Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

o mane nervina kad kai as ant jo rekiu ir pykstu jis nekreipia demesio. Negaliu to pakest mad.gif
nors is kitos puses, tai labai greitai musu konfliktai baigiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
neapsisprendimas, nekonkretumas, nuomones neissakymas!
Atsakyti
nepatinka tai, kad jei pasake kazkada kad myliu tai ir zinok kokiems metams, gal kada vel pakartosiu lotuliukas.gif matosi is veiksmu kad myli, bet gi moterys myli ausimis... todel pasiilgstu graziu zodziu, komplimentu... verysad.gif mano, jei esu tikras vyras tai nera cia ko seiliotis, ot mastymas... doh.gif
Atsakyti
Nagu kramtymas! doh.gif
Atsakyti
mane erzina tai,kad vyras,vos tik dukrytė šiektiek pazyzia iškart jai duoda tai ko ji nori schmoll.gif todėl dažnai pykstamės verysad.gif dar erzina kad po gimdymo jis perdėtai manimi rūpinasi blink.gif nors iš dalies tai gerai wub.gif o šiaip savo vyra myliu toks koks yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 10 04, 13:12)
O mane apskritai, kartais pats vyras erzina blink.gif erzina jo sėdėjimas, jo buvimas  unsure.gif nežinau, ar man kažkas yra, o gal ir kitom taip būna schmoll.gif kartais pavydžių toms, kurių vyra tolimųjų reisų vairuotojai ar dirba kur užsienyje, ir jie matosi tik kartais g.gif na aišku taip būna tik kartais, bet būna blink.gif

Deja, ir man panasiai buna..... doh.gif doh.gif Neistisai, bet kai bunam apsipyke (pykstames retokai, bet jau kai susipykstam, tai tikrai ilgam) verysad.gif
Atsakyti
Erzina,kad kai pavalgo ar issipucia nosi,tai palieka indus ir tas pripustas nosinaites visur,kur papuola-ant sekcijos,staliuko kambaryje.Taip noretusi,kad nunestu iki virtuves cool.gif
O siaip anksciau daugiau dalyku erzino,bet vieni nebeerzina,o kitu dalyku nebedaro ir liux bigsmile.gif
Atsakyti
Erzina,kad dažnai mėgsta "gumą tempti"...kuičiasi,niekur neskuba,vėluoja..kai aš esu be galo punktuali. g.gif
Atsakyti
na mane erzina, kad yra labai greit isiplieskiantis. pvz. jei snekam telefonu ir del ko nors nesutariam, tiksliau as nesutinku su kokia nors jo "ideja" tai pasako visogero, dar taip saltai ir oficialiai ir padeda rageli. sitas momentas turbut labiausiai erzina
Atsakyti
Erzino kai jis susirašinėjo su kažkokiomis bobomis sms'ais nusisukęs nuo manęs, o paklausus tik piktai ir grubiai atsakydavo: nu koks tavo reikalas, aš į tavo reikalus nesikišu.
Va tas tai vos neprivedė prie skirybų, nes nebuvo bendravimo su manimi, buvo tik jis ir jo guodžiamos sms'ais nelaimingos bobos (žodžiu dirbo ,,psichologų")
Taip pat seniau graužė nagus - ačiū dievui nuo to atpratinau. Ir rūkė - nuo to taip pat atpratinau ir jau seniai.
Aij dar erzina, kad su juo niekur negaliu išeiti, jam niekas neįdomu, išskyrus į kiną. Žodžiu jokio įdomaus turiningo laisvalaikio kartu (buvo siūlytos pramogos: baseinas, čiuožykla, pasijodinėjimas, pasikarstymas virvėmis, teatras, galų gale pasivaikščiojimas miške ar parke - gal dar kas galėtų ką pasiūlyti?). taip pat nervina, kai nueini į kavinę, atrodo, kad jis skuba į darbą ar dar kur - viską taip greit sušveičia, kad aš nei šaukšto į rankas nespėju paimti, o kur dar norisi pasėdėti romantiškoj aplinkoj. gaunasi- jis sėdi sotus o aš dar kramsnoju viena. Vieną kartą išvis buvau labai nemaloniai pasijutus, kai jis pavalgė atsitojo ir išėjo sau į lauką, atseit lauke geriau manęs palauks. nu likau be žodžių.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 10 sausio 2008 - 23:48
QUOTE(mergiike @ 2007 10 17, 23:32)
ale pas mane irgi panasiai, kai apsipykstam, ar man kokia sirse igelia, tai jis mane ignoruoja, nu negaliu, nervina doh.gif

matyt yra nemaza dalis vyru, kurie susipykus dazniausia renkas ignoravima, nei greita konflikto sprendima.. man tai taip pat ne svetima toks vyro elgesys.. o man budinga ekstra viska issiaiskinti,net tuo atveju, jei pati nuoskauda turiu. nervina siaubingai laukti, kol jam praeis piktumo bangos
Atsakyti
Mane labiausiai erzina tai, kad jis baisus darboholikas. Darbas - sventas. Dar tai, kad visada veluoja ir gryzta 3 val veliau nei sako, ir tai kad kai susipykstame jis nekreipia demesio ir nieko nebando paaiskinti, nors zino kad barnio pradzia tik del jo kaltes. Bet vis tiek labai ji myliu ax.gif
Atsakyti