QUOTE (kutveluke @ 2004 05 08, 14:11) |
Oj tai prisijuokiau, kartais iki asaru O maniskis, as pasakysiu, ir nosi krapsto, ir letumas neispasakyyyyytas, jis visada dar tik *pasiruosimo stadijoje*, visada as turiu ji skatinti eiti, kazka daryti, priminti ka padaryti, nes pats nesusipranta niekaip Uh.. Bet dabar jis bent jau stengiasi, kad tik buciau patenkinta |
Taviskis irgi nedatiopa
Maniskis irgi ramtadrylia ramtaitai isperstu
Su daugeliu savo vyro trukumais apsipratusi, bet labiausiai mane nervina jo stobriskumas arba mokejimas susivaldyti. Kai susigincijam as visa degu ir viska pasakau, o jis atvirksciai gali nieko nepasakyti arba jau kai drebtels Kartais buna labai netaktiskas
oi, mamos ir as issiliesiu : sedziu beveik jau visa diena namie, kol jis isziures visas sporto programas- krepsi, formule...nu negaliu kaip nervina. ne tai kad nieko nepadeda tvarkyt, su vaiku nezaidzia, bet net sekmadienio diena kartu negalim per jo susi*** sporta iseit i lauka. viena nenoriu, juk visdelto savaitgalis
tai va, taip ir sedziu su jumis forume, valgyt darau, vaiku rupinuosi....
tai va, taip ir sedziu su jumis forume, valgyt darau, vaiku rupinuosi....
QUOTE (maka @ 2004 05 09, 15:38) |
Maniskis irgi ramtadrylia ramtaitai isperstu |
Ooohoho talentingas muzikalus nu vienu zodziu
la, kai mane visai uzkniso niekada neplaunami savo puodeliai: gal tris dienas visai tycia neploviau puodeliu !!!!! ketvirta diena ,aisku visi virtuveje esantys puodeliai baigesi.... (tyliai pagalvojau , kad jeigu ka tai dar puodeliu yra salione , indu servizuose), taciau maniskis nebeistveres su visais pasikauksenimais isplove puodelius visus kiek buvo ir piktai drebtelejo: kodel TU NIEKADA NEPLAUNI puodeliu ??????????????( zinote sirdyje buvau labai patenkinta , kad priverciau issiplauti ,bet .... nuo to laiko gal pora menesiu bus praeje...)
negaliu pakesti kada kai gauna priekaista, jog kazko nedaro/nepadare - pasiteisina tuo, kad jam reikia priminti ir pasakyti ka ir kada daryti.. o kai primeni ir pasakai, kad ka darytu - kyla pasipiktinimas kodel vyksta nurodinejimas ir gyvenimo reguliavimas..
begalo erzina ciniskas poziuris i l.rimtus dalykus, slykstus komentarai ar durni isvedziojimai - tipo 'cia juodas jumoras, kuri reikia suprasti'
dar.. kai pavalgius lekstes, irankiai, puodelis ramiai sukraunami plautuveje.. laukiant patogaus momento? ikvepimo?
begalo erzina ciniskas poziuris i l.rimtus dalykus, slykstus komentarai ar durni isvedziojimai - tipo 'cia juodas jumoras, kuri reikia suprasti'
dar.. kai pavalgius lekstes, irankiai, puodelis ramiai sukraunami plautuveje.. laukiant patogaus momento? ikvepimo?
QUOTE (mažoji @ 2004 05 09, 19:51) |
la, kai mane visai uzkniso niekada neplaunami savo puodeliai: gal tris dienas visai tycia neploviau puodeliu !!!!! ketvirta diena ,aisku visi virtuveje esantys puodeliai baigesi.... (tyliai pagalvojau , kad jeigu ka tai dar puodeliu yra salione , indu servizuose), taciau maniskis nebeistveres su visais pasikauksenimais isplove puodelius visus kiek buvo ir piktai drebtelejo: kodel TU NIEKADA NEPLAUNI puodeliu ??????????????( zinote sirdyje buvau labai patenkinta , kad priverciau issiplauti ,bet .... nuo to laiko gal pora menesiu bus praeje...) |
kažkaip nujaučiu, kad vieną kartą vyras apie mane taip parašys
siaubas
Prisijuokiau tai vos ne iki asaru Bet tie vyrai tikrai vienodi.
As vyro kaip ir neturiu, bet turiu sugyventini
Is tikruju mes nesipykstam, bet kartais jis mane net labai nervuoja ....
Labiausiai nervuoja, kad sedi namie nors ir oras lauke puikus....
Sugeba manes negirdeti, nors sneku kokias penkias minutes...
Ir dar siuksles irgi pastoviai palieka prie kriaukles, o ne 30 cm zemiau, t.y. po kriaukle
Vat tai toks tas mano vyras....
As vyro kaip ir neturiu, bet turiu sugyventini
Is tikruju mes nesipykstam, bet kartais jis mane net labai nervuoja ....
Labiausiai nervuoja, kad sedi namie nors ir oras lauke puikus....
Sugeba manes negirdeti, nors sneku kokias penkias minutes...
Ir dar siuksles irgi pastoviai palieka prie kriaukles, o ne 30 cm zemiau, t.y. po kriaukle
Vat tai toks tas mano vyras....
pas mus lygiai taip pat, bet tavam krepšis, sportas, o maniškiui vis reikalai.Susigalvos jų begales, vis konors reikia jam. O aš vis viena su vaiku.
Mane erzina labai daug kas, o kartais niekas
Erzina alaus gėrimas vakare ir kasdieninis lipimas ant svarstyklių pažiūrėti ar neauga svoris nuo jo
Erzina nesupratimas - kaip norėčiau, kad ką nors padarytų neprašomas - paruoštų valgyti, atneštų kavos, nuvalytų dulkes (neprašomas visada plauna indus )
Erzina tai, kad gėlių nedovanoja be progos
Erzina tai, kad nesako, jog aš graži (retai sako tiksliau)
Erzina tai, kad mėgsta pabrėžti koks jis geras ir palyginti save su kitais
Erzina tai, kad per mažai pasitiki savimi
Erzina tai, jog kai aš noriu pabūti tik dviese - jį užpuola reikalai
Erzina tai, jog išgėręs labiau myli kitas
Erzina tai, jog jis erzina mūsų dukrą
Erzina tai, kad pastoviai bamba, kad aš jį peikiu
Erzina alaus gėrimas vakare ir kasdieninis lipimas ant svarstyklių pažiūrėti ar neauga svoris nuo jo
Erzina nesupratimas - kaip norėčiau, kad ką nors padarytų neprašomas - paruoštų valgyti, atneštų kavos, nuvalytų dulkes (neprašomas visada plauna indus )
Erzina tai, kad gėlių nedovanoja be progos
Erzina tai, kad nesako, jog aš graži (retai sako tiksliau)
Erzina tai, kad mėgsta pabrėžti koks jis geras ir palyginti save su kitais
Erzina tai, kad per mažai pasitiki savimi
Erzina tai, jog kai aš noriu pabūti tik dviese - jį užpuola reikalai
Erzina tai, jog išgėręs labiau myli kitas
Erzina tai, jog jis erzina mūsų dukrą
Erzina tai, kad pastoviai bamba, kad aš jį peikiu
mane erzina vienintelis dalykas- kai ginčo metu jis " įjungia gynybą" ir vietoj argumentų prasideda plokšti atsikalbinėjimai. Priežastį suvokiu-prieš mano argumentus atsilaikyti nelengva,tačiau ginčas tuomet virsta tik pykčiu be jokios "šviesos tunelio gale". O faina yra tai, kad tokie dalykai kuo toliau, tuo retesni. Aš labai savo vyrą myliu ir juo žaviuosi.