QUOTE (liona @ 2004 04 07, 10:28) |
jo atėne pamirsau pasakyti pagrindini,del nosies krapstymo,tai kai atsisuku jis jau juokdamasis greit istraukia pirsta is nosies,nes zino,kad mane tai nervina siaubingai,niu koks vaizdelis issivaizduokit valgau sau skaniai,o tas bubius krapsto is nosies tai norisi tik apsivemti,bet dabar jau maziau tai daro,kai as nematau ir perst megejas tai irgi zvengiam,leidziu perst jam tik lauke,arba balkone,tai prisijuokiam labai,jei netycia paperdzia namuose turi ateiti ir pabuciuot i papa man tai patinka,bet kiek prisijuokiam tik paperdzia ir varo link papo,vaizdelis geras |
xaxaxaxaaa Maniskis ir megejas purpseti, ale jis tik nuo tam tikru produktu Tai pati kalta mol, kad maitinu pupom
QUOTE (liona @ 2004 04 07, 10:28) |
jo atėne pamirsau pasakyti pagrindini,del nosies krapstymo,tai kai atsisuku jis jau juokdamasis greit istraukia pirsta is nosies,nes zino,kad mane tai nervina siaubingai,niu koks vaizdelis issivaizduokit valgau sau skaniai,o tas bubius krapsto is nosies tai norisi tik apsivemti,bet dabar jau maziau tai daro,kai as nematau ir perst megejas tai irgi zvengiam,leidziu perst jam tik lauke,arba balkone,tai prisijuokiam labai,jei netycia paperdzia namuose turi ateiti ir pabuciuot i papa man tai patinka,bet kiek prisijuokiam tik paperdzia ir varo link papo,vaizdelis geras |
geras
Na del perdimo tai as daba neshcia irgi megeja perst, gerai, kad vyras in pimpala nepraso buciuot nors ir anas kai[p uzperdzia, tai tik speju vedinti
Mane tai erzina kai viska lyg ir apsprendziam, nutariam del kazkokio klausimo (dazniausiai del piniginio), kad elgsimes taip ir ne kitaip, nepraeina nei diena, o mano brangiausiasis: tai va zinai cia padariau siek tiek kitaip, ai zinai, pagalvojau taip bus geriau, nu nervina, negaliu pasiplanuoti nes niekada nezinai kas jam saus i galva.
AS JAU GALVOJU,KAD MANISKIS KALBOS DOVANA PRARADO,NES NEI PATS KA PASAKOJA NEI MANES KLAUSOSI.ISSIGELBEJIMAS -SUPERMAMA,NORS CIA GALIU PAPLEPETI.IR DAR NERVUOJA,KAD ODELES APLINK NAGUS DRASKO...
QUOTE (Dorata @ 2004 04 07, 12:11) |
O darbe jis neina visą dieną kenčia, administracijoj vyras dirba tai nenori, kad kas žinotų kaip jo šūdas smirdi. |
Mane erzina vyro "lėtumas" (kol jis ruošiasi aš jau senai būčiau padariusi...) ir atsako nebuvimas, kai su juo kalbu (nesuprasi išgirdo-neišgirdo, kartoti/nekartoti tą patį kelis sykius..)
....nu ir prajuokinot cia .....Mano vyrelis tai mane nervina,kaip dedasi cukru ir pastoviai ranka sudreba,tipo,kad as ziuriu,o as jau laukiu kol pribarstys ,nu pribarsto ir visada ir niekada nenuvalo,jei as nematau....ir dar parduotuvese pastoviai bumba,kad greiciau,tai karsta,tai salta,tai batas trina,tai tas,tai anas
QUOTE (PilvuLka @ 2004 04 07, 09:21) |
O manishkis mane nervina nosi krapstydamas nu *****, kai nieko neveikia tai tik jau ir ziurek, rankos nosyje gerai, kad dar nevalgo nors gal geriau tegu surytu nei susuka pirstais ir numeta kur nors |
Mane tai nervina jo uzsispyrimas - pasake nedarys, tai galiu nors savaite zyzti, menesi verkt - nelaimesiu.
Dar nepatinka, kad neapsukrus, galetu ir daugiau uzdirbti Bet ne pagal pinigines stori juk rinkausi, o galejau