Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

QUOTE(egliosha @ 2008 03 20, 22:47)
mane labiausiai nervina jo nesivaldymasuser posted image, del kiekvieno sudniekio susinervina ir pradeda sukaut(jo seimos iprotis sakyciau). dekui dievui issigyde nuo pagundos dauzyti/spardyti daiktus, nes kompas sulinkes is visu pusiu lotuliukas.gif siaip jis geras zmogus, jokio gyvunelio niekad nenuskriaustu tycia wub.gif ir ji pati liudina tokie pykcio priepuoliai, net galvojo eiti tirtis del tulzies lygio doh.gif

Agha, maniskis irgi panasiai elgias, tiesa, nedaznai, bet mane visad isbalansuoja! Dar erzina jo knarkimas ir tai, kad po saves palieka kruvas indu, daiktu, visur ismetytu. Kai liepiu tvarkytis, pradeda bumbeti, kad AS vel bumbu ir apskritai, jis visad turi buti teisus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2008 02 13, 13:56)
mane aplamai erzina vyru sugebejimas,tik vienu metu dirbti viena darba,pvz jei ziuri tv,tai ne negirdi ka sakai ar klausi blink.gif
o seip mano vyras tai nzn...gal kartais erzina kai sakau ka jis blogai daro,jis sako suprantu,bet ne nemegina taisytis ir po kurio laiko vel tas pats...

drinks_cheers.gif jei jau priziuri vaika, tai gink dieve jam uzmigus nesuplaus indu ar pan. doh.gif moterims kazkaip viska tenka suspet...
Ir del pastabu pas mus tas pats, as jas jam sakau nenoredama kritikuoti ir netodel, kad jauciu malonuma (jam kartais taip atrodo biggrin.gif ) tiesiog noriu tas mazas buitines smulkmenas isspresti, kad ilgainiui jos nevirstu DIDELEM problemom ir musu neuzgrauztu.
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2008 02 13, 14:56)
mane aplamai erzina vyru sugebejimas,tik vienu metu dirbti viena darba,pvz jei ziuri tv,tai ne negirdi ka sakai ar klausi blink.gif

Tu ... kino teatre dirbi?
Netrukdyk klientam filmus ziuret.
Atsakyti
Uoj cia palyginus su kitu supermamu patirtimi, mano gali nuskambeti kiek banaliai .. ax.gif Bet isivaizduokit jei tai daroma kasdien!!!

Pareina namo, nusiauna batus, kojines taip pat, kurias palieka isvirkscia puse prie duru slenkscio lotuliukas.gif Toks menkiekis, bet nu isversk ir nunesk i vonia doh.gif
Atsakyti
Čia kažkur buvo tema / apklausa ar perdžia vyras garsiai namuose. Tai vat, - MB - garsiai perdžia (jei jam reikia) ne tik namuose. Top'as buvo kai su geru garseliu pagadino orą parduotuvėje, atsiskaitinėdamas prie kasos. Pardavėja tik išsišiepė.. o man taip gėda buvo, kad aš kartu su juo blush2.gif

Bet pastaruoju metu labiausiai erzina Jo įprotis krapštinėtis aplink veidą. Ar vairuodamas, ar tv žiūrėdamas... kitaip tariant - neturint ką veikti... žiūrėk ir malasi rankos aplink veidą. Ausį pakrapšto, lūpą patampo, snarglį išsitraukia - į burną įsimeta. blink.gif Tragedija. Pastaruoju metu, kai pirštą į burną isikiša, per apatinį žandikaulį lengvai kaukšteliu (nu kaip vaikui kokiam!) - tai pyksta nerealiai, sako - o jei būčiau pirštą nusikandęs. doh.gif

Urvinis žmogus. Konkrečiai.
Užtat myli savo mašiną. lotuliukas.gif Po kiekvieno pasivažinėjimo plauną ją šiltu vandeniu. Per kiekvieną parduotuvių reidą ką nors jai nuperka.... doh.gif lotuliukas.gif Aj... vyrai...
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2004 04 07, 07:54)
Ex dalyvis

