Mane tai erzina daugelis vyro įpročių. Pavalgo ir nustumia indus, net į kriauklę nesugeba įdėt. Nusimauna nešvarias kojines ir numeta kambary, o po to eina į vonią praustis. Išgeria alų ir palieka butelį. Negaliu pakėst kur š..ka ten palieka.
žiūriu labai populiaru tarp vyrų nosį krapštyt, nagus griaužt, kojines išmėtyt, bet maniškis to nedaro.. na kojines išmėto, bet tai manęs jau nebeerzina..
mane labiausiai biesina tai, kad vairuoja kaip akis išdegęs, laksto nepaisydamas taisyklių ir saugaus greičio ir nepriversi saugos diržo užsisekt nesaugiai jaučiuos su juo važiuodama, o ypač dėl mažiuko pergyvenu, ojis nekreipia dėmesio į mano reikalavimus
nervina ir tai,kad nuo kiekvieno pirmadienio, gimtadienio ar girtadienio žada rūkyt mest, bet nemeta.
nepatinka nuolatos visur visur besimėtantys dantų krapštukai jų pilna pataluose, ant kilimo.. jis užmigt gali su jais
dar žiauriai nepernešu,kai pats pasidėjęs savo daiktus, jų neranda ir ant manęs rėkia
ir draugai man jo vemt verčia visi nevedę, išsiskyrę arba su meilužėm
mane labiausiai biesina tai, kad vairuoja kaip akis išdegęs, laksto nepaisydamas taisyklių ir saugaus greičio ir nepriversi saugos diržo užsisekt nesaugiai jaučiuos su juo važiuodama, o ypač dėl mažiuko pergyvenu, ojis nekreipia dėmesio į mano reikalavimus
nervina ir tai,kad nuo kiekvieno pirmadienio, gimtadienio ar girtadienio žada rūkyt mest, bet nemeta.
nepatinka nuolatos visur visur besimėtantys dantų krapštukai jų pilna pataluose, ant kilimo.. jis užmigt gali su jais
dar žiauriai nepernešu,kai pats pasidėjęs savo daiktus, jų neranda ir ant manęs rėkia
ir draugai man jo vemt verčia visi nevedę, išsiskyrę arba su meilužėm
QUOTE(aukaja @ 2007 10 04, 12:12)
O mane apskritai, kartais pats vyras erzina erzina jo sėdėjimas, jo buvimas nežinau, ar man kažkas yra, o gal ir kitom taip būna kartais pavydžių toms, kurių vyra tolimųjų reisų vairuotojai ar dirba kur užsienyje, ir jie matosi tik kartais na aišku taip būna tik kartais, bet būna
idomiai
QUOTE(aukaja @ 2007 10 04, 12:12)
kartais pavydžių toms, kurių vyra tolimųjų reisų vairuotojai ar dirba kur užsienyje, ir jie matosi tik kartais na aišku taip būna tik kartais, bet būna
aš irgi kartais drįstu taip pamastyt..
QUOTE(SuperBaba @ 2004 04 07, 03:21)
O manishkis mane nervina nosi krapstydamas nu *****, kai nieko neveikia tai tik jau ir ziurek, rankos nosyje gerai, kad dar nevalgo nors gal geriau tegu surytu nei susuka pirstais ir numeta kur nors
Oi negaliu, prajuokinai visai dienai.Aciu Tau
Maniskis mane labiausiai erzina, sededamas ir junginedamas teliko kanalus.Niekada negalime ziureti televizoriaus kartu, nes tik reklama soka ant kito ir suranda geresi sou, jau apie ziureta pamirta a......... , mane nervuoja
Gerai, kad kojiniu nemeto
Gerai, kad kojiniu nemeto
mane nervina kad jis kai miega labai garsiai kvėpuoja.... aš sakau kad šnopuoja... aaa negaliu
Papildyta:
o šeip nei nosies krapšto, nei nagus graužia (kas man laaabaiii šllyktšu, kai matau kad koks vyriškos lyties atsovas tai daro ) šeip labai viskas bet va tas šnopavimas
Papildyta:
o šeip nei nosies krapšto, nei nagus graužia (kas man laaabaiii šllyktšu, kai matau kad koks vyriškos lyties atsovas tai daro ) šeip labai viskas bet va tas šnopavimas
Pirmiausia kas sove i galva perskaicius temos pavadinima buvo ZVEJYBA
Erzina bezdejimas, daiktu ismetymas, nezinojimas kur kas padeta, nuolatinis manes edimas, kad perdaug valgau, kad daugiau uz ji valgau, kad isvis valgau. Uzknisa nuolatinis jo stumdymas, kad ka nors nuveiktu namuose ir ne tik (pastebejau, kad po truputi si "gerybe" nyksta, pats dazniau susimasto), po prausimosi ant vonios palikti plaukai, pusryciu indai palikti ant stalo. Dar baisiai nepatinka, kad kartais gincyjasi visiskai neismanydamas reikalo, galiu sprogt is pykcio kai 100proc. esu teisi, o jis isputes akis aiskina savo.
