Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

Netvarkos aplink save darymas, bet siaip wub.gif
Atsakyti
nezinau kas mane erzina jame?gal tai kad kai jis pamato kad kas nepatinka pradeda specialiai erzinti g.gif o siaip turbut daugiau kaip ir nieko g.gif
Atsakyti
O aš nekenčiu kai maniškis man komanduoja... Neretai aiškina, ką turiu daryt blink.gif O kai nesutinku, vis tiek bando įrodyt, kad jis teisus ir taip elgtis teisingiausia. Aišku, net neketinu jam nusileisti, tad ir kyla ginčai, bet anksčiau ar vėliau, jis vis tiek man pats nusileidžia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif O daugiau neturiu prie ko prikibti... Man jis nuostabiausias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantex: 08 kovo 2008 - 20:16
va dar prisiminiau, ABEJINGUMAS ir CINISKUMAS. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2007 10 21, 20:19)
nepatinka tai, kad jei pasake kazkada kad myliu tai ir zinok kokiems metams, gal kada vel pakartosiu  lotuliukas.gif matosi is veiksmu kad myli, bet gi moterys myli ausimis... todel pasiilgstu graziu zodziu, komplimentu...  verysad.gif  mano, jei esu tikras vyras tai nera cia ko seiliotis, ot mastymas...  doh.gif

Vajee, lygiai kaip maniskis doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(AusraVMS @ 2008 02 16, 20:09)
Nervina,kad nemato daikto padeto ne tiesiai pries akis,bet truputi sone.Bet cia turbut,visu vyru beda lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha, lotuliukas.gif Pas mus ta pati situacija. MB ko nors iesko, iesko, klausia kur, nerandu doh.gif . Sakau, (pavyzdziui) salione, dar iesko, pradeda nervintis, nes vis tiek neranda doh.gif . Bet nepapraso, ateik, padek surasti, o pradeda bumbeti ir bumba tol, kol man stogas nepradeda vaziuoti, neateinu, nepakeliu kokio popieriuko ir po juo vualia, taip ilgai ieskotas daiktas doh.gif . O paskui sako, nu, bet as tai visai aklas (o galetu, pavyzdziui, padekoti, kad nors bumbejo, atejau jam i pagalba blush2.gif ). Ir taip kiekviena karta blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 18 kovo 2008 - 21:04
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 03 18, 21:56)

Pas mus ta pati situacija. MB ko nors iesko, iesko, klausia kur, nerandu  doh.gif . Sakau, (pavyzdziui) salione, dar iesko, pradeda nervintis, nes vis tiek neranda  . Ir taip kiekviena karta  blink.gif .

moterys turi tokia savybe: cukru laiko inde su uzrasu \'kmynai\', miltai - \'cukrus\'..vat vyrai ir neranda
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2004 04 07, 10:00)
o mane tai labiausiai erzina tai kai geria kambaryje alu, niekada nesusurenka savo tuscius butelius, degu is pykcio kai as juos renku pastoviai  mad.gif simta kartu sakiau, kad susirinktu  unsure.gif

absoliuciai ta pati situacija! ziuriu visi jie vieno molio drebti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.5 @ 2008 03 19, 20:11)
moterys turi tokia savybe: cukru laiko inde su uzrasu \'kmynai\', miltai - \'cukrus\'..vat vyrai ir neranda

aboliuti nesamone. Moterys is prigimties tvarkingesnes uz vyrus ir savo virtuveje jos tikrai prieskonius susideda i tam skirtus indelius. Yra tokiu, kurios net pagal spalva juos surusiuoja biggrin.gif tik vyrai matyt "tap daznai valgyt gamina", kad net neskiria druskos nuo pipiru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mane labiausiai nervina jo nesivaldymasuser posted image, del kiekvieno sudniekio susinervina ir pradeda sukaut(jo seimos iprotis sakyciau). dekui dievui issigyde nuo pagundos dauzyti/spardyti daiktus, nes kompas sulinkes is visu pusiu lotuliukas.gif siaip jis geras zmogus, jokio gyvunelio niekad nenuskriaustu tycia wub.gif ir ji pati liudina tokie pykcio priepuoliai, net galvojo eiti tirtis del tulzies lygio doh.gif
Atsakyti
kai pasigriebia distancinio vald pulta nuo tv ir 'keliauja'per visus kanalus ieskodamas gal ka gero rodo. lotuliukas.gif bet po valandos nusprendzia kad nieko gero nerodo ir va tada jau as galiu ziuret(dazniausia mano megstama laida buna pasibaigus) lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasakymas "tuoj" ir dazniausiai buna rytoj, negaliu taip sunervina kad atrodo paimciau kocela ir uzvozciau per galva, kad laika pradetu suvokt.
Atsakyti
Nuolat pučiasi nosį, atrodo, kad nesibaigianti sloga būtų doh.gif Ir taip visais metų laikais. Nieko neišpučia, bet jam svarbiausia pūsti ir dar labai garsiai. Labai erzina. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 21, 23:31)
Nuolat pučiasi nosį, atrodo, kad nesibaigianti sloga būtų  doh.gif  Ir taip visais metų laikais. Nieko neišpučia, bet jam svarbiausia pūsti ir dar labai garsiai. Labai erzina.  gun_rifle.gif

svarbu, kad nepustu tada kai poruojasi.
Atsakyti