QUOTE(InTro @ 2011 09 04, 23:21)
o mane beproto nervuoja tas jo "neziurek" , nu negaliu!! Kai ka nors daro o as atsistojus ziuriu jis nustoja daryt ir sako neziurek, ttada specialiai ziuriu, jis nustoja dirbes ir abu kaip durniukai zaibuojam viens i kita, kuris nusileis dar labai nervuoja jo kalbos apie masinas, ypac mazdas, einam kur "ziurek mazda", vaziuojam "ziurek tuoj pravaziuos grazi mazda", namie "ateik parodysiu man patinkancia mazda"
zodziu mazda mazda mazda
zodziu mazda mazda mazda
che che, juokingai su ta mazda parasei
maniskis tai megsta speliojimo zaidima - gatveje arba per kompa parodo kokia masina ir as turiu atspeti jos marke. Jei atspeju - gerai, jei neatspeju sako :"taigi cia ferrari ar kokia kitokia", mazdaug elementaru Vatsonai
kai uzknisa tiesiog pasakau, kad man neidomu.
QUOTE (Dorata @ 2004 04 07, 12:11)
Žiuuuu tie vyrai kokie nešnekūs, o galvojau, kad aš čia tokia vargšė.
Maniškis dar mane nervina, dėl to, kad kai tik grižta namo varo į tuliką pašikt, o vyro gi labai smirda, tai aš jam sakau kai tik grįžtam, tik neik į tuliką, nes aš sisių noriu.
Nes po jo tai reikia kokia 20 min į tuliką neiti, gaiviklis nepadeda, bet dar pagadina.
O darbe jis neina visą dieną kenčia, administracijoj vyras dirba tai nenori, kad kas žinotų kaip jo šūdas smirdi.
perskaiciau draugui savo, tai negaliu, 20min juokiaus iki asaru, sako "cia tai jau nenormalu, gi ieini, iseini ir nieks nepastebes, kad ten jo sudas"
Maniškis dar mane nervina, dėl to, kad kai tik grižta namo varo į tuliką pašikt, o vyro gi labai smirda, tai aš jam sakau kai tik grįžtam, tik neik į tuliką, nes aš sisių noriu.
Nes po jo tai reikia kokia 20 min į tuliką neiti, gaiviklis nepadeda, bet dar pagadina.
O darbe jis neina visą dieną kenčia, administracijoj vyras dirba tai nenori, kad kas žinotų kaip jo šūdas smirdi.
perskaiciau draugui savo, tai negaliu, 20min juokiaus iki asaru, sako "cia tai jau nenormalu, gi ieini, iseini ir nieks nepastebes, kad ten jo sudas"
linksma cia sitoj temulej mazda... pas mus panasiai bet tik su audi
mane tai erzina kad nekloja lovos, jo pasakymas kad indus plauti bobu darbas (jam mazam mama liepdavo visada indus plaut, tai atsikandes to gerio)
kad netvarkingas
kad nuolat turiu priminti, jog tulike dangti reikia nuleidinet
mane tai erzina kad nekloja lovos, jo pasakymas kad indus plauti bobu darbas (jam mazam mama liepdavo visada indus plaut, tai atsikandes to gerio)
kad netvarkingas
kad nuolat turiu priminti, jog tulike dangti reikia nuleidinet
Niekur neskubėjimas
Erzina, kai iiiilgai siurbciodamas, papsedamas geria arbata, ir dar ilgai ir garsiai maiso sauksteliu
Ir kad nieko nepraryja neuzsigeres, jam pro gerkle maistas nepralenda
Papildyta:
Aha, tikras anekdotas, prisijuokiau, bet nejau taip smirdi
Ir kad nieko nepraryja neuzsigeres, jam pro gerkle maistas nepralenda
Papildyta:
QUOTE(Uzsieniete @ 2011 09 14, 19:06)
Aha, tikras anekdotas, prisijuokiau, bet nejau taip smirdi
lkabiausiai erzina, kai traukineja nosi (jam chroniska sloga) jei bloga mano nuotaika labai labai ryskiai tai pastebiu.
ir dar kartais buna, kad valgydamas "mauroja" - nemoku paaiskint tiksliai to garso, bet uch kaip varo is proto gerai tik, kad tai retai buna
o jam labai nepatinka, kad gerimus geriu mazais gurksniukais,po truputi nezinau kodel tik
ir dar kartais buna, kad valgydamas "mauroja" - nemoku paaiskint tiksliai to garso, bet uch kaip varo is proto gerai tik, kad tai retai buna
o jam labai nepatinka, kad gerimus geriu mazais gurksniukais,po truputi nezinau kodel tik
kai ziurim kokius filmus jis vis klausineja ka jis pasake ka padare kas cia atsitiko, as jam ir sakau: tai gi pats ziuri filma ko cia klausineji
nzn ar as cia visai i tema, bet siek tiek apie tai kas erzina ir del ko susipykstame. ir nzn ar as cia tokia bloga, arne.
situacija tokia. mano vyras kartais megsta nueiti i kazino. as to visiskai netoleruoju. manau kad tai tik pinigu svaistymas, ir gali atsirasti priklausomybe. na neina jis daznai, koki karta per tris menesius. kol negyvenome kartu, eidavo dazniau, ir kiek pinigu isleisdavo nebuvo idomu. dabar kai eina, tai isleidzia apie koki 100 litu, kad ka laimettu tai nlb bet ne cia esme.
snd sako, noriu eiti i kazino. mazdaug atsipalaiduoti. isleistu 50 litu ant aparatu. karta per tris menesius 50 litu kaip ir nedaug. bet man apskritai kazino netoleruoju, ypac dabar stengiames pinigus taupyti. tai as nebuvau labai patenkinta tokia jo ideja. tai jis ant manes labai supyko, kad as kontroliuoju, ka jam galima daryti o ko ne. pzv, kai jis eina su draugais i bara, ar zaisti boulingo, tai ne puse zodzio nesakau, tu tik eik, atsipalaiduok, pabuk su draugais, ir tt. tai nzn ar as cia labai blogai elgiuosi, kad nenoriu kad eitu i kazino ar cia nieko blogo, nes daznai neina. jis mazdaug sako, kad kazino tas pats kas zaisti boulinga. ir boulinge leidi pinigus uz zaidima, ir kazino jis taip pat atsipalaiduoja kaip ir boulinge ar bet kokioje kitoje pramogoje. kaip manote?
HELP
situacija tokia. mano vyras kartais megsta nueiti i kazino. as to visiskai netoleruoju. manau kad tai tik pinigu svaistymas, ir gali atsirasti priklausomybe. na neina jis daznai, koki karta per tris menesius. kol negyvenome kartu, eidavo dazniau, ir kiek pinigu isleisdavo nebuvo idomu. dabar kai eina, tai isleidzia apie koki 100 litu, kad ka laimettu tai nlb bet ne cia esme.
snd sako, noriu eiti i kazino. mazdaug atsipalaiduoti. isleistu 50 litu ant aparatu. karta per tris menesius 50 litu kaip ir nedaug. bet man apskritai kazino netoleruoju, ypac dabar stengiames pinigus taupyti. tai as nebuvau labai patenkinta tokia jo ideja. tai jis ant manes labai supyko, kad as kontroliuoju, ka jam galima daryti o ko ne. pzv, kai jis eina su draugais i bara, ar zaisti boulingo, tai ne puse zodzio nesakau, tu tik eik, atsipalaiduok, pabuk su draugais, ir tt. tai nzn ar as cia labai blogai elgiuosi, kad nenoriu kad eitu i kazino ar cia nieko blogo, nes daznai neina. jis mazdaug sako, kad kazino tas pats kas zaisti boulinga. ir boulinge leidi pinigus uz zaidima, ir kazino jis taip pat atsipalaiduoja kaip ir boulinge ar bet kokioje kitoje pramogoje. kaip manote?
HELP
QUOTE(Uzsieniete @ 2011 09 14, 19:06)
QUOTE (Dorata @ 2004 04 07, 12:11)
Tegu maitinasi normaliai,tada nedvoks...o tai ir prakaitas tokių žmonių nelabai...