Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

Kad nelabai kas ir erzina. Tik laikraščio nešimasis į wc ir ilgas pasisėdėjimas ten. rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snargla @ 2007 10 23, 14:59)
Nagu kramtymas!  doh.gif

Aš mėgstu nagus griaužti blush2.gif vyrui labai tai nervina, nes jis pats savo nagus labai prižiūri (net dilde visad mašinoje vežiojasi doh.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Ingiauskas @ 2007 10 18, 12:57)
o mane nervina kad kai as ant jo rekiu ir pykstu jis nekreipia demesio. Negaliu to pakest  mad.gif
nors is kitos puses, tai labai greitai musu konfliktai baigiasi  lotuliukas.gif

Tai mane irgi nervina, nors kartais sako nenorėk, kad aš tau atgal rėščiau. O man atrodo tai tegu sako, ką galvoja, o netyli, ko čia tylėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 16 sausio 2008 - 13:41
mane nervina, kad kai as pykstu ir rekiu jis su manim nesneka. Ir sako, jei reksi as su tavim nesnekesiu.. dar nervina jo pedantiskumas, idealios tavrkos reikalavimas, ir tai kad jis darboholikas
Atsakyti
Mane erzina kad kai susipykstam mano draugas tuo savo šuniuko žvilgsneliu visą pyktį kažkur pradangina smile.gif Pasižiūri taaaip 000189.gif ir praeina pyktis. Dar erzina kad labai anksti gulti eina - aš pelėda, jis vyturys. Gerai kad dar kartu negyvenam, bet ką reikės daryt jei gyvensim....
Atsakyti
Ir mane nervina, kai tyli. Ir dar labiau nervina, kai as ant jo pradedu pykti, kad tyli, o jis tada bando saukti biggrin.gif
Atsakyti
mane tai labiausiai nervina, kai nueinam į prekybos centrą rimtam apsipirkimui ir prasideda "noriu valgyt, noriu gert, pavargau ir t.t." gun_bandana.gif nu užknisa, nes kaip mažas vaikas
dar užknisa, kai apie tai kad kažkas nepasisekė ar kažkas negero jam nutiko, sužinau tik po kokios savaitės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinuolė @ 2008 01 26, 23:27)
dar užknisa, kai apie tai kad kažkas nepasisekė ar kažkas negero jam nutiko, sužinau tik po kokios savaitės  doh.gif

ir maniskis turi tokia nervinanti broza...
Atsakyti
Nagų kramtymas.
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 26, 14:47)
Ir mane nervina, kai tyli. Ir dar labiau nervina, kai as ant jo pradedu pykti, kad tyli, o jis tada bando saukti biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir dar dažniausiai-žino,kad neteisus,o vistiek savo įrodinėja ir nesijaučia kaltas schmoll.gif
Atsakyti
kitu nuomones klausimas ir charakterio minkstumas
Atsakyti
Daug kas erzina... Ypatingai tai ,kad jam ilgai "nedasyla", kas jam yra sakoma. Juokauji, sakai ka nors perkeltine prasme - "nepagauna kampo". Susinervinu ir palieku taip, kaip yra, numoju ranka - nevertejauju.
Atsakyti
Kazkaip niekas ypac neerzina-labai juo zaviuosi wub.gif tik kartais neramu kad jei pyksta ar kas nepatinka, tai tyli ir nieko nesako unsure.gif paskui besnekant issprusta kad va jau vos laikiausi unsure.gif baisu kad ir su manim taip gali but o nieko nepasakys.
O dar-kad amzinai prisiperka limonadu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepasimetusi: 06 vasario 2008 - 14:51