Netvarkos aplink save darymas, bet siaip
O aš nekenčiu kai maniškis man komanduoja... Neretai aiškina, ką turiu daryt O kai nesutinku, vis tiek bando įrodyt, kad jis teisus ir taip elgtis teisingiausia. Aišku, net neketinu jam nusileisti, tad ir kyla ginčai, bet anksčiau ar vėliau, jis vis tiek man pats nusileidžia. O daugiau neturiu prie ko prikibti... Man jis nuostabiausias
va dar prisiminiau, ABEJINGUMAS ir CINISKUMAS.
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2007 10 21, 20:19)
nepatinka tai, kad jei pasake kazkada kad myliu tai ir zinok kokiems metams, gal kada vel pakartosiu matosi is veiksmu kad myli, bet gi moterys myli ausimis... todel pasiilgstu graziu zodziu, komplimentu... mano, jei esu tikras vyras tai nera cia ko seiliotis, ot mastymas...
Vajee, lygiai kaip maniskis .
Papildyta:
QUOTE(AusraVMS @ 2008 02 16, 20:09)
Nervina,kad nemato daikto padeto ne tiesiai pries akis,bet truputi sone.Bet cia turbut,visu vyru beda
aha, Pas mus ta pati situacija. MB ko nors iesko, iesko, klausia kur, nerandu . Sakau, (pavyzdziui) salione, dar iesko, pradeda nervintis, nes vis tiek neranda . Bet nepapraso, ateik, padek surasti, o pradeda bumbeti ir bumba tol, kol man stogas nepradeda vaziuoti, neateinu, nepakeliu kokio popieriuko ir po juo vualia, taip ilgai ieskotas daiktas . O paskui sako, nu, bet as tai visai aklas (o galetu, pavyzdziui, padekoti, kad nors bumbejo, atejau jam i pagalba ). Ir taip kiekviena karta .
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 03 18, 21:56)
Pas mus ta pati situacija. MB ko nors iesko, iesko, klausia kur, nerandu . Sakau, (pavyzdziui) salione, dar iesko, pradeda nervintis, nes vis tiek neranda . Ir taip kiekviena karta .
moterys turi tokia savybe: cukru laiko inde su uzrasu \'kmynai\', miltai - \'cukrus\'..vat vyrai ir neranda
QUOTE(neraj @ 2004 04 07, 10:00)
o mane tai labiausiai erzina tai kai geria kambaryje alu, niekada nesusurenka savo tuscius butelius, degu is pykcio kai as juos renku pastoviai simta kartu sakiau, kad susirinktu
absoliuciai ta pati situacija! ziuriu visi jie vieno molio drebti
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.5 @ 2008 03 19, 20:11)
moterys turi tokia savybe: cukru laiko inde su uzrasu \'kmynai\', miltai - \'cukrus\'..vat vyrai ir neranda
aboliuti nesamone. Moterys is prigimties tvarkingesnes uz vyrus ir savo virtuveje jos tikrai prieskonius susideda i tam skirtus indelius. Yra tokiu, kurios net pagal spalva juos surusiuoja tik vyrai matyt "tap daznai valgyt gamina", kad net neskiria druskos nuo pipiru
mane labiausiai nervina jo nesivaldymas, del kiekvieno sudniekio susinervina ir pradeda sukaut(jo seimos iprotis sakyciau). dekui dievui issigyde nuo pagundos dauzyti/spardyti daiktus, nes kompas sulinkes is visu pusiu siaip jis geras zmogus, jokio gyvunelio niekad nenuskriaustu tycia ir ji pati liudina tokie pykcio priepuoliai, net galvojo eiti tirtis del tulzies lygio
kai pasigriebia distancinio vald pulta nuo tv ir 'keliauja'per visus kanalus ieskodamas gal ka gero rodo. bet po valandos nusprendzia kad nieko gero nerodo ir va tada jau as galiu ziuret(dazniausia mano megstama laida buna pasibaigus)
Pasakymas "tuoj" ir dazniausiai buna rytoj, negaliu taip sunervina kad atrodo paimciau kocela ir uzvozciau per galva, kad laika pradetu suvokt.
QUOTE(laisla @ 2008 03 21, 23:31)
Nuolat pučiasi nosį, atrodo, kad nesibaigianti sloga būtų Ir taip visais metų laikais. Nieko neišpučia, bet jam svarbiausia pūsti ir dar labai garsiai. Labai erzina.
svarbu, kad nepustu tada kai poruojasi.