Na mane labiausiai nervina, kad jis savo mamos klauso kaip sunelis. suprantu, kad reikia gerbti tevus, bet juk ne aklai klausyti ka diktuoja, net i mussu santylius diktuoja ka ir kaip daryti.

kaip cia elgtis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2008 04 11, 11:09)
Čia kažkur buvo tema / apklausa ar perdžia vyras garsiai namuose. Tai vat, - MB - garsiai perdžia (jei jam reikia) ne tik namuose. Top'as buvo kai su geru garseliu pagadino orą parduotuvėje, atsiskaitinėdamas prie kasos. Pardavėja tik išsišiepė.. o man taip gėda buvo, kad aš kartu su juo  blush2.gif

Bet pastaruoju metu labiausiai erzina Jo įprotis krapštinėtis aplink veidą. Ar vairuodamas, ar tv žiūrėdamas... kitaip tariant - neturint ką veikti... žiūrėk ir malasi rankos aplink veidą. Ausį pakrapšto, lūpą patampo, snarglį išsitraukia - į burną įsimeta. blink.gif  Tragedija. Pastaruoju metu, kai pirštą į burną isikiša, per apatinį žandikaulį lengvai kaukšteliu (nu kaip vaikui kokiam!) - tai pyksta nerealiai, sako - o jei būčiau pirštą nusikandęs.  doh.gif

Urvinis žmogus. Konkrečiai.
Užtat myli savo mašiną.  lotuliukas.gif Po kiekvieno pasivažinėjimo plauną ją šiltu vandeniu. Per kiekvieną parduotuvių reidą ką nors jai nuperka....  doh.gif  lotuliukas.gif  Aj... vyrai...

Kaip tau nešlykštu su tokiu gyventi? Apsivemčiau iškart, net supykino perskaičius blink.gif Kaip bučiuoti tokį snarglių valgytoją???? Taip sugėdinčiau, kad nebenorėtų to daryt bent mano akivaizdoje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 21, 22:31)
Nuolat pučiasi nosį, atrodo, kad nesibaigianti sloga būtų  doh.gif  Ir taip visais metų laikais. Nieko neišpučia, bet jam svarbiausia pūsti ir dar labai garsiai. Labai erzina.  gun_rifle.gif

Dabar aš tuo nervinu, žinokit nusipirkom šinšilas (sako, kad jos nelergiškos, bet netikėkit) ir man toki elergija, kad namuose tik nosį pučiu čiaudau kas sekunde, seniau dar akys ašarodavo, bet dabar į akis lašinu.
O vyrelyje nervina labiausiai, kad prie kompo sėdi diena naktį doh.gif
Visa kita galiu pakesti jau pripratau vonioje nėra rankšluoščių (aš jų nenešu atgal vonion, ne tarnaitė, kad nešiot tongue.gif ), pakampėse kojines atsiduria ant kompo nuo ten greit dingsta tongue.gif
Atsakyti
anksciau labiausiai erzindavo labai ilgas sedejimas vonioje... tiek vandns isnaudodavome, kad sunku ir isivaizduoti. Dabar atrodo ismokome su tuo kovoti.
Atsakyti
QUOTE(vilzim @ 2008 04 16, 11:58)
anksciau labiausiai erzindavo labai ilgas sedejimas vonioje... tiek vandns isnaudodavome, kad sunku ir isivaizduoti. Dabar atrodo ismokome su tuo kovoti.

Vonioje tai nieko , bet kai nusinesa laikrasti i wc. mad.gif
Atsakyti
Vyro sėdėjimas prie kompiuterio.
Atsakyti
Netvarkingumas smile.gif MB darbuzius sumeta ant kedes ir taip palieka, niekda nesudeda graziai ir nenunesa i spinta, ux kaip tai nervina doh.gif
Atsakyti