O maniskis mane erzina tuo, kad patoviai valgydamas cepsi , oi negaliu pakest. jau per 17 bendro gyvenimo metu daug ko atpratinau.atpratinau numest nesvarias kojines kur papuola, vidury prieskambario arba miegame prie lovos , priverciau ismokt tuscia lekste idet i kriaukle, o ne palikt ant stalo arba dar blogiau miegame prie lovos bet kariavau, kol savo pasiekiau.o cepset neatpratinu ,na sveciuose taip nedaro, bet namie. kai del to priekaistauju, sako - taigi labai skau arba- tai neklausyk.
mane aplamai erzina vyru sugebejimas,tik vienu metu dirbti viena darba,pvz jei ziuri tv,tai ne negirdi ka sakai ar klausi
o seip mano vyras tai nzn...gal kartais erzina kai sakau ka jis blogai daro,jis sako suprantu,bet ne nemegina taisytis ir po kurio laiko vel tas pats...
o seip mano vyras tai nzn...gal kartais erzina kai sakau ka jis blogai daro,jis sako suprantu,bet ne nemegina taisytis ir po kurio laiko vel tas pats...
Nuolat erzina totalus netvarkingumas. Aš net nesuprantu, kaip motina galėjo taip neišugdyti bent lašelio tvarkingumo.
..nepadėjo net metai, praleisit armijoje.
kariaujam dėl tvarkos...
..nepadėjo net metai, praleisit armijoje.
kariaujam dėl tvarkos...
nagu kramtymas ir cepsejimas !!!
Nervina,kad nemato daikto padeto ne tiesiai pries akis,bet truputi sone.Bet cia turbut,visu vyru beda
QUOTE(Mijos mama @ 2008 02 13, 15:56)
mane aplamai erzina vyru sugebejimas,tik vienu metu dirbti viena darba,pvz jei ziuri tv,tai ne negirdi ka sakai ar klausi
vava del abieju dalyku sutinku,o ypac,kad net nebando taisytis,maniskis,tai visad po to gailisi,atsipraso,bet po to vel tas pats,nesuprantu as tu vyru,kiek galima "ant to pacio greblio lipti",juk abiems blogai nuo to
mane tai labiausiai erzina, kad nieko negali padeti i vieta turi eiti is paskos ir viska tvarkyti, bet seip tai auksinis vyras
pesimizmas. uzknisa tiesiog! ir mano draugus jau erzina. va prie ko sunkiausia prisitaikyt jaw..
mane viskas erzina ka cia isvardinot + perdetas savo ego, asmenybes iskelimas. Nu beprotiskai erzina mano vyro pasikelimas kitu atzvilgiu, jau nnnn zmoniu jam sake kad jis pasikeles, bet jam tai ne motais. viena karta buvo ji biski apramines darbdavys, kazkur pusei meteliu buvo sisimastes, kad netinkamai elgiasi su kitais, taciau dabar vel tas pats. Visada nekenciau pasikelusiu zmoniu, ir kaip as nebastebejau jo sios savybes tekedama uz jo, sako priesingybes traukia, jei ne perdetas pavydas ir pasikelimas tai butu nuostabiausias vyras pasauli
Mane nervina, kad jis nagu nenusikerpa! Vaiksto su ilgiausiais nagais. As jam sakau, kad jo nagai ilgesni negu mano, nes tas ir buna tiesa, bet kol jis nusikirps, tai dar koks amzius praeis. Ir paskui su tokiais nagais dar mane liesti nori!
Dar nervina, kad kai einame apsipirkti maisto, tai jis pradzioj parduotuves pasiima televizijos programu zurnala ir varto stumdamas vezimeli ir nesidomi, nei ka jis nores per savaite valgyti, ka reikia apsipirkti. As klausiu ka jis nores valgyti ateinancia savaite, tai sako, kodel nepasidarei sarasiuko ka pirkti, o as jam atsakau, kad as jam verdu, o ne sau, tai jeigu nesako ko nori, tai paskui lai nesaukia, kad tas ar anas nusibodo valgyti.
Kai pykstames ir as nusileidziu, tai jam tada vis tiek negerai, tada pradeda aiskintis, kodel nusileidau, kad turbut mintyse tai vis tiek pykstu, nors taip ir nera. Ir dar pastoviai sako, ka as galvoju, BET JUK MANO MINCIU NESKAITO!Sako: ''Turbut galvoji, kad...'' As jam paskui turiu isaiskinti, kad as taip negalvoju ir kad jis mano minciu neskaito.
Dar kai kurie dalykai nervina, bet apie juos daug pasakoti.
Dar nervina, kad kai einame apsipirkti maisto, tai jis pradzioj parduotuves pasiima televizijos programu zurnala ir varto stumdamas vezimeli ir nesidomi, nei ka jis nores per savaite valgyti, ka reikia apsipirkti. As klausiu ka jis nores valgyti ateinancia savaite, tai sako, kodel nepasidarei sarasiuko ka pirkti, o as jam atsakau, kad as jam verdu, o ne sau, tai jeigu nesako ko nori, tai paskui lai nesaukia, kad tas ar anas nusibodo valgyti.
Kai pykstames ir as nusileidziu, tai jam tada vis tiek negerai, tada pradeda aiskintis, kodel nusileidau, kad turbut mintyse tai vis tiek pykstu, nors taip ir nera. Ir dar pastoviai sako, ka as galvoju, BET JUK MANO MINCIU NESKAITO!Sako: ''Turbut galvoji, kad...'' As jam paskui turiu isaiskinti, kad as taip negalvoju ir kad jis mano minciu neskaito.
Dar kai kurie dalykai nervina, bet apie juos daug pasakoti.