QUOTE(Pukšt @ 2011 10 25, 21:23)
Maniškis dar kai neturi ką veikt, pasiima nagų žnyplutes ir pradeda karpyt nagus, ir taip kasdiena
ir pas mus taspats kasdien galvojau cia unikalus atvejis
QUOTE(Germante @ 2004 04 11, 11:23)
O mane nervina, kad manasis toks namiseda. Is visu namisedu pats didziausias. Kai lauke grazus oras, ypac savaitgali, tai jo niekur neistempsi Sedi namie ir i TV ekrana spokso. Apie isvykimus i gamta tik pasvajot. Sako, galim vaziuot pas mano tevus, ten sodas yra, stai tau ir gamta . O as tai is tokios seimos, kur be isvyku i gamta, pasivaiksciojimu, negali gyvent. Tai ir zyziu visa laika: vaziuojam ten, vaziuojam kitur. Kartais prizyziu ir tada paklauso, o kartais ir is rimtuju supykti tenka...
Kaip suprantu situaciją. Maniškis toks pats. Geriausia savaitgalio pramoga - TV ir kompas. Net nežinau, ką su juo daryt.
Papildyta:
QUOTE(InTro @ 2011 09 04, 20:21)
o mane beproto nervuoja tas jo "neziurek" , nu negaliu!! Kai ka nors daro o as atsistojus ziuriu jis nustoja daryt ir sako neziurek, ttada specialiai ziuriu, jis nustoja dirbes ir abu kaip durniukai zaibuojam viens i kita, kuris nusileis dar labai nervuoja jo kalbos apie masinas, ypac mazdas, einam kur "ziurek mazda", vaziuojam "ziurek tuoj pravaziuos grazi mazda", namie "ateik parodysiu man patinkancia mazda"
zodziu mazda mazda mazda
zodziu mazda mazda mazda
Cha cha... Kokia meilė Mazdoms.
Erzina, kad krapštosi.. nesuprantu, atrodo nėra kažkoks fyfinas, tik nusipraust, nusiskust, apsirengti ir vsio, bet dviejų valandų reikia o ant manęs psichuoja, bet juk man ir nusiprausti, ir pasidažyti, ir susišukuoti, ir dar gražiai apsirengti ir apskritai kol iš mašinos išlipa, kol susikrapšto visur.. o ant manęs tai bumba dėl kelių minučių. Dar nervina, kai paprašai išplauti indus. Išplauna su puse indelio ploviklio ir palieka nesušluostytus dar erzina, kad visur labai aiškinasi. Pavyzdžiui, parduotuvėje visada visus pastatys į vietą, visada burbės garsiai. O aš tik stoviu raudona ir grasinu, kad daugiau su tavim niekur neisiu erzina, kad nemoka taupyti pinigų yra truputį pasikėlęs, pasipūtęs.. jam viskas turi kainuoti DAUG ir kitaip neįrodysi.
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 27, 19:26)
Erzina, kad krapštosi.. nesuprantu, atrodo nėra kažkoks fyfinas, tik nusipraust, nusiskust, apsirengti ir vsio, bet dviejų valandų reikia o ant manęs psichuoja, bet juk man ir nusiprausti, ir pasidažyti, ir susišukuoti, ir dar gražiai apsirengti ir apskritai kol iš mašinos išlipa, kol susikrapšto visur.. o ant manęs tai bumba dėl kelių minučių. Dar nervina, kai paprašai išplauti indus. Išplauna su puse indelio ploviklio ir palieka nesušluostytus dar erzina, kad visur labai aiškinasi. Pavyzdžiui, parduotuvėje visada visus pastatys į vietą, visada burbės garsiai. O aš tik stoviu raudona ir grasinu, kad daugiau su tavim niekur neisiu erzina, kad nemoka taupyti pinigų yra truputį pasikėlęs, pasipūtęs.. jam viskas turi kainuoti DAUG ir kitaip neįrodysi.
Mano MB irgi labai ilgai krapstosi. As visada pirma susisuku, tai einu jau neapsikentus i kiema sniego nuo masinos valyt.
O parduotuvej as pati viska pastatau ten, is kur paemiau. Rubus pasimatavus iskabinu. Kad kitiems zmonems nesukeltu rupesciu, o maniskis stovi visas raudonas ir bumba bumba...
