Erzino kai jis susirašinėjo su kažkokiomis bobomis sms'ais nusisukęs nuo manęs, o paklausus tik piktai ir grubiai atsakydavo: nu koks tavo reikalas, aš į tavo reikalus nesikišu.
Va tas tai vos neprivedė prie skirybų, nes nebuvo bendravimo su manimi, buvo tik jis ir jo guodžiamos sms'ais nelaimingos bobos (žodžiu dirbo ,,psichologų")
Taip pat seniau graužė nagus - ačiū dievui nuo to atpratinau. Ir rūkė - nuo to taip pat atpratinau ir jau seniai.
Aij dar erzina, kad su juo niekur negaliu išeiti, jam niekas neįdomu, išskyrus į kiną. Žodžiu jokio įdomaus turiningo laisvalaikio kartu (buvo siūlytos pramogos: baseinas, čiuožykla, pasijodinėjimas, pasikarstymas virvėmis, teatras, galų gale pasivaikščiojimas miške ar parke - gal dar kas galėtų ką pasiūlyti?). taip pat nervina, kai nueini į kavinę, atrodo, kad jis skuba į darbą ar dar kur - viską taip greit sušveičia, kad aš nei šaukšto į rankas nespėju paimti, o kur dar norisi pasėdėti romantiškoj aplinkoj. gaunasi- jis sėdi sotus o aš dar kramsnoju viena. Vieną kartą išvis buvau labai nemaloniai pasijutus, kai jis pavalgė atsitojo ir išėjo sau į lauką, atseit lauke geriau manęs palauks. nu likau be žodžių....