QUOTE(Snargla @ 2007 10 23, 14:59)
Nagu kramtymas!
Aš mėgstu nagus griaužti vyrui labai tai nervina, nes jis pats savo nagus labai prižiūri (net dilde visad mašinoje vežiojasi ).
Papildyta:
QUOTE(Ingiauskas @ 2007 10 18, 12:57)
o mane nervina kad kai as ant jo rekiu ir pykstu jis nekreipia demesio. Negaliu to pakest
nors is kitos puses, tai labai greitai musu konfliktai baigiasi
nors is kitos puses, tai labai greitai musu konfliktai baigiasi
Tai mane irgi nervina, nors kartais sako nenorėk, kad aš tau atgal rėščiau. O man atrodo tai tegu sako, ką galvoja, o netyli, ko čia tylėt
mane nervina, kad kai as pykstu ir rekiu jis su manim nesneka. Ir sako, jei reksi as su tavim nesnekesiu.. dar nervina jo pedantiskumas, idealios tavrkos reikalavimas, ir tai kad jis darboholikas
Mane erzina kad kai susipykstam mano draugas tuo savo šuniuko žvilgsneliu visą pyktį kažkur pradangina Pasižiūri taaaip ir praeina pyktis. Dar erzina kad labai anksti gulti eina - aš pelėda, jis vyturys. Gerai kad dar kartu negyvenam, bet ką reikės daryt jei gyvensim....
Ir mane nervina, kai tyli. Ir dar labiau nervina, kai as ant jo pradedu pykti, kad tyli, o jis tada bando saukti
mane tai labiausiai nervina, kai nueinam į prekybos centrą rimtam apsipirkimui ir prasideda "noriu valgyt, noriu gert, pavargau ir t.t." nu užknisa, nes kaip mažas vaikas
dar užknisa, kai apie tai kad kažkas nepasisekė ar kažkas negero jam nutiko, sužinau tik po kokios savaitės
dar užknisa, kai apie tai kad kažkas nepasisekė ar kažkas negero jam nutiko, sužinau tik po kokios savaitės
QUOTE(rubinuolė @ 2008 01 26, 23:27)
ir maniskis turi tokia nervinanti broza...
Nagų kramtymas.
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 26, 14:47)
Ir mane nervina, kai tyli. Ir dar labiau nervina, kai as ant jo pradedu pykti, kad tyli, o jis tada bando saukti
ir dar dažniausiai-žino,kad neteisus,o vistiek savo įrodinėja ir nesijaučia kaltas
kitu nuomones klausimas ir charakterio minkstumas
Daug kas erzina... Ypatingai tai ,kad jam ilgai "nedasyla", kas jam yra sakoma. Juokauji, sakai ka nors perkeltine prasme - "nepagauna kampo". Susinervinu ir palieku taip, kaip yra, numoju ranka - nevertejauju.
Kazkaip niekas ypac neerzina-labai juo zaviuosi tik kartais neramu kad jei pyksta ar kas nepatinka, tai tyli ir nieko nesako paskui besnekant issprusta kad va jau vos laikiausi baisu kad ir su manim taip gali but o nieko nepasakys.
O dar-kad amzinai prisiperka limonadu
O dar-kad amzinai prisiperka limonadu