Pinigu taupyti mes nemokam abu
jurgacka, drabužius visada pakabinu į vietą ar į tam skirtą vietą, visur mėgstu elgtis kultūringai aš ne apie šį sustatymą, o apie.. pavyzdžiui, vieną kartą darau matavimosi kabinos duris, o jos nusviro ir kabo, nes sulūžusios buvo, tai maniškis, kad ėmė burbėti pardavėjai iš serijos: sutvarkykit duris, ką nematote, tai neleiskit čia eiti, o tai visai iškris.. prie kasos visada demonstratyviai ir garsiai ima burbėti, kad tikiuosi nebus broko, nesuplyš ir t.t. vienu žodžiu viena gėda ir ant manęs nekenčiu kai viešai perkant parduotuvėje pavyzdžiui ima pamokslauti, pasiimk šį kartą čekį ir visokius pamokslus. Skradžiai žemę noriu prasmegti o jis net iš mašinos lipa lėtai, atvažiuojam, užgesina, tada susirenka visus daiktus ir apsižiūri, tada išlipa, atsidaro užpakalines dureles, susirenka daiktus iš ten, pasiima striukę, sutvarko visus likusius daiktus, tada rengiasi, rengiasi, rengiasi, tada dar kartą atsidaro priekines dureles, tada užrakina.. bet svarbiausia jeigu aš tuo momentu dar pasėdėčiau mašinoje, tai sulaukiu burbėjimo, gi einam, o jei išlipu, tai turiu stovėti ir burbėti greičiau, ką ten krapštaisi arba iš lėto pradėti eiti viena..
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 27, 19:05)
jurgacka, drabužius visada pakabinu į vietą ar į tam skirtą vietą, visur mėgstu elgtis kultūringai aš ne apie šį sustatymą, o apie.. pavyzdžiui, vieną kartą darau matavimosi kabinos duris, o jos nusviro ir kabo, nes sulūžusios buvo, tai maniškis, kad ėmė burbėti pardavėjai iš serijos: sutvarkykit duris, ką nematote, tai neleiskit čia eiti, o tai visai iškris.. prie kasos visada demonstratyviai ir garsiai ima burbėti, kad tikiuosi nebus broko, nesuplyš ir t.t. vienu žodžiu viena gėda ir ant manęs nekenčiu kai viešai perkant parduotuvėje pavyzdžiui ima pamokslauti, pasiimk šį kartą čekį ir visokius pamokslus. Skradžiai žemę noriu prasmegti o jis net iš mašinos lipa lėtai, atvažiuojam, užgesina, tada susirenka visus daiktus ir apsižiūri, tada išlipa, atsidaro užpakalines dureles, susirenka daiktus iš ten, pasiima striukę, sutvarko visus likusius daiktus, tada rengiasi, rengiasi, rengiasi, tada dar kartą atsidaro priekines dureles, tada užrakina.. bet svarbiausia jeigu aš tuo momentu dar pasėdėčiau mašinoje, tai sulaukiu burbėjimo, gi einam, o jei išlipu, tai turiu stovėti ir burbėti greičiau, ką ten krapštaisi arba iš lėto pradėti eiti viena..
oiii...prajuokinot...kas per lėtumas moteriškės- dar mašinoj sėdi kai vyras jau spėjo viską susirinkt, paburbėt ir užrakint
Ne taip perskaitėte. Paskaitykite dar kartą, vyras ilgai kuičiasi, o moteriškei nei dar pasėdėti kol susikuis, nei išlipus laukti ir šalti nėra išeitys.
erzina komentarai apie aplinkinius. Jaučias geresnis, protingesnis už visus kitus. Aš jam liepiu prie manęs nuo komentarų susilaikyt, nes jie absurdiški - pardavėja ne taip atrodo, tai lėtai dirba, galėtų greičiau, draugas šioks toks ir anoks. Lyg pats idealus būtų. Baisiai didelis kritikas. Aš jam liepiu pirma savęs žiūrėt.
erzina, kai mane skubina, man patinka neskubant išsidažyt, apsirengt, susiruošt. Svarbiausia būna, kad nepasako tiksliai kada reik būt susiruošus, o paskui bumba, kad ilgai krapštaus.
erzina, kad tualeto vieną dangtį nuleidžia, kito ne. Negi taip sunku nuleist abu
erzina, kai valgydamas prisideda pilną burną ir sėdi kaip barsukas pūstais žandais, o tada čepsi. Kai paklausi, kodėl taip skuba valgyt, sako, kad viską reik į burną susikimšt (bulves, mėsa, daržoves), nes noris viską vienu metu ragaut. Bet negi negalima visko po biški tiesiog
erzina, kai mane skubina, man patinka neskubant išsidažyt, apsirengt, susiruošt. Svarbiausia būna, kad nepasako tiksliai kada reik būt susiruošus, o paskui bumba, kad ilgai krapštaus.
erzina, kad tualeto vieną dangtį nuleidžia, kito ne. Negi taip sunku nuleist abu
erzina, kai valgydamas prisideda pilną burną ir sėdi kaip barsukas pūstais žandais, o tada čepsi. Kai paklausi, kodėl taip skuba valgyt, sako, kad viską reik į burną susikimšt (bulves, mėsa, daržoves), nes noris viską vienu metu ragaut. Bet negi negalima visko po biški tiesiog
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 29, 15:12)
erzina, kai valgydamas prisideda pilną burną ir sėdi kaip barsukas pūstais žandais, o tada čepsi.
O įsivaizdavimas, kad jis protingesnis, geresnis ir pas maniškį jaučiasi, mane erzina tai
Vienas dalykas, kuris erzina tai- nagų karpymas virtuvėje tiksliau net neleidžiu ten.