O labiausiai uzknisa, kad pakalbejes telefonu nepasako apie pokalbio rezultatus. Tai nera mano smalsumui patenkinti Pvz. dazniausia situacija: sugalvojam pasikviesti draugus pas save. Jis paskambina jiems, pakalba (kalba visada isejes i kita kambari), o as laukiu ziniu ateis neateis tie draugai. Grizta i kambari, padeda telefona ir tyli. As kaip durna spoksau i ji, spirgu is nekantrumo ir laukiu ka pasakys. Jis atsidusta, atsiseda ant sofos, paima televizoriaus pulteli ir varo per kanalus tyledamas, po to dar ka nors nuveikia. Ir cia va pats uzknisimo pikas - jis niekada nepasako ka sutare su draugais kol as nepaklausiu! Nu negi sunku isstenet viena zodi po to nelemto pokalbio? Zinociau, ruostis ar nesiruost. Butinai turiu paklaust, "ka sake?" Tada lyg atsibunda ir lyg tai butu savaime aisku pasako: aha, ateis. Jums atrodys, kad cia nieko jau erzinancio, bet as uzmust tuo momentu galiu - visada tas pats scenarijus! Ir neklaust bandziau, nieko gero neisejo, tylejo iki paskutines minutes Nu man tai nesuvokiama. Juk abu laukiam sveciu.. ar cia bandymas parodyt, kad jam nesvarbu..bet, kad cia su tuo telefonu nuolat taip kam beskambintu ir betkokiu klausimu..
O labiausiai uzknisa, kad pakalbejes telefonu nepasako apie pokalbio rezultatus. Tai nera mano smalsumui patenkinti Pvz. dazniausia situacija: sugalvojam pasikviesti draugus pas save. Jis paskambina jiems, pakalba (kalba visada isejes i kita kambari), o as laukiu ziniu ateis neateis tie draugai. Grizta i kambari, padeda telefona ir tyli. As kaip durna spoksau i ji, spirgu is nekantrumo ir laukiu ka pasakys. Jis atsidusta, atsiseda ant sofos, paima televizoriaus pulteli ir varo per kanalus tyledamas, po to dar ka nors nuveikia. Ir cia va pats uzknisimo pikas - jis niekada nepasako ka sutare su draugais kol as nepaklausiu! Nu negi sunku isstenet viena zodi po to nelemto pokalbio? Zinociau, ruostis ar nesiruost. Butinai turiu paklaust, "ka sake?" Tada lyg atsibunda ir lyg tai butu savaime aisku pasako: aha, ateis. Jums atrodys, kad cia nieko jau erzinancio, bet as uzmust tuo momentu galiu - visada tas pats scenarijus! Ir neklaust bandziau, nieko gero neisejo, tylejo iki paskutines minutes Nu man tai nesuvokiama. Juk abu laukiam sveciu.. ar cia bandymas parodyt, kad jam nesvarbu..bet, kad cia su tuo telefonu nuolat taip kam beskambintu ir betkokiu klausimu..
erzina, tai, jog kai smarkiau apsipykstam, ima mane ignoruoti
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 17, 22:24)
erzina, tai, jog kai smarkiau apsipykstam, ima mane ignoruoti
ale pas mane irgi panasiai, kai apsipykstam, ar man kokia sirse igelia, tai jis mane ignoruoja, nu negaliu, nervina