė.
Sakot nervuoja kai kramto nagus???
Mano vyras, kai pradėjom draugaut ir su iki gyvuonies nukramtytais nagais buvo.
Aš paėmiau kartą jo ranką, kai kramtė nagus ir pasakiau:"Tavo tokios gražios rankos, nu bet nagai kokie baisūs doh.gif " ir pasiėmiau dilde ir iš to kas buvo galima dar pamėginiau manikiūrą padaryt.Kai tik matydavau, kad bent kiek paauga nagai, visada nukirpdavau ir padildindavau.Kai po kurio laiko, pats pamatė pokyčius, kurie buvo laaabai pastebimi, dabar beveik visada, paaugus nagam atsineša žirklutes, aš jam nukerpu nagučius ir pamanikiūrinu smile.gif

Taip kad kalbėti apie tai, kas nervina vyro elgesyje - tuščias laiko gaišimas, geriau pagalvokit, kaip padaryt, kad taip nebūtų.
Patikėkit manim, tai tikrai nėra labai sunku, su sąlyga, kad myli tą žmogų,,,
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 05 15, 22:23)
supergirl, "serijinis" čiaudėjimas -vienas iš alerginės slogos simptomų. Gal jam gydytojo reikia, o ne suirzusios žmonos? biggrin.gif

Tai taip ir yra rolleyes.gif tik niekaip jam neišaiškint, kad pas gydytoją reiktų apsilankyt dėl to...
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 05 15, 21:23)

Tipinis maniskio ciaudejimas. Ciaudo kokias 5 min be sustojimo. Bet svarbiausia, kad ir vaikas ta paveldejo. As nusiciaudau ir viskas, o jie jei jau pradeda tai sunku sustabdyti.Saudo kaip is patrankos. gun_bandana.gif Kai abu sloguoja, man kazkoks kosmaras.
tease.gif
Atsakyti
Man turbut lengviau isvardyt kas neerzina,nei kas erzina.Paskaicius jusu postus beveik kiekvienai tureciau pritarti.Ir garsus nusiciaudimas,ir klozeto krastu apsiusiojimas,ir valgymas lovoje,ir kojiniu(nesvariu)metimas,ir negirdejimas,ir garsus pezdejimas kas 3min.,ir klausinejimas kas?kur?kada?ir t.t... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti