Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

Dieve mano!!! Negi visi vyrai tokie nekalbus blink.gif . Maniskis irgi kazkur i kosmosa iskeliaves daznai buna. As buna kai durna plysoju, pasakoju visokias naujienas, o jis matyt tada kaip ir rysio su zeme neranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Vukas @ 2004 04 16, 10:01)
Dieve mano!!! Negi visi vyrai tokie nekalbus blink.gif . Maniskis irgi kazkur i kosmosa iskeliaves daznai buna. As buna kai durna plysoju, pasakoju visokias naujienas, o jis matyt tada kaip ir rysio su zeme neranda doh.gif

Šventa tiesa mano irgi iš tokių mad.gif
Atsakyti
O aš maniau, kad esu neišauklėtas unsure.gif Paskaičius jus nuomonę keičiu rolleyes.gif Kita vertus, labai jūs čia švelniai tariant nesimpatiškai vyrus aprašot mad.gif
Atsakyti
QUOTE (neutralas @ 2004 04 16, 10:40)
O aš maniau, kad esu neišauklėtas unsure.gif Paskaičius jus nuomonę keičiu rolleyes.gif Kita vertus, labai jūs čia švelniai tariant nesimpatiškai vyrus aprašot mad.gif

Tai Jūs tokie i esat, bet vistiek be Jūsų negalim tongue.gif
Atsakyti
prisijuokiau aš čia iš jūsų diedų laugh.gif
MB , išgėręs kokio nors gėrimo su burbuliukais kai užžagsės tokiu vienkartiniu žagsuliu, tai aš vos aparpuolio negaunu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Vukas @ 2004 04 16, 10:01)
Dieve mano!!! Negi visi vyrai tokie nekalbus blink.gif .

Tai va, galiu nuramint, kad tikrai ne visi vyrai nekalbūs. Jau maniškis kai užsiveda- sustabdyt neįmanoma blink.gif Neduok pavalgyt , duok pašnekėt blink.gif Atkalba už abu- tiek save, tiek mane. Kartais labai teigiamai įvertinu šį jo bruožą, ypač jei tenka bendraut su mažai žinomais žmonėmis, tai jis gali kalbą išrutuliot nuo oro iki globalinių problemų gvildenimo, bet kai jo šnekos nenutyla žiūrint TV žinias, filmą ar pan., tai užknisa juodai mad.gif Tai čia pirmas erzinantis bruožas, bet jau kitų, tokių kaip perdėtas pedantiškumas, nebeminėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Paskaiciau cia jusu mintis ir pagalvojau:mano vyras ir indus plauna, ir vaikus prausia, ir kt. darbu nevengia clap.gif . Bet yra kita puse: jei ka pamato netvarkoj, tuoj priekaistauja: kodel neislygini rubu (seimai), kodel netvarkyti kambariai ir pan. Zodziu, vaikstanti is paskos kontrole.
Atsakyti
Ex dalyvis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 25 gegužės 2004 - 20:29
DIEVULIAU, KAS TEN PAS JUS PER VYRAI g.gif MANISKIS ZIURIU TIKRAS AUKSAS, PALYGINUS SU APRASYTAIS INDIVIDAIS, ZINOMA YRA ERZINANCIU SAVYBIU, KAIP PAVYZDZIUI, NEISPASAKYYYYYYYYYYYYYYYTAS LETUMAS, KOL JIS MASTO KAIP PADARYTI, KOL 150 KARTU PERKLAUSIA, AR GERAI, TAI AS JAU BUCIAU SENIAI PATI PADARIUS, BET JAU KA PADARO TAI PADARO, SKUSTIS NEGALIU. O DEL TO JUSU BEZDEJIMO... KAZKOKS SIAUBAS ohmy.gif gun_bandana.gif TOKIUS wink.gif
Atsakyti
Jo, tas letumas varo is proto. Dazniausiai jis pasireiskia virtuveje. Kaip vyras plaka sakute kiausini: plioookst, plioookst, tipo, kad neissitaskytu. Neturiu kantrybes ziureti, paimu ir kaip mixeris pavarau. O bulves kaip skuta, kad as per ta laika sunkvezimi priskusciau. Bet svarbu geri ketinimai, ane? uzjauciu tas, kuriu vyrai visai nieko nepadeda. Maniskis tikrai geranoriskas, tik VISKA reikia sakyt. Pats nesusipras. Labiausiai mane biesina, kai jis uzmiehga vakare prie teliko. Prabundu vidury nakties: knarkia kitam kambary, telikas snypscia, sviesa dega. Tada siuntu. Tipo negali iki lovos nueit, kai jau labai miegas apima.
Atsakyti
Duoto žodžio nesilaikymas ir darbų atidėjimas, vis :"Tuoj, tuoj,...." mad.gif
Atsakyti
Retorinis klausimas wink.gif : o jūs pačios oro negadinat kai miegat g.gif rolleyes.gif
Atsakyti