Nu moteros, ir as ant saviskio prie to paties pavarysiu:
1. Istisai ka nors pamirsta, baisiai issiblaskes.
2. Leidzia visokius garsus is burnos- tai liezuviu klanksi, tai svilpauja, nu *****..negaliu..
3. Nepakankamai tvarkingas
4. Nagus kartais grauzia
5. Valgydamas cepsi, arba pirstus per daug naudoja.....
Ai, uzteks siam kartui. Jis turi ir labaiii geru savybiu.
Del kalbejimo - tai cia yra taip gamtos suredyta - t.y. kad moterys jaustusi normaliai, joms reikia pasakyti per diena kazkiek tukstanciu zodziu (skaiciau kazkuriame zurnale), o vyrams - 5 kartus maziau.. Zinoma, yra isimciu i ivairias puses.. As galiu visai nekalbeti, nes taip iprates ir jauciuosi komfortiskai.. Todel Jums reiktu su tuo susitaikyti ir keisti taktika..
Kai kuris nekalbejimo momentas - nuomones nepareiskimas.. Jei mano nuomone kuriuo nors klausimu yra esmine 95 % (arba labai nepatinka arba labai patinka) - tada zmonai ir pasakau, visa kita - gali ir neklausti.. Juk moterys tokios svarbios
Kai kuris nekalbejimo momentas - nuomones nepareiskimas.. Jei mano nuomone kuriuo nors klausimu yra esmine 95 % (arba labai nepatinka arba labai patinka) - tada zmonai ir pasakau, visa kita - gali ir neklausti.. Juk moterys tokios svarbios
Va va, prisijungiu prie tu, kurias erzina vyru nekalbumas. As esu ziauri tarskale. Kaip sakoma, neduok pavalgyti, duok pasneketi O mano vyras isvis nekalbus. Siaubas kaip nervina!!! Dar erzina jo uzmarsumas. Pamirsta ka pries penkias minutes buvo sakes. Tai jei yra svarbus reikalas, turiu priminti jam dvidesimt kartu. Ir kas durniausia, kad apskritai jo atmintis super gera, darbe ypac, bet namie lyg tycia - pamirsta vos pasakes
QUOTE (sesyte @ 2004 04 15, 11:36) |
....Ir kas durniausia, kad apskritai jo atmintis super gera, darbe ypac, bet namie lyg tycia - pamirsta vos pasakes |
matai,namie vyrukai atsipalaiduoja turbu ir stengiasu nieko negalvot,tai ir pamirsta ka sakai..o galbut negirdi.. ne girdi,tik zinai kaip buna:per viena ausi ilekia,per kita islekia,o i smegenis nepapuola...
Dar vienas- zudantis: kava ar arbata maiso. Tai nuo to saukstelio dauzymo i puoduka garso as viena diena , muset, mirsiu
Arba.Tiek metu pragyvenes su manim vienoj troboj, niekaip neatsimena, kad as kava geriu be cukraus . Daznai virtuveje randu ji procese"traukiu is kavos cukru" . Dabar tai jau man juokinga, bet momentais manydavau- viskas !!!
Arba.Tiek metu pragyvenes su manim vienoj troboj, niekaip neatsimena, kad as kava geriu be cukraus . Daznai virtuveje randu ji procese"traukiu is kavos cukru" . Dabar tai jau man juokinga, bet momentais manydavau- viskas !!!
Mane nervina, kai vidury dienos ziuredamas telika uzmiega. Man tada nei kartu miegoti, nei telika ziureti, nei rekauti, nei ka daryti... zodziu tik nervuotis...
QUOTE (asara @ 2004 04 16, 08:46) |
Mane nervina, kai vidury dienos ziuredamas telika uzmiega. Man tada nei kartu miegoti, nei telika ziureti, nei rekauti, nei ka daryti... zodziu tik nervuotis... |
Aš tai pradedu žadinti, o jis tada pradeda ant manęs rėkti, kad atseit jam nuo tokių žadinimų tuoj širdis sustos.
QUOTE (Dorata @ 2004 04 15, 12:47) |
Bezda net namo stogas dreba , bet ačiū dievui tai daro tik tulike, bet aš ir miegamajam girdžiu |
Mano irgi prisivalgo kiausiniu ir bezda Gerai jegu tavo tulike, mano tai ir kambary megsta
Reik, matyt, israst ir istatyt koki duslintuva-filtra, nes visgi turbut geriau jau yra isleist ta savo 'supuvusi vidini pasauli' isoren..
P.S. Esu mates grazius degancius fakelus, prinesus degancia priemone prie issiverzimo zidinio..
P.P.S. Yra faktu, kad po tokiu bandymu a) prasidedavo gaisrai, ivyko konkretus sprogimas (matyt, per daug duju buvo prisikaupe)..
P.S. Esu mates grazius degancius fakelus, prinesus degancia priemone prie issiverzimo zidinio..
P.P.S. Yra faktu, kad po tokiu bandymu a) prasidedavo gaisrai, ivyko konkretus sprogimas (matyt, per daug duju buvo prisikaupe)..
QUOTE (Bassvoice @ 2004 04 16, 09:47) |
Reik, matyt, israst ir istatyt koki duslintuva-filtra, nes visgi turbut geriau jau yra isleist ta savo 'supuvusi vidini pasauli' isoren.. P.S. Esu mates grazius degancius fakelus, prinesus degancia priemone prie issiverzimo zidinio.. P.P.S. Yra faktu, kad po tokiu bandymu a) prasidedavo gaisrai, ivyko konkretus sprogimas (matyt, per daug duju buvo prisikaupe).. |
Tai gal degtuką geriau pro užpakalio skylutę įkišti