Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 02, 11:21)
Dar pridursiu nekenciu kai veluoja, nu kaip galima buti tokiam nepunktualiam ir veluoti 1-2val  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikiuosi kai susituoksime viskas bus geriau nei dabar, nors dauguma sako kad bus atvirksciai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jis sako as tau pade biggrin.gif iu ir ta ir ana daryti, bet cia jauciu tik zodziai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors sirdyje labai tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 02, 09:30)
Tikiuosi kai susituoksime viskas bus geriau nei dabar, nors dauguma sako kad bus atvirksciai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jis sako as tau pade biggrin.gif iu ir ta ir ana daryti, bet cia jauciu tik zodziai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nors sirdyje labai tikiuosi ax.gif

lotuliukas.gif Naivuole!!!
Gal pirma men, o po to is vis atsipalaiduos. Taip jau yra. Jei gali susitaikyti su tom ydom ka turi iki vestuviu, tai po vestuviu visas tas ydas padaugink is penkiu, ir jei galesi pakesti, (nes tikrai neperauklesi) tada gal ir verta tuoktis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MinaMa @ 2011 08 04, 12:57)
lotuliukas.gif  Naivuole!!!
Gal pirma men, o po to is vis atsipalaiduos. Taip jau yra. Jei gali susitaikyti su tom ydom ka turi iki vestuviu, tai po vestuviu visas tas ydas padaugink is penkiu, ir jei galesi pakesti, (nes tikrai neperauklesi) tada gal ir verta tuoktis.  g.gif

lotuliukas.gif Prajuokinai pavadinus mane naivuole lotuliukas.gif nu tikrai tikuosi, gal ne visi tokie vyra? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kai is anksto t.y. is vakaro nesusideda daiktu, o paskui ryte blaskosi iesko....
Atsakyti
Labiausiai nevina, kai supyksta ir elgiasi specialiai priesingai, kad butu man blogiau, dazniausiai ignoruoja ir nekalba... Ir blogiausia tai, kad dazniausiai pats ir buna kaltas.. Mano kantrybe senak sad.gif(
Atsakyti
Mane tai pradejo neseniai nervins vienas dalykas: kai susipykstam mes negalime normaliai pasikalbeti, nuolat atsaaip gkineja AHA< MHM< TAIP< AJ..nu nervina,,kaip taip galima.. doh.gif
Atsakyti
mane, kaip ir dauguma nervina kai manes nesiklauso unsure.gif ir kai susipykes iskarto lenda aiskintis, o as tada viena pabuti noriu blush2.gif taciau issauklejau visada po pietu suplauti visus indus, ir ryte lova pakloti thumbup.gif kas anksciau buvo labai sunku jam smile.gif
Atsakyti
o mane beproto nervuoja tas jo "neziurek" , nu negaliu!! Kai ka nors daro o as atsistojus ziuriu jis nustoja daryt ir sako neziurek, ttada specialiai ziuriu, jis nustoja dirbes ir abu kaip durniukai zaibuojam viens i kita, kuris nusileis lotuliukas.gif dar labai nervuoja jo kalbos apie masinas, ypac mazdas, einam kur "ziurek mazda", vaziuojam "ziurek tuoj pravaziuos grazi mazda", namie "ateik parodysiu man patinkancia mazda"
zodziu mazda mazda mazda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InTro @ 2011 09 05, 00:21)
o mane beproto nervuoja tas jo "neziurek" , nu negaliu!! Kai ka nors daro o as atsistojus ziuriu jis nustoja daryt ir sako neziurek, ttada specialiai ziuriu, jis nustoja dirbes ir abu kaip durniukai zaibuojam viens i kita, kuris nusileis  lotuliukas.gif dar labai nervuoja jo kalbos apie masinas, ypac mazdas,  einam kur "ziurek mazda", vaziuojam "ziurek tuoj pravaziuos grazi mazda", namie "ateik parodysiu man patinkancia mazda"
zodziu mazda mazda mazda  doh.gif

Mane irgi nervuoja, kai kas ziuri. biggrin.gif Su ta mazda tai. doh.gif Mane irgi nervuoja, kai vaikai stuksi ir saukia gul bil pamate geltona masina. Nezinau, ar LT taip zaidzia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MinaMa @ 2011 08 04, 12:57)
lotuliukas.gif  Naivuole!!!
Gal pirma men, o po to is vis atsipalaiduos. Taip jau yra. Jei gali susitaikyti su tom ydom ka turi iki vestuviu, tai po vestuviu visas tas ydas padaugink is penkiu, ir jei galesi pakesti, (nes tikrai neperauklesi) tada gal ir verta tuoktis.  g.gif

cia ne vyrai atsipalaiduoja, cia moterys atsimerkia ir pradeda matyti uz ko istekejo
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 09 05, 15:32)
cia ne vyrai atsipalaiduoja, cia moterys atsimerkia ir pradeda matyti uz ko istekejo

drinks_cheers.gif Atsimerkia ir pries tai, bet isteketi tai norisi. biggrin.gif
Atsakyti