Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

Nu mano vyras taip letas,bet daro viska namie,padeda man nuolat.Daznai iseinu is namu,tai mazaja daboja ,eina i lauka su ja.
Aisku letumas erzina,bet jau baigiu priprast.
Atsakyti
QUOTE (neutralas @ 2004 05 04, 04:53)
Retorinis klausimas wink.gif : o jūs pačios oro negadinat kai miegat g.gif rolleyes.gif

ash gadinu blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

vot bijau ,kai uoshvis grish ir reikes kartu su juo miegot vienam kambary, kas tada bus blink.gif blink.gif blink.gif netapsiu jo sunaus ishrinktaja-atkalbes laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Bureja @ 2004 05 04, 07:59)
vot bijau ,kai uoshvis grish ir reikes kartu su juo miegot vienam kambary,

Kas čia per nuotykiai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
aha maniskis irgi kalbet daug nemegsta ir labai nervuoja,ar savaitgalis ar paprasta diena vis namie ir namie,o kad namie remonta pabaigtu,tai ne jis geriau ingus plauna,o labiausiai nervuoja kai as sedziu prie kompo ar seip ka darau ir stovi salia taip ikyriai...siaubas nepakenciu! mad.gif

prasau i miska su draugais ar kur vaziuot,tai tempia guma iki vakaro ir sako jau velu...ir visada tas pats,o dar toks dalykas yra tai man juokas ima,kai tik reik eit i maxima ar senukus,niu seip i didesne parduotuve,tai jam pilva sukt pradeda,tai galva sukasi ir visada taip,nesuprantu,kas jam zmoniu fobija? g.gif

ir teisingai riaugeja ir bezda,kaip ir daugelis

Bet ir ka berasyciau,bet ne kiekvienas suplauna indus man net nespejus nueiti i virtuve,issiurbliuja kambarius situ darbu jau 2 metus nedarau visai ir bulves visada skuta,cia jau kai as nuskutu tai jam staigmena,net pyksta,kad jo darba atemiau smile.gif

visi jie turi savo + ir -

va tep wink.gif
Atsakyti
maniškis tai degtukas - greit užsidega, greit užgęsta, kai aš dar tik pradedu pykti rolleyes.gif
o labiausiai erzina jo nuolatinis buvimas "pasiruošimo stadijoj" cool.gif - t.y. jis visą laiką vis ruošiasi ką nors daryti. Nesuprantu - suplanavai, griebei, padarei, ir baigtas kriukis. Kur tau... dry.gif
Atsakyti
mane labiausiai nervina, kai jis vakare į lovą šaltas ateina.Aš jam liepiu maudytis po karštu dušu, bet kol ateina jis jau atšąla ir paskui aš jį turiu šildyti.
Atsakyti
Maniskis ir tikras bezdalu karalius. Del to as ji pupsium vadinu smile.gif Dar nervina, kad jam pastoviai viska reikia sakyt ir rodyt, bet jis visvien greit viska pamirsta. Arba dar pykstu del netvarkingumo : kur ede, ten lekste paliko ar obuolio grauztuka, kojines bilekur numete, grizes is duso slapia ranksluosti susuko ir padejo. Nedatiopa kazkoks wacko.gif
Atsakyti
Ex dalyvis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 25 gegužės 2004 - 20:25
QUOTE (miau @ 2004 05 06, 16:24)
Nedatiopa kazkoks  wacko.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif graziai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Aušrinė @ 2004 04 07, 09:03)
Maniškis labai retai mane suerzina. Bet visko gi būna...
Labai nervina, kai jis negirdi - pvz sėdi prie kompo, o aš ką nors pasakoju, po to ko nors paklausiu ir po geros minutės tylos pasidaro aišku, kad jis nė nesikalusė... (Krešinį žiūrint jau net nebesistengiu pasikalbėt...)

Taip jau gamta surede, kad pas juos vienu metu sugeba dirbti tik vienas pusrutulis biggrin.gif Va va, jei prie kompo - gali klykauti - vistiek viena miske busi smile.gif Arba TV ziuri irgi neprikalbinsi, neprisauksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Dorata @ 2004 05 07, 08:21)

Sako , nu aš gi darbe dirbu visą dieną ir dar tu nori , kad namie dirbčiau tai kada man pailsėt blink.gif blink.gif blink.gif , kaip Jūms toks išsireiškimas, o aš ką darbe nedirbu tik Jis mad.gif mad.gif , o namų ruošos darbus kas padarys, tai saku pasamdyk tarnaitę tai pamatysi kokį sąrašą ji surašys kiek darbų per dieną padarė,nes kai aš viską sutvarkau jis nesupranta, taigi sako, klad pas mus labai tvarkinga ko tu nori,

Topines frazes: "As gi darbe dirbu", "as gi po darbo pavarges". Toks jausmas, kad mamytes namuose sh mala ir kaljana ruko, o ne mamytes irgi sh pamala, nors dirba (ne namie) tiek pat valandu, o grizus dar tenka ir namie "padirbet". Kartais taip ir norisi viska mest, trenkt per galva ir uzdusint mad.gif
Atsakyti
Oj tai prisijuokiau, kartais iki asaru laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O maniskis, as pasakysiu, ir nosi krapsto, ir letumas neispasakyyyyytas, jis visada dar tik *pasiruosimo stadijoje*, visada as turiu ji skatinti eiti, kazka daryti, priminti ka padaryti, nes pats nesusipranta niekaip dry.gif Uh..
Bet dabar jis bent jau stengiasi, kad tik buciau